مصاحبه با سازندگان Persona

Phantom Thief

کاربر سایت
PMagazine_03-06-15.jpg
درود:d
در 25 February مجله Dengeki Playstation با همکاری شرکت ATLUS جدید ترین شماره از مجله پرسونا منتشر کردند.این شماره شامل سه مصاحبه با سازندگان سری پرسونا در رابطه با بازی های در دست ساخته شان و کنسرت Persona Super Live 2015 است.اولین مصاحبه با اقای Katsura Hashino(تهیه کننده و کاگردان سری) و اقای Shigenori Soejima(طراح سری پرسونا) در رابطه با Persona 5 است و دو مصاحبه ی جداگانه دیگر با اقایان Kazuhisa Wada(کاگردان و تهیه کننده سری P4 Arena و P4 Dancing All Night) و Ryota Kozuka(یکی از اهنگ سازان P4DAN) در رابطه با P4 Dancing All Night اتجام داده است.میتونید این مصاحبه را در زیر مطالعه کنید

hashinoxsoejima.jpg

(سمت راست Soejima و سمت چپ Hashino)

پس شما اولین و بزرگترین تریلر
P5 را به تازگی در کنسرت Persona Super Live 2015 ارایه دادید.پذیرش این تریلر تا به حال چه گونه بوده؟

Hashino:استقبال بازی بی نظیر بوده و ما واقعا خوشحالیم که میبینیم مردم این اندازه به تریلرعلاقه مند هستند و خیال ما(تیم سازنده) رو راحت می کنه.البته این اتفاق نشان دهنده ی این است که انتظار مردمی که تا به حال از کارهایمان لذت برده اند،بیشتر میشه.پس به این معنی نیستش که کارمون بدون استرس و فشار پیش میره

Soejima:از نظر من هم،ما تونستیم مقداری از چیز های جالبی رو در اون تریلر ارایه کنیم

Hashino:درسته.دلیل اصلی که ما این تریلر را منتشر کردیم این بود که به مردم قوت قلب بدیم که ساخت بازی همچنان به خوبی پیش میره.پس از معرفی بازی ما مدت زیادی رو بدون انتشار اطلاعاتی رو گذروندیم ،که از نظر من این طبیعی هست که همچین کاری کردیم .علاوه بر اون ما میخواستیم به واسطه انتشار بخش های مختلف بازی مردم ببینند که ما چه قدر برای ساخت این بازی هیجان زده هستیم

شما در تریلر موضوع رو کاملا واضح کردید که سبک هنری بازی قرار است به سبک
poppy aesthetic ان هم با محیطی به رنگ قرمز است.برداشت شما از نظر مردم در رابطه با این سبک هنری چیه.

Soejima:به من گفتند که این بازی حتی نسبت به بازی های قبلیمان استایل زیباتری دارند.این کار ما غیر عمدی بود.ما نمی خواستیم بازی رو جوری طرح کنیم که به صراحت مردم حس کنند این بازی بسیار استایلیش است.طرح هنری این بازی از جایی شروع میشه که P4 ان را پایان داد.زمان زیادی از انتشار P4 میگذره و ما میخواستیم به طور واضح نشون بدیم نسبت به قبل پیشرفت کردیم.پس در نهایت این سبک هنری نشون دهنده تمامی ان تلاش ها است

Hashino:از نظر من هم این موضوع در مدل شخصیت های بازی صدق می کنه.ما در Catherine شخصیت هایی ساختیم که به طور مناسبی واقع گرا بودند ولی ما این کار رو نمی تونستیم با شخصیت های پرسونا انجام بدیم زیرا با تم بازی جور در نمیاد. این کار فقط مجموعی از وایب های مختلفی رو در اون مسیر قرار میده.برای این که کاری کنیم که بازی رو با تم سری پرسونا جور در بیاد مجبور بودیم که خیلی چیز ها رو تحریف کنیم،.ما در این راه ازمون و خطا های زیادی داشتیم تا اون درست از اب بیاد.ولی در نهایت ما به سبک هنری بر خوردیم که احساس کردیم با محدوده داخل این سری جور در میاد.نوشته های ga-ya ga-ya یا ガヤガヤ که در وسط تریلر دیدیم از نمونه های ازمون و خطا هایی بود که داشتیم

شما تم بازی رو به عنوان پیکارسک توصیف کردید.می تونید در این مورد بیشتر توضیح بدید.

پیکارسک یک نوع رمانی هست که قهرمان اصلی ان اشخاص طبقه پایینی هستند و عقل وی توسط جامعه فاسد می شه
Hashino:تم این بازی روی دسته ای از مردم تمرکز می کنه که دوست دارند کارهایی رو با زندگی شون انجام بدند ولی به به دلایلی نمی تونند ان را به تحقق ببخشند. احتمالا ان ها در شرایطی قرار دارند که برای تحقق بخشیدن این ارزو ها دست شون بسته است یا شاید هم منطقشون این رو میگه.من احساس می کنم این دسته از مردم از داستان های دزدی و سرقت خوششون میاد زیرا اون داستان ها در اون ها ممکن است هیجان هایی را به وجود اورد که از راه های دیگر لزوما بدست نمیارند .یکی از اهداف ما از ساخت P5 این بود که به این دسته از مردم راهی نشون بدیم تا بتونند این هیجان ها را اکتشاف کنند و حس ازادای که شخصیت های اصلی بازی در داخل بازی دارند رو تجربه کنند.حالا که صحبتمون به این جا رسید من نمی تونم رد کنم خیلی از ما ها با داستان های دزد های مادر زادی مثل Lupin The 3[SUP]rd[/SUP] بزرگ شده ایم(خنده)

Soejima:به همین دلیله که شما در تصویر تبلیغاتی بازی،شخصیت اصلی رو می بینید که خنده کنایه امیزی می زنه تا تاکید کنیم در پس ظاهر بازی اتفاقات دیگه ای جریان دارد

Persona-5_Teaser-Poster_02-05.jpg

Hashino:ما میخواستیم مردم به اون تصورات نزدیک بشند و احساسی که شخصیت اصلی در جمعیت داره رو بدست بیارند.جمعیتی که به اندازه ای گستاخند که به طور بالقوه در برابر برخی از چیز های جذاب جسورانه مقاومت کنند.شخصیت اصلی یک شیاد است .اون و اعضای گروهش چیز های مختلفی رو به هم می زنند و در این راه شاید تغییرات کوچکی در دنیای دور ورشون ایجاد کنند..این پایدار ترین بخش از زندگی نیستش که یک شخص میتونه داشته باشه ولی این زندگی همچنین پر از احتمالات است..دنیا برای شخصیت اصلی مثل صدف می مونه.اگه مردم اون احساس را از طریق نگاه کردن به شخصیت اصلی بدست بیارند،ما خیالمون کاملا تخته چون می دونیم وظیفه مون رو انجام دادیم.

Soejima:در تریلری که در کنسرت ارایه دادیم.می تونید دسته ای از شخصیت های دوستانه ببینید.ان ها گروهی از مردم هستند که از مطرح کردن خودشون نمی ترسند.این که چه چیزی باعث شده ان ها همچین زندگی رو اراده کنند،سوالی هست که هر دو تم بازی (پیکارسک و دزدی) را به هم گره می زند.

Hashino:حتی شما اشاره هایی از این ازادی که شخصیت های بازی دارند را در این مصاحبه و صحنه تیتراژی می بینید.به طور مثال می توان به سر خوردن در خیابان به سبک اسکی اشاره کرد

این طور که به نظر میرسه ماسک هایی که در بازی،شخصیت ها هنگام دزدی به چشم می زنند به تم هایی که شما ها در موردش گفتید ارتباط نزدیکی داره

Soejima:کاملا درسته.در واقع کلمه "پرسونا" در لاتین به معنی ماسک است.شخصیت های اصلی بازی زندگی دو گانه ای دارند.ان ها در طول روز به مدرسه میرند و در شب به دزدی میرند.خط داستان این بازی به صورت اشکاری نسبت به نسخه های قبلی از نظر حس لفظی بر کلمه ماسک تاکید می کند.به همین خاطر من میخواستم مطمین بشم عنصر بصری بازی به طور مشابه ای سر راست باشد

احتمالا محیط شهری بازی نقش مهمی در تم پیکارسک دارد.این طور نیست؟

Hashino:بله،بدون شک همین طوره.هر روز در شهر های بزرگ ژاپن،عده زیادی از مردم برای رفتن به محل کار یا مدرسه رفت و امد دارند و در جمعیت قطار گم میشند.ظاهرا هیچ چیز خوبی یا بدی در مورد این تشریفات وجود ندارد ولی شخصیت های این بازی که مثل بقیه در همچین شرایطی قرار دارند با بقیه فرق دارند.ان ها کار هایی انجام میدند که بقیه جرات انجام دادن همچین کار هایی ندارند.من فکر می کنم دو گانگی این که چه چیزی واقعی و چه چیزی داستانی یکی از خصوصیات سری "Persona" و خیلی از بازی های دیگه ی ATLUS هست.و در حال حاظر ما همین ایده رو وارد این بازی می کنیم

و در اخر شما حرفی برای گفتن برای کسانی که به شدت منتظر
Persona 5 هستند،دارید

Soejima:ما هنوز خیلی از بخش های بازی رو نشون ندادیم و البته از بین اون بخش ها Party Member بیشتری در بازی نسبت به تریلر بازی حضور دارند که هنوز معرفی نکرده ایم.ولی من فکر می کنم بعد از ارایه دادن جدید ترین تریلر،به این زودی ها اطلاعات جدیدی از بازی منتشر نمی کنیم.پس همچنان هایپ بمونید تا موقعی که بازی به دستتون برسه!

Hashino:ما تا به حال خیلی خوش شانس بودیم که سری بسازیم که مردم به هر کدوم از شخصیت های اصلی این سری دل بسته اند.به همین خاطر ما امیدواریم با Persona 5 بتونم بازی بسازیم که رویداد های ان اثر قوی روی گیمر ها بزارد و تجربه موثری برای ان ها به ارمغان بیاورد.در صنعت گیم مردمانی هستند که احساس می کنند کنسول ها و کنسول های دستی حس قدیمی خودشون رو از دست دادند و من فکر میکنم بدون هیچ توضیحی بسیاری از بازی ها و پتانسیلشون گسترده تر می شند.ولی ما هنوز اعتقاد داریم یک چیزایی رو فقط میشه با کنسول ها تجربه کرد.خصوصا وقتی در مورد بازی های نقش افرینی باشه.ما شنیدیم که سری پرسونا باعث شده که یک عده ای دوباره به سمت بازی های نقش افرینی برند و به همین خاطر ما در حال حاظر به سختی تلاش می کنیم که بازی مثل قبل بسازیم که این نوع گیمر ها رو جذب خودشان بکند.من میدونم که زمان زیادی از انتظار مردم برای این بازی گذشته ولی من امیدوارم که شما ها یک مقدار وقت بیشتری به ما بدید.خوشبختانه زمانی که بازی منتشر شد ارزشش رو خواهد داشت
منبع

با تشکر از Armin.jrpg

آخرین ویرایش:
من داشتم دومين مقاله رو ترجمه ميكردم به دو نكته جالب بر خوردم
P4 Dancing All Night براي اولين بار در سري Persona از تكنولوژي Motion Capture استفاده مي كنه و براي هر كدوم از شخصيت ها يك راقص براي Motion Capture استفاده كردند.
علاوه بر اون شخصيت هاي بازي از مدل هاي چند ضلعي (Polygonal) ساخته شده اند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or