از امروز میخوایم با هم پا به دنیای Relaistic ترین سیمولیشن رانندگی که تا به امروز ساخته شده بزاریم.
خب همونطور که میدونین بازی چندین ماه میشه که از Early Access دراوموده و رو استیم ریلیز شده.تا چند ماه دیگه هم،
(شهریور 1395) برا کنسولها ریلیز میشه.
وباز همونطور که میدونین یا نه این بازی بقدری زیبا ساخته شده که بعد تجربش، به این اذعان میکنین که صحبت از GT و Forza و P.Cars جلوی این اثر (زین پس به جای کلمه بازی از اثر استفاده می کنم) کاملا کاری بیهودست.
البته شاید P.cars رو بشه چیزی مابین 2 عنوان بالا و A.Corsa تلقی کرد.
اما بعد تجربه A.Corsa اصلا اون چند عنوان کاملا حالت آرکید به خودشون میگیرن،این یه حقیقتی که برا خود منِ فنِ GT واقعا سخت بود که بپذیرم.اما الان اینجام و دارم پرچمش رو میبرم بالا.
ذکر این مقدمه لازم بود،چون خیلیها ،حداقل تو این فروم، هنوز با بازی آشنائی ندارن و یا با دیده شک بهش نگاه میکنن.شاید این متن کمکی کنه که به سمت این اثر جذب بشن.
شاید درآینده یه مقاله راجع بهش نوشتم،اما این بحث رو همین جا تموم میکنم و میریم سر بحث اصلی تاپیک
و اون هم مدینگ،این دنیای بی نظیر Assetto Corsa.
توجه: منظور از مدینگ،ماشین ، پیست ،استیج ، اسکین و...هست.
خب برا دستگرمی، با چندتا از بهترین مدهای موجود شروع میکنیم:
خب همونطور که میدونین بازی چندین ماه میشه که از Early Access دراوموده و رو استیم ریلیز شده.تا چند ماه دیگه هم،
(شهریور 1395) برا کنسولها ریلیز میشه.
وباز همونطور که میدونین یا نه این بازی بقدری زیبا ساخته شده که بعد تجربش، به این اذعان میکنین که صحبت از GT و Forza و P.Cars جلوی این اثر (زین پس به جای کلمه بازی از اثر استفاده می کنم) کاملا کاری بیهودست.
البته شاید P.cars رو بشه چیزی مابین 2 عنوان بالا و A.Corsa تلقی کرد.
اما بعد تجربه A.Corsa اصلا اون چند عنوان کاملا حالت آرکید به خودشون میگیرن،این یه حقیقتی که برا خود منِ فنِ GT واقعا سخت بود که بپذیرم.اما الان اینجام و دارم پرچمش رو میبرم بالا.
ذکر این مقدمه لازم بود،چون خیلیها ،حداقل تو این فروم، هنوز با بازی آشنائی ندارن و یا با دیده شک بهش نگاه میکنن.شاید این متن کمکی کنه که به سمت این اثر جذب بشن.
شاید درآینده یه مقاله راجع بهش نوشتم،اما این بحث رو همین جا تموم میکنم و میریم سر بحث اصلی تاپیک
و اون هم مدینگ،این دنیای بی نظیر Assetto Corsa.
توجه: منظور از مدینگ،ماشین ، پیست ،استیج ، اسکین و...هست.
اینجا از مد گرافیکی و این مسائل خبری نیست.شاید تو آینده اگه چیز خوبی تو این حیطه ریلیز شد اون رو هم بزارم. ولی در کل گرافیک تو این اثر اصلا مهم نیست.
خب برا دستگرمی، با چندتا از بهترین مدهای موجود شروع میکنیم:
* Formula Renault 3.5
این مد یکی از پرطرفدارترین مدهای موجوده که سازندش گروه virtua simulazioni
اگه از عاشقان فرمولید و دوست دارید خیلی سری پله های ترقی رو طی کنید و از حرفه ایها بشید،عجله نکنید و با این مد شروع کنید.
600 اسب بخار و 700 کیلو وزنِ کلیِ اتوموبیل، انتظار شما رو میکشه.
لینک دانلود
باحجم 185 مگ ورژن 1.1
طریقه نصب محتویات فولدر رو تو پوشه Content وسپس Cars کپی پیست کنید.به همین راحتی
=================
* Mazda 787B
میرسیم به سال 1991، مسابقات 24 ساعته Le Mans و سلطان بی چون و چراش Mazda 787B
وقتی با این ماشین رانندگی میکنین و صدای دوست داشتنی و فوق العاده موتور رو میشنوین، اونوقته که به راز خلقت و هستی پی می برین
پس دست دست نکنین و هرچه سریعتر این Beast رو رامش کنین
لینک دانلود ورژن 1.4 با حجم 76 مگ
طریقه نصب محتویات فولدر رو تو پوشه Content وسپس Cars کپی پیست کنید.به همین راحتی
=================
* Koenigsegg one:1
خب اگه فکر میکنین La Ferrari و Maclaren P1 خیلی ماشینهای سریعی هستن،باید این اژدها رو تست کنین.
رکورد سرعت این ماشین 0-300 کیلومتر, 11 ثانیست!
این ماشین 1350HP تولید میکنه،بعد روندنش ماشینهای دیگه تو این کلاس براتون آروم به نظر میرسن.
لینک دانلود ورژن 1.1 با حجم 96 مگابایت
========================
فکر کنم برا پست اول کافی بود،باقی مدها(تازه خوبهاش مونده)، تو روزهای پیش رو معرفی میشه.
این مد یکی از پرطرفدارترین مدهای موجوده که سازندش گروه virtua simulazioni
اگه از عاشقان فرمولید و دوست دارید خیلی سری پله های ترقی رو طی کنید و از حرفه ایها بشید،عجله نکنید و با این مد شروع کنید.
600 اسب بخار و 700 کیلو وزنِ کلیِ اتوموبیل، انتظار شما رو میکشه.
لینک دانلود
باحجم 185 مگ ورژن 1.1
=================
* Mazda 787B
میرسیم به سال 1991، مسابقات 24 ساعته Le Mans و سلطان بی چون و چراش Mazda 787B
وقتی با این ماشین رانندگی میکنین و صدای دوست داشتنی و فوق العاده موتور رو میشنوین، اونوقته که به راز خلقت و هستی پی می برین
پس دست دست نکنین و هرچه سریعتر این Beast رو رامش کنین
لینک دانلود ورژن 1.4 با حجم 76 مگ
=================
* Koenigsegg one:1
خب اگه فکر میکنین La Ferrari و Maclaren P1 خیلی ماشینهای سریعی هستن،باید این اژدها رو تست کنین.
رکورد سرعت این ماشین 0-300 کیلومتر, 11 ثانیست!
این ماشین 1350HP تولید میکنه،بعد روندنش ماشینهای دیگه تو این کلاس براتون آروم به نظر میرسن.
لینک دانلود ورژن 1.1 با حجم 96 مگابایت
========================
فکر کنم برا پست اول کافی بود،باقی مدها(تازه خوبهاش مونده)، تو روزهای پیش رو معرفی میشه.
آخرین ویرایش: