دیوید کیج قصد دارد تا با ویژگی‌های بصری Detroit، حد و مرزها را جابجا کند

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

آقای دیوید کیج [رئیس استودیوی Quantic Dream] در جدیدترین مصاحبه‌ی خود، در مورد موتور گرافیکی جدید تیم سازنده‌اش صحبت کرد که آن‌ها چگونه از این موتور گرافیکی برای ساخت بازی «Detroit: Become Human» بر روی PS4، بهره می‌برند. او گفت که این موتور گرافیکی جدید، به آن‌ها اجازه می‌دهد تا گام بلندی در مورد سینماتوگرافی در بازی، بردارند. در ادامه با بازی‌سنتر همراه باشید.
2bdb_3079252-detroit_hostage_022_1465873612.jpg

او گفت: «ما می‌خواهیم که بیش از حد و مرزها عمل کنیم. بازی Detroit و موتور گرافیکی آن، این امکان را به ما می‌دهد تا ویژگی‌های بیشتری در مورد سینماتوگرافی را به طوری خاص ارائه دهیم. بنابراین، ما می‌خواهیم که بر روی نورپردازی واقعی، به طور خاصی کار کنیم. پس با توجه به این موضوع، ما از ابتدا یک موتور گرافیکی کاملا جدید را ساختیم.»

Quantic Dream بر روی یک سری از عناصر بصری جدید نیز کار کرده بود. عناصری از جمله پوست، شیدر مو و همچنین یک ویژگی بصری که وقتی نوری از پشت سر شخصیت‌های بازی تابش کند، گوش آن‌ها توسط نور درخشان می‌شود. «ما بر روی شیدر پوست، شیدر مو و شیدر گوش کار کرده بودیم. ما به طور واضح، بر روی این ویژگی کار کرده‌ایم که وقنی نور قوی از پشت سر شما به سمت‌تان تابش کند، باعث خواهد شد تا گوش شما قرمز شود.»

خیلی شفاف به نظر می‌رسد که Quantic Dream، بسیار برای این بازی زحمت می‌کشد تا «Detroit: Become Human» را زیبا جلوه دهد. دیود کیچ درک می‌کند که ممکن است برخی از مردم به این موارد و تکنولوژی به کار گرفته شده در بازی، اهمیتی ندهند که از نظر او مشکلی ندارد.
«ما با همه‌ی این تکنولوژی‌ها، بازی کردیم. نیازی نیست که بازیکن‌ها اهمیتی به همه‌ی آن‌ها دهند چرا که تنها برای علاقمندان و توسعه دهندگان، جالب است. ما امیدوار هستیم تا بازیکن‌ها و گیمرهایی که به این موارد [تکنولوژی به کار رفته در بازی] اهمیتی نمی‌دهند، از بازی و صحنه‌های سینمایی آن لذت ببرند.»

«Detroit: Become Human» که داستان انسان‌ها و روبات‌ها را روایت می‌کند، به صورت انحصاری برای PS4 عرضه می‌شود اما تاریخ عرضه آن مشخص نشده است.

منبع

او گفت که این موتور گرافیکی جدید، به آن‌ها اجازه می‌دهد تا گام بلندی در مورد سینماتوگرافی در بازی، بردارند.
گام بلند نسبت به بازی های خودشون؟ آره. گام بلند نسبت به کل بازی ها؟ فک نکنم. این تکنیک هایی که گفته از اول نسل بوده توی خیلی بازی ها. هر چند خوشحال می شم تکنیک جدید اختراع کرده باشن چون قطعا میان توی Siggraph کنفرانس می دن و بقیه بازی ها هم استفاده می کنن:دی

• Like
Reactions: IMANOKA
من فکر میکردم زمان بیاند این کار کردن ... رسما دیگه یعد از بیاند هیچ بازی از لحاظ بصری متعجبم نمیکنه ... البته فقط از لحاظ بصری میگم .. نه باقی مسایلی که روی پرفورمنس بازی تاثیر گذاره که تو بازی مثل بیاند نیازی به وجودش نبوده و دستشون رو باز گذاشته

IGN gaming website criticised the game for offering a gaming experience too passive and unrewarding and a plot too muddy and unfocused.
===
Joystiq criticised the game's lack of solid character interaction and its unbelievable, unintentionally silly plot.
و...
Beyond: Two Souls - Wikipedia, the free encyclopedia
Beyond: Two Souls

پ.ن: هنوز این گیف بازیا و کارهای کودکانه اینجا هست؟! خیلی زشته واقعا...
حداقل مطمئنم رنج سنی سایت به این رفتار نمیخوره.

آخرین ویرایش:
IGN gaming website criticised the game for offering a gaming experience too passive and unrewarding and a plot too muddy and unfocused.
===
Joystiq criticised the game's lack of solid character interaction and its unbelievable, unintentionally silly plot.
و...
Beyond: Two Souls - Wikipedia, the free encyclopedia
Beyond: Two Souls

پ.ن: هنوز این گیف بازیا و کارهای کودکانه اینجا هست؟! خیلی زشته واقعا...
حداقل مطمئنم رنج سنی سایت به این رفتار نمیخوره.
اولا شما که قصد نداری بازی بعدی کیج رو بازی کنی .. احتمالا بیاند رو هم بازی نکردی .. پس چرا انقدر جوش میزنی ...
بیاند داستانش فوق العاده بود .. روایت نا متمرکز و پس و پیشش بود که بازی لطمه زد ... که دقیقا همون نقد ign هم که نقل کردید به همین موضوع اشاره داره

با زیاد شدن بازی های این سبک که چندتاشون هم خیلی عالی بودن ( برای خودم LIS و UD تجربه های خیلی خوبی بود ) انتظارات از کیج بالاس ، هسته ی گیم پلی که مشخصه چیه ، اما بتونه مقداری نو آوری و تنوع داخل همون ایجاد کنه خیلی خووبه
با توجه به صحبتاشون ارزش تکرار بالایی داره و هر سکانس ۷ ۸ اتفاق مختلف ممکنه بیفته و روی ادامه ی بازی هم تاثیر بذاره
امیدوارم که در آخر بازی خووبی رو شاهد باشیم :D

موفق باشیم

اولا شما که قصد نداری بازی بعدی کیج رو بازی کنی .. احتمالا بیاند رو هم بازی نکردی .. پس چرا انقدر جوش میزنی ...
بیاند داستانش فوق العاده بود .. روایت نا متمرکز و پس و پیشش بود که بازی لطمه زد ... که دقیقا همون نقد ign هم که نقل کردید به همین موضوع اشاره داره
از کجا مطمئنی قصد ندارم؟:| اگه تا اونموقع نئو نگیرم دستگاه پسر خاله مو میگیرم با اون میرم بازیهای انحصاری مثل اینو... این نکته اول
بیاند رو خوبم بازی کردم وگرنه عمرا نظر نمیدادم درموردش.
یهو از پنت هاوست نقل مکان میکردی صحرای افریقا عملیات نظامی...
البته اگه ارزشش رو داشته باشه، بخواد مثل بیاند باشه نگاهشم نمیکنم
منم دقیقا گفتم داستانسرایی! خودتم عینا تو پستت نوشتی روایت داستان میگی من دروغ میگم:D
یه لیوان آب یخ بخورید همه رو به چشم دشمن نبینین:D کما اینکه با نظر دادن درمورد یه بازی اونم برحسب فکت هایی به این گندگی منافع کسی به خطر نمیوفته:D

خدایی این بیاند چیه که ازش دفاع میکنید
چیز خاصی نداشت،نقد ها هم همه چیزو بیان کردن به روشنی
ما هم فن سونی هستیم قرار نیست همه بازیاش خوب در بیان:دی
امیدوارم بازی بعدی عمو کیج مثل بیاند نابود نباشه:|

ما هم فن سونی هستیم قرار نیست همه بازیاش خوب در بیان:D
من الان از بیاند دفاع کردم؟؟؟ .. خودمم دارم میگم داستان نامتمرکز و به هم ریخته بود کجا تعریف کردم .. ولی plot داستان وشخصیت پردازیش عالی بود .. حالا شما خوشت نیومده .. اون دیگه سلیقه ایه ...

آخرین ویرایش:
ما هم فن سونی هستیم قرار نیست همه بازیاش خوب در بیان:D
خدا رو شکر یکی مثل خودم پیدا شد لاقل
بازی به زور متای 70 گرفته و خیلی از سایتها و مجلات معتبر به داستانش ایراد گرفتن دوستان میگن شاهکار بوده...
لاقل اگه دلایل این شاهکار بودن رو بگید خوب میشه
اینهمه هم مغلطه نکنید... بازی نکردی و نداری دیگه چیه! حتما نباید فن منطقی سونی بود از تیشرت تا گوشی و کنسولمون مال سونی باشه بتونیم نظر بدیم! اگه کسی میتونه با دلیل ثابت کنه داستانش عالی بوده بسم الله...

• Like
Reactions: MK_COD and saphire
بنده به عنوان یه بی طرف به نظرم beyond واقعا بازی قشنگی بود. داستان به هم ریخته از نظر دوستان هم من مشکل باهاش نداشتم! تو خیلی از فیلم ها و سریال ها همچین چیزی رو دیدم! البته من نسخه ی ps4 رو بازی کردم که تو اون نسخه میشد داستان رو به ترتیب زمانی بازی کرد که دیگه این ایرادی که دوستان و منتقدان میگن رو هم نداشته باشه.
من تا قبل از انجام بازی اینقدر از بازی بد شنیدم که با دید بد رفتم سمتش! اما بعد از بازی کردن واقعا تعجب کردم از اینهمه نظرات منفی نسبت به بازی. :D

خدا رو شکر یکی مثل خودم پیدا شد لاقل
بازی به زور متای 70 گرفته و خیلی از سایتها و مجلات معتبر به داستانش ایراد گرفتن دوستان میگن شاهکار بوده...
لاقل اگه دلایل این شاهکار بودن رو بگید خوب میشه
اینهمه هم مغلطه نکنید... بازی نکردی و نداری دیگه چیه! حتما نباید فن منطقی سونی بود از تیشرت تا گوشی و کنسولمون مال سونی باشه بتونیم نظر بدیم! اگه کسی میتونه با دلیل ثابت کنه داستانش عالی بوده بسم الله...

شما اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن بعد از بقیه بسم الله بخواه ... اخر مشکت با داستان سرایی بود یا خود داستان ... پست قبلیت رو ویرایش کردی .. ولی تو پست بعدی باز از دستت در رفت .
متا هم که شده بازیچه بچه ها .. وقتی به نفعمونه مرجعه .. وقتی که به ضررمون اشغال
اولا تو همون متا هم بازی هم نمره ۱۰-۹.۵و۹ داره هم ۴-۵-۶ که دقیقا نشون از همون سلیقه ای بودن بازی داره چیزی که بعضی ها نمیخوان متوجه این موضوع بشن که هر بازی با هر سلیقه ای سازگار نیست .. دوما پایین اومدن نمرات بعضی از سایت ها هم به همون خاطره که یه عده نمیخوان پذیرای بازی های کیج باشن و ادعا دارن بازی های کیج با ویدیو گیم هم خوانی نداره
و سوما اگه نمرات کلی بازی اکشن با متای ۷۰و ۷۵ خوب محصوب میشه ... پس همچین متایی تو همچین سبک و سیاقی که همه پسند نیست شد بد و افتضاح ؟؟؟
Sure, there are a few plot holes and clichéd moments in Beyond Two Souls but like Heavy Rain, it may become one of your most memorable gaming experiences to date.

Beyond: Two Souls is one of the most poignant and enthralling stories we have encountered in a video game, capable of stirring up the same depth of emotion as great works from the mediums of film and literature.

Beyond: Two Souls is one of the PS3′s finest games and is neck-and-neck with The Last of Us for telling the best story and having the best graphics of the console generation.

The team at Quantic proves that if games are made correctly, players will have an experience they will feel for many years to come. For this reason alone, I love this industry and those who constantly want to bring the best gaming experiences available, and Beyond: Two Souls is a perfect example of this.

ضمن اینکه نمی خواد ناراحت باشید .. کلی ادم هست که از بازی های کیج خوششون نمیاد شما هم یکی از اونا .. نظرتون مثل باقیه و هیچ فکت و الزام و وحی منزلی درونش نمیبینم ...
البته در مورد شما منتظر همیچین ری اکشن هایی نسبت به بازی هایی ناتی داگ هم هستم به زودی ...
و در اخر باعث مسرته که کنسول ها هک نشدن که دیگه هر بازی با هر سبک و سیاقی رسید دستمون نشینیم بازی کنیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or