قیمت اکانت Play Station Plus در اروپا و بریتانیا افزایش پیدا میکند

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

The Rossoneri

کاربر سایت
playstation_plus_header_new_1-600x337.jpg

از تاریخ 1 سپتامبر 2015،کاربران باید 25% بیشتر برای خرید اکانت یک ماهه و سه ماهه Play Station Plus خرج کنند، این افزایش قیمت فقط برای کسانی است که در اروپا و بریتانیا زندگی میکنند. Sony در بیانیه ای اعلام کرده که این افزایش قیمت بی دلیل نیست و قرار است امکانات جدیدی به Play Station Plus اضافه شود.در سایت GameSpot نیز این خبر توسط Sony تایید شده و با توجه به اخباری که منتشر شده،قیمت اشتراک یک ساله همچنان 39.99 Euro باقی خواهد ماند.با توجه به این افزایش قیمت،قیمت اشتراک های یک ماهه به 5.49 و 5.99 یورو و قیمت اشتراک های سه ماهه 11.99 و 14.99 یورو خواهد بود.سونی هنوز خبری درمورد افزایش قیمت اکانت PlayStation Plus در آمریکا اعلام نکرده است.

لازم به ذکر است که در سال 2014 قیمت اکانت PlayStation Plus در آفریقا 51% افزایش یافت.

مـنـبـع

فعلا که آمریکا تغییر نکرده ، اما ۱ساله رو دست نزنن موشکلی نیست

تیتر رو که دیدم میخواستم لعنت نثارشون کنم :-"
25٪ افزایش رو که دیدم داشت میرفت ... که به اون یک ساله برخوردم و بی خیال شدم:-" امیدوارم در آینده هم کاریش نداشته باشن! :d همینجوریش انگلیس گرون تره از آمریکا پلاسش:-"

به نظر منم واقعا به صرفه ترینش همون 1 سالش یک ماهش همون اولشم نمی ارزید که الانم 25% گرونش کردن
که اصلا دیگه به صرفه نیست

بعد از 2 سال من هنوز نتونستم خودم رو راضی کنم برای بازی انلاین پلاس بخرم. حرف زوره، الان هم که گرون شده دیگه واویلا

بعد از 2 سال من هنوز نتونستم خودم رو راضی کنم برای بازی انلاین پلاس بخرم. حرف زوره، الان هم که گرون شده دیگه واویلا

بابا چه پول زوری هم PLUS هم GOLD هر دو ارزششون دارن شما داری 50 دلار برای یک سال به عبارتی 4 دلار داری برای هر ماه پول میدی میشه ماهی 13 هزار تومان ماهی پول میدی برای چی ؟ برای 3 بازی در ماه مجانی بگیری بتونی انلاین بازی کنی در پشت زمینه بدون دردسر بازی آپدیت کنی سیو های بازی هات روی سرور های سونی آپدیت کنی که در صورت بروز مشکل بتونی برشون گردونی و .... امکانات دیگه خوب واقعا این 13 هزار تومان ارزش نداره ؟این نسل هم X1 هنوز ندارم بدونم امکانات جدید gold چیه که اونم توضیح بدم اما به صورت کلی هر دو ارزش خرید دارن 100% اصلا شک نکن .;)

ارزش خرید پلاس و گلد با توجه به بازی رایگانها و تخفیفها و سیو کلود و آنلاین و کلی امکانات دیگه واقعا بالاست

بابا چه پول زوری هم PLUS هم GOLD هر دو ارزششون دارن شما داری 50 دلار برای یک سال به عبارتی 4 دلار داری برای هر ماه پول میدی میشه ماهی 13 هزار تومان ماهی پول میدی برای چی ؟ برای 3 بازی در ماه مجانی بگیری بتونی انلاین بازی کنی در پشت زمینه بدون دردسر بازی آپدیت کنی سیو های بازی هات روی سرور های سونی آپدیت کنی که در صورت بروز مشکل بتونی برشون گردونی و .... امکانات دیگه خوب واقعا این 13 هزار تومان ارزش نداره ؟این نسل هم X1 هنوز ندارم بدونم امکانات جدید gold چیه که اونم توضیح بدم اما به صورت کلی هر دو ارزش خرید دارن 100% اصلا شک نکن .;)

چرا این حرفها رو نسل قبل برعکس می زدی!

ارزش خرید پلاس و گلد با توجه به بازی رایگانها و تخفیفها و سیو کلود و آنلاین و کلی امکانات دیگه واقعا بالاست

شما خیال میکنی ارزشش بالاست در حالی که میلیارد ها دلار دارن از این طریق سود میکنن نسل قبل ماکرو داشت سالی بیش از یک میلیارد دلار از این بخش سود می کرد

فكر كنم يه جا خوندم دليل اش نابرابري ارزش دلار و پوند و يورو است :|
حالا مطمئن نيستم درست باشه ولي اين افزايش قيمت به US نرسه :|

چرا این حرفها رو نسل قبل برعکس می زدی!

محمد امین میشه یه پست از من بیاری گفته باشم GOLD نسل قبل ارزش نداشت ؟ شاید در مقایسه با اینکه PS3 مجانی بود و باید برای LIVE باید پول میدادیم گفته باشم PS3 در این بخش بهتره چون مجانی بود اما هیچ وقت اینکه بگم GOLD ارزش خرید نداشته اصلا امکان نداره حتی نسل قبل میتونی از کسایی که با من بازی میکردن روی 360 سوال کنی همیشه نبود پارتی چت و مواردی از این دست مثل join شدن به دوستان درون بازی همیشه یکی از مشکلات PSN میدونستم .

Sony در بیانیه ای اعلام کرده که این افزایش قیمت بی دلیل نیست و قرار است امکانات جدیدی به Play Station Plus اضافه شود.
همین الآنش هم ما تو ایران از همین امکانات فعلی پلاس خوش شانس باشیم مولتیش بهمون برسه و شیتلر نشه + چندتا بازی رایگان ، امکانات جدید اضافه شونده هم میره کنار امکانات قبلی، فقط تنها چیزی که خوب و کامل گیرمون میاد افزایش قیمتهاس :(
با این افزایش قیمت، دیگه کم کم باید اکانت ریجن 1 بسازم و دیگه اون رو پلاس کنم جای اکانت اصلیم

شما خیال میکنی ارزشش بالاست در حالی که میلیارد ها دلار دارن از این طریق سود میکنن نسل قبل ماکرو داشت سالی بیش از یک میلیارد دلار از این بخش سود می کرد

نسل قبلمتاسفانه ماکرو فقط در قبال لایو و بازی آنلاینش پول گلد میگرفت !!

این نسل بعضی وقتها فقط تو یکماه دو برابر هزینه پلاس یکساله ( یا گلد ) بازی فری میشه ، بقیه امکانات که بماند !!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or