سونی: اگر درخواست مردم درمورد The Last Guardian نبود بازی احتمالا کنسل می شد

Mr. Worldwide

کاربر سایت
last-guardian.jpg

Shuhei Yoshida در گفتگوی جدید خود بیان کرد اگر درخواست مردم برای بروزرسانی و صحبت درمورد این پروژه نبود بازی احتمالا کنسل می شد.

یوشیدا بیان کرد:
« انتقال پروژه از PS3 به PS4 واقعا سخت بود، مخصوصا وقتی که ما مطمئن نبودیم که بتوانیم بازی را بسازیم. بحث مساول فنی به کنار، بازی هنوز در آن زمان در مراحل اولیه توسعه بود، این موقع بود که ما واقعا به صورت جدی تمایل داشتیم پروژه را ادامه دهیم و بازی را دوباره برای PS4 بسازیم. ما به چشم انداز Ueda-san اعتقاد داشتیم، Ueda-san و تیم اصلیش واقعا می خواستند تحقق این پروژه را ببینند، من هم این را می خواستم. ما درخواست های زیادی از گیمران داشتیم و این مورد باعث تشویق ما برای ادامه پروژه شد.»

منبع

بله با این کار ملت رو خیلی هایپ کردید آخر سر میاد ملت با اون هایپی که دارن بازیش میکنن و با اینکه بازی خوبی در میاد برای بعضی ها نا امیید کنندذه میشه چون هایپش چسبیده بود به سقف

بله با این کار ملت رو خیلی هایپ کردید آخر سر میاد ملت با اون هایپی که دارن بازیش میکنن و با اینکه بازی خوبی در میاد برای بعضی ها نا امیید کنندذه میشه چون هایپش چسبیده بود به سقف

امضا جع کنیم کنسلش کنن ؟ :)

نماشی این بازی رو دیدم. به نظر من بازی زیبا و جذابی باید باشه! من که از این سبک بازی ها خوشم میاد! ;;)

واقعا فشار روی سونی به خاطر این بازی زیاده بود باید ببینیم آخرش چی میشه
:-o
بنده معذرت می خوام، ولی...شما PS4 دارید؟؟؟؟ :-o
مگه می شه؟؟؟ مگه داریم؟؟؟ :-o
چطوری آخه!؟ :-o
یا حضرت تغییر!!!! :|

مدت طولانی نبودم، چه تکونی خورده اینجا! :|

من نمیدونم میخوان ب ی بچه کوچولو و گربه ی بالدار چ بازی بسازن ک جوابگوی این همه تبلیغات و توقعات بوجود اومده باشه.
تبریک میگم! شما کل داستان و فلسفه ی بازی و این همه سال انتظار گیمر ها رو توی 4 تا کلمه منهدم کردی! :)

من نمیدونم میخوان ب ی بچه کوچولو و گربه ی بالدار چ بازی بسازن ک جوابگوی این همه تبلیغات و توقعات بوجود اومده باشه.

همونجور که با یه دختر بچه و یه پسر بچه یا یه اسبو یه نوجوون بازیی ساختن که همرو منهدم کرد اینجام با یه پسر بچه و گربه ی بالدار میتونن اینکارو کنن...
پ ن: بازیسنتر خیلی عجیب غریب شده کلا نظریات و فلسفه ها عجیب و غریبی هرروز مطرح میشه اینجا:|

واقعا فشار روی سونی به خاطر این بازی زیاده بود باید ببینیم آخرش چی میشه

:-b

شما نمی‌خواد نگران ناامیدی کسی باشی :d کسی از این بازی ناامید نمیشه
باشه حالا چون توگفتی بهت جایزه میدن بعدا کرش رو هم برات می سازن:))
من از همین الان جایزه‌ام رو اهدا می‌کنم به بهترین Player جهان =))
شما برو ICO و SOC رو بازی کن بعد بیا نظر بده 8-|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or