خوب درسته گرافیک فنی آنچارتد سر تره اما از همه لحاظ برتر نیست. در اون تریلر e3 تنها چیزی که همه رو شگفت زده کرد گرافیک بازی بود ( که یکم به نظرم فانتزی بود رئالستیک نبود) به غیر از گرافیک چه چیزی داشت؟؟؟؟ (البته نمیگم tomb raider بهتره ، کلا می گم که اینطوری نگین درسته قورت میده!!!!) بعدش هم من سوال کردم که کدام realstic تر هست؟؟؟؟سوال بود؟ انچارتد از همه لحاظ تامب رایدر رو درسته قورت میده چه گرافیک چه گیمپلی
دوستان اشتباه متوجه شدین!!! منظورم گرافیک طبیعی تر هست!!!!!!!!!! در ضمن چرا دعوا خوب بحث و تبادل نظر می کنیم دیگه؟؟؟این تاپیک بجز بحث و دعوا اصلا نتیجه ای نداره.
اگر فقط گرافیک مد نظر باشه برتری کامل U4 کاملا مشهوده... هر چند TR هم عالیه
خوب درسته گرافیک فنی آنچارتد سر تره اما از همه لحاظ برتر نیست. در اون تریلر e3 تنها چیزی که همه رو شگفت زده کرد گرافیک بازی بود ( که یکم به نظرم فانتزی بود رئالستیک نبود) به غیر از گرافیک چه چیزی داشت؟؟؟؟ (البته نمیگم tomb raider بهتره ، کلا می گم که اینطوری نگین درسته قورت میده!!!!) بعدش هم من سوال کردم که کدام realstic تر هست؟؟؟؟
خوب tomb R هم فیزیکش خیلی عالی بود حتی تو نسخه قبلیش!!!!از هر لحاظ انچارتد سرتره... از لحاظ realistic بودن هم به فیزیک بازی نگاه بنداز متوجه میشی
نظر شخصی شماست یا کلا؟کاملا انچارتد بهتره
خوب tomb R هم فیزیکش خیلی عالی بود حتی تو نسخه قبلیش!!!!
- - -ویرایش - - -
نظر شخصی شماست یا کلا؟
خوب درسته گرافیک فنی آنچارتد سر تره اما از همه لحاظ برتر نیست. در اون تریلر e3 تنها چیزی که همه رو شگفت زده کرد گرافیک بازی بود ( که یکم به نظرم فانتزی بود رئالستیک نبود) به غیر از گرافیک چه چیزی داشت؟؟؟؟ (البته نمیگم tomb raider بهتره ، کلا می گم که اینطوری نگین درسته قورت میده!!!!) بعدش هم من سوال کردم که کدام realstic تر هست؟؟؟؟
- - -ویرایش - - -
نظرتون محترم این جمله های قرمزو جدی گفتین؟
یا شما سه گانه نسل قبلو بازی نکردی یا واقعا خودتونو زدید به اون راه!توصیه میکنم حداقل قبل پیش داوری اطلاعات خودتونو بیشتر کنید نه که بگین جز گرافیک چی داشت!:d اگه بازی فقط گرافیک داشت امثال سم لیک و کله گنده های E3 تو توییتر و فیسبوک تعریفشو نمیکردن
گیمپلی تکراری صدا گذاری تکراری و هیجان کاذب. من به اونا چیکار دارم نظرم و میگم. سه گانه رو هم بازی کردم عالی بودند. اما این تریلر خیلی نظرمو نگرفت.
گیمپلی تکراری صدا گذاری تکراری و هیجان کاذب. من به اونا چیکار دارم نظرم و میگم. سه گانه رو هم بازی کردم عالی بودند. اما این تریلر خیلی نظرمو نگرفت.