آيا سوني Dualshock 4 جديدي خواهد ساخت ؟

• Thread starter Thread starter NERO 7
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

NERO 7

سرباز ISA ، سر سپرده‌‌ رادك
کاربر سایت
شركت سوني در تاريخ شانزدهم ژوئن ( چهار روز پيش ) Patenet اي ( حق ثبت اختراع و امتيازات آن ) را در مورد نوع متفاوتي از دسته كنسول‌هاي PlayStation كه با نام Dualshock معروف هستند را ثبت كرد.

اين پتنت كه توسط Sony Interactive Entertainment of Japan به ثبت رسيده درباره يك مدل از دسته از كنسول PS4 است كه تغييراتي در مكان جايگيري انالوگ‌ها، چهار دكمه اصلي، D-pad و حتي دكمه‌هاي Share و Options مي‌باشد.

برخي اين حركت سوني را پاسخي به كنترلر Elite كنسول XBOX One مي دانند كه موفقيت قابل توجهي براي مايكروسافت به دست آورد و البته با توجه به قيمت 150 دلاري آن سيستم‌هايي مانند شخصي سازي‌هاي پيشرفته‌تر و گوناگون در اختيار باريكنان قرار مي‌داد.

اما بيشتر از آن كه اين مدل از دسته را پاسخي براي Elite مايكروسافت بدانيم بايد گفت شايد تنها يك بازآفريني از دسته‌هاي امروزي است و سوني هيچ طرحي براي پاسخ دادن به دسته Elite ندارد، حتي جالب آن است كه بدانيم اولين بار چنين پتنتي در جولاي 2013 ( خيلي پيش‌تر از Elite مايكروسافت ) به ثبت رسيده و مي‌توان گفت سوني به نوع اين پتنت را تمديد كرده است.

در ادامه شما را به ديدن مدل‌هاي پتنت از انواع Dualshock 4 هاي ثبت شده دعوت مي‌كنيم.

76zz5enhjo32671wlmlm.jpg

7h0rgtbfm3th29j7p6yu.jpg

e2khv3as6cwifywta0x5.jpg

منبع

بنظرم طرح جالبی نیست ! اگه سونی میخواد کنترولر بده باید قبل از هر چیزی کیفیت دسته هاش رو بهتر کنه !!! کنترولر های من بعد یک سال ترک خوردند (تازه 5 ماه در سال فقط باهاش بازی میکنم) رنگ آبی چراغش بعد از یک ماه سوخت ، بعد از هر دست بازی باید شارژش کنم و از همه بدتر (البته این مشکل برای منه فقط) دسته خیلی کوچوکه و آدم اذیت میشه (شایدم دست های من زیادی بزرگه) و اگر هم مودم وای فای کنار کنسول باشه ارتباط کنترولر گاهی قطع میشه (الان کلم رو نخورین ، برای همه مودم ها اینطوری نیست)
سونی توی این کنترولرش خیلی میتونست بهتر عمل کنه !!!!

قبل اینکه شروع کنید بگید ، کنترولرم اصل هست و تقلبی نیست و . . . (کنسول رو آک گرفتم)

بنظرم طرح جالبی نیست ! اگه سونی میخواد کنترولر بده باید قبل از هر چیزی کیفیت دسته هاش رو بهتر کنه !!! کنترولر های من بعد یک سال ترک خوردند (تازه 5 ماه در سال فقط باهاش بازی میکنم) رنگ آبی چراغش بعد از یک ماه سوخت ، بعد از هر دست بازی باید شارژش کنم و از همه بدتر (البته این مشکل برای منه فقط) دسته خیلی کوچوکه و آدم اذیت میشه (شایدم دست های من زیادی بزرگه) و اگر هم مودم وای فای کنار کنسول باشه ارتباط کنترولر گاهی قطع میشه (الان کلم رو نخورین ، برای همه مودم ها اینطوری نیست)

قبل اینکه شروع کنید بگید ، کنترولرم اصل هست و تقلبی نیست و . . . (کنسول رو آک گرفتم)
دقیقا حرف دل من رو زدی :-bd البته یه فکری هم باید به حال R2و م L2 بکنه امیدوارم هر چی هست کیفیت ساختش بالا باشه

خیلی دوس دارم طریق بازی کردن شما رو با این دسته ها ببینم :D. والا من یک ساله با دوتا از این دسته ها کار میکنم ( هم تو pc هم ps4 ) هر روز خدا هم استفاده میشن ولی حتی یه بار هم تا حالا ایرادی ندادن
البته بگم من از دسته های xbox خودم هم راضی هستم ولی از نظر مقاومت و کفیت میتونم به راحتی بگم هر دو در حد اعلا هستن

قطعا کیفیت ساخت پلی 4 باید بهبود پیدا کنه و تا حد امکان مشکلاتی رو که گیمرا با دسته دارن رو رفع کنن ! مخصوص کیفیت جنسی و میزان شارژ ذهی دست که با یه باتری درس درمون اوکی میشه !

• Like
Reactions: F.3.R.Y.X
هر روزی که دسته رو میگیرم دستم و بازی میکنم واقعاً احساس خوبی بهم دست میده که قبلا تو هیچ کدوم از کنترلر ها نداشتم
خیلی از طراحی ساخت DS4 راضیم!
اصلا یه ابهت خاصی داره بدمصب :D

• Like
Reactions: J. Constantine
واقعا شما این مشکلا رو دارین پس چرا دسته های که ما تو کلوپ یکی از بچه ها داریم این جوری نمیشن از صبح تا شب هم در حال کارند( بعد یک سال دسته ترک برده؟؟؟مرد حسابی باهاش قندم میشکستی ترک نمیبرد خدا میدونه کی زده داقونش کرده میگه دسته کیفیت نداره ) بی خیال بابا فقط شما که ps4ندارین

آره فقط L2 , R2 رو هم درست کنه گز گز نکنه!
باطری یه مقدار بهتر کنه

دیگه مشکل خاصی نداره!
من كه تا حالا با هيچ كدوم از اين مواردي كه گفتي مشكلي نداشتم براشونم ولي اون موردي رو كه گفتم داوه خودش رو نشون ميده
حالا شما رو نميدونم دقيقا به چه نحوي از دسته استفاده ميكني كه هيچيش سالم نيست :/(البته اگه تا حالا از دسته استفاده كرده باشيد :) )

ترک نشونه فشار بیش از حده که توصیه میکنم اروم تر باشین هنگام بازی
رنگ ابی سوخت ابهام داره.. الان یعنی ابی سوخت قرمز و سایر رنگها نسوخت یا چیز دیگه... ابهام رو برطرف کن خلاصه
اینکه بعد از هر دست باید شارژش کنی هم باز نگران کنندس چون هر 1-2 ساعت بهتره پاشی از جلو تی وی یه استراحتی بدی بخودت اینجوری 7-6 مدام نشستن (یه دست) اصلا مفید نیست برات...
-------------------------------------------------------------
DS4 بهترین کنترلری بوده که سونی طراحی کرده...اگه مدل بهتری بتونه بده چرا که نه!!!

آخرین ویرایش:
من كه تا حالا با هيچ كدوم از اين مواردي كه گفتي مشكلي نداشتم براشونم ولي اون موردي رو كه گفتم داوه خودش رو نشون ميده
حالا شما رو نميدونم دقيقا به چه نحوي از دسته استفاده ميكني كه هيچيش سالم نيست :/(البته اگه تا حالا از دسته استفاده كرده باشيد :) )

خب وقتی کیفیت دسته پایین باشه این اتفاق میفته و یه دسته مشکل دار درمیاد یه دسته سالم!
اون مشکل گز گز کردن کمکی ها هم حتی توی دسته های آکبند هم هست و استفاده نشده صدا میدن کمکی ها!
تا به حال هم اصلا دسته Ps4 استفاده نکردم و هنوز Ps4 به محل ما نرسیده!:confuse::confuse::confuse:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or