Enter The Gungeon
وقتی برای اولین بار تصاویر بازی Binding of Isaac رو دیدم فکر نمی کردم بازی این قدر مورد تحسین قرار بگیره ...تا وقتی که خودم بازی رو تجربه کردم و متوجه شدم علاوه بر اعتیاد به مواد مخدر و کلش اعتیاد دیگه ای هم وجود داره به نام آیزاک ....تازه داشتم بعد از ماه ها از دست آیزاک و مامانش خلاص می شدم که بازی به نام Enter the Gungeon وارد زندگی من شد.... اینبار بجای کنترل یک بچه گریه رو ..می تونید از بین چهار شخصیت خانم شکارچی آقای تفنگ دار , خانم خلافکار و یه آقای تازه کار و البته خوش شانس یکی رو انتخاب کنید و وارد سخت ترین سیاهچال هایی که تو عمرتون دیدید بشوید...همونطور که از اسم بازی برمیاد قرار نیست با چیزی جز سیاهچاله و تفنگ رو برو بشوید بنابراین دشمنان بازی هم خودشون گلوله هایی هستند که تفنگ به دست دارند ...
گیمپلی بازی تقلید آشکاری از همون بازی آیزاک است که بهبود های زیادی در اون داده شده ...شما وارد سیاه چال میشید نقشه بطور رندوم ایجاد می شود و اتاق به اتاق می گردید تا به باس برسید البته اگه زنده موندید... این وسط با کلید می تونید دو صندوق مخفی در هر مرحله که شامل اسلحه و آیتم های مختلف است رو باز کنید (بازم اگه هم کلید و هم صندوق رو پیدا کردید) و با پوکه فشنگ هایی (واحد پول بازی ) که جمع کردید خرید کنید تغییرات نسبت به آیزاک خیلی زیاد تر و بهتر هستند مثلا به جای اینکه کل نقشه رو دور بزنید تا به یک اتاق خاص برید می تونید از تله پورتی که در اتاق ها هست استفاده کنید یا امکان رول و جاخالی دادن از گلوله ها و یا برگردوندن میزها و اشیا برای کاور گرفتن پشت آنها و... و کلا بازی وسیع تر و گسترده تر و بسیار زیبا تر از اون عنوان کذایی است ...
گرافیک بازی هم با اینکه پیکسلی است ولی بسیار زیبا و دلنشین است استفاده از رنگ های تند (برخلاف همون بازی خانمان سوز که رنگ هاش محدود به یک مداد رنگی شش تایی بود ) نیز بر این زیبایی افزوده....تعداد آیتم ها و اسلحه ها هم اونقدر زیاد هست که هر بار بازی کنید چیز جدیدی برای کشف کردن وجود دارد....داخل بازی می تونید با آزاد کردن شخصیت های عجیب غریب امکانات بازی رو افزایش بدید مثل فروشنده زن دوره گردی که موهای بلندش رو شونه میکنه (اشاره به حلقه ) یا موجودی به شکل کیوبرت با همون فونت صحبت ناشناخته....
باس فایت های زیاد و جالبی هم در نظر گرفته شده که در هر مرحله با یکی به طور رندوم مبارزه ای نفس گیر خواهید داشت و با یک افتتاحیه رسمی به سبک بازی های مبارزه ای ( باز هم بر خلاف همون بازی لعنتی به جای رو برو شدن با یک مشت کثافت و موجودات چندش اینبار با مدوسای اسلحه بدست یا شاه گلوله ها و یا مرد کلاغی (اسمشو از خودم در آوردم ) رو برو میشید...)
این بازی 5 آپریل 2016 منتشر شدبرایpc و ps4 (موندم چرا تایپیک نداشت) توسط Devolver Digital و سازنده Dodge Roll
حجم بازی هم 350 مگ بیشتر نیست ولی می ارزه به بعضی بازی های 40 گیگی ...برای دوستانی که بدون نظر متا آب نمی خورند هم عرض کنم متا 8.4 است و ign هم به بازی 8.5 داده....اگه مثل من سال های جوانی تون رو پای آیزاک سوزوندید و خاکستر کردید برید تو کار این متاع که بدجور جواب میده ....
لینک تریلر ها:
Videos de Enter the Gungeon para PC - 3DJuegos
تریلر:
Last edited by a moderator: