در این مقاله نگاهی کلی و گزرا به دو کلمه از این سه تا پرداخته است
Picaresque
اول از همه Picaresque چیست؟Picarseque نوعی رمان است که روایت گر زندگی اشخاص رند و طبقه پایین است.این اشخاص توی یک جامعه فاسد زندگی میکنند و هر فرصتی که پیدا بشه اون ها از این فرصت استفاده می کنند و در نتیجه سود میبرند.علاوه بر ان پیکارسک میتونه روایت کننده مصیبت های زندگی روزمره یک شخص باشه و اون رو به صورت طنز روایت کنه
در شماره قبلی مجله پرسونا اقای Katsura Hashino(کاگردان سری) تم Picaresque بازی رو از از دید خودشون بیان کردند
تو این مجله سه تا رمان به سبک پیکارسک نام برده شده که P5 از اون ها الهام گرفته"تم این بازی روی دسته ای از مردم تمرکز می کنه که دوست دارند کارهایی رو با زندگی شون انجام بدند ولی به دلایلی نمی تونند ان را عملی کنند. احتمالا ان ها در شرایطی قرار دارند که برای عملی کردن این ارزو ها دست شون بسته است یا شاید هم منطقشون این رو میگه.من احساس می کنم این دسته از مردم از داستان های دزدی و سرقت خوششون میاد زیرا این نوع داستان ها در اون ها ممکن است هیجان هایی را به وجود اورد که از راه های دیگر لزوما بدست نمی اورند .یکی از اهداف ما از ساخت P5 این بود که به این دسته از مردم راهی نشون بدیم تا بتونند این هیجان ها را اکتشاف کنند و حس ازادای که شخصیت های اصلی بازی در داخل بازی دارند رو تجربه کنند.حالا که صحبتمون به این جا رسید من نمی تونم رد کنم خیلی از ما ها با داستان های دزد های مادر زادی مثل Lupin The 3[SUP]rd[/SUP] بزرگ شده ایم(خنده)"
زندگی لازاریلو
فرشته مرده(Hakuchuu No Shikaku)
لبه اب(Water Mrgin)
Phantom
ابتدا Phantom چیست؟Phantom واژه ای دیگری است که برای کلمه دزد متشخص استفاده می شود.دزد های متشخص دسته ای از دزد هایی هستند که رفتار به ظاهر خوب دارند و با تربیتند.این اشخاص تنها برای درست یابی به ثروت بیشتر دست به دزدی نمی زنند بلکه انگیزه ی ماجراجویی در این کار قوی تر است.
در مصاحبه شماره قبلی مجله پرسونا زمانی که مصاحبه به جایی رسید که ماسک ها چه قدر در بازی نقش دارند اقای Shigenori Soejima(طراح سری) تم Phantom رو از دید خود بیان کرد
لیست رمان هایی که P5 در رابطه با موضوع Phantom از ان ها الهام گرفته استکاملا درسته.در واقع کلمه "پرسونا" در لاتین به معنی ماسک است.شخصیت های اصلی بازی زندگی دو گانه ای دارند.ان ها در طول روز به مدرسه میرند و در شب دزدی می کنند.خط داستان این بازی به صورت اشکاری نسبت به نسخه های قبلی از نظر حس لفظی بر کلمه پرسونا تاکید می کند.به همین خاطر من میخواستم مطمین بشم عنصر بصری بازی به طور مشابه ای سر راست باشد
Arsene Lupin
ناگفته نماند که شخصیت Arsene Lupin علاوه بر داستان هاي خالق خود،در داستان ها،فیلم ها و ... دیگری حضور داشته است.
شیطان بیست چهره
Ishikawa Goemon
Via Persona Central
======================
با عرض معذرت خبر یک مقدار قدیمی ولی خوب گفتم حیفه همچین خبری رو نزارم:d
آخرین ویرایش: