Rise of the Tomb Raider : پشت پرده مذاکرت چه گذشت

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amirone

کاربر سایت
3uojzt81e4ybhxodxwyu.jpg

صحبتهای توسعه دهنده در مورد انحصاری شدن بازی برای XBOX

رییس کریستال داینامیک Darrell Gallagher از کمک مایکروسافت ، برای توسعه کامل و تحقق بخشیدن به پتانسیل بازی سخن میگوید .

در تابستان گذشته پس از آنونس ، هنگامی که مایکروسافت اعلام کرد این بازی در انحصار ایکس باکس است ، برخی طرفداران با خاراندن (یا خراشیدن) سرخود با تعجب پرسیدند چرا ؟
پس از این ، ریلیز Tomb raider 2013 بر روی پلتفورمهای XBOX PC PS منتشر شده بود . حالا آقای Darrell Gallagher در مورد ماهیت معامله ، آنچه که به معنی گسترش یافتن بازی است و چیزهای بیشتر صحبت خواهند کرد .

Gallagher میگوید این اتفاق یک شبه رخ نداد ، در واقع این یک همکاری دراز مدت است که در واقع در سال 2008 آغاز شد ، زمانی که کریستال داینامیک DLC بازی Tomb Raider Underworld را برای XBOX360 در انحصار این کنسول قرار داد .
مایکروسافت در موارد انتشار و رسیدگی به بازاریابی و توزیع ROTTR نقش خواهد داشت . به طور کلی مایکروسافت کمک میکند به کریستال داینامیک ، برای دستیابی به آنچه که در ROTTR میخواهید ، که ما میتوانیم .

در ادامه مصاحبه با Gallagher : با توجه به سخنان اینطور برداشت یا فکر میکنم که همکاری کریستال با مایکروسافت انقدر عمیق است که ROTTR بدون آن نمیتواند وجود داشته باشد ، Gallagher گفت در این مورد خاص اینطور فکر نمیکنم
اگر شما به تومب ریدر نگاه کنید ، برای 20 سال در اطراف (منظورش پلتفورمای مختلفه) بوده است ، بنابراین من فکر میکنم که تومب ریدر هنوز هم در اطراف است [بدون مایکروسافت]

Gallagher توضیح داد که همکاری با مایکروسافت چگونه به این فرنچایز برای داشتن حق رای بیشتر و صعود به ارتفاعات جدید کمک میکنه .
نگاه ما این است که چگونه میتوان بهترین نسخه از تومب ریدر را به بازار ارائه داد ؟ چگونه میتوان در واقع آن را برجسته نشان داد ؟
Gallagher گفت این قرارداد همچنین به معنای کریستال داینامیک میتواند به تخصص _ سخت افزار خاص مایکروسافت ، کمک به توسعه ROTTR باشد ، از همان آغاز کارکنان مایکروسافت ، ابتکار عمل را به کمک کریستال داینامیک با پروژه نشان داده اند . درخواست چیزهایی مانند : چگونه میتوانیم کمک کنیم ؟ چه نیاز دارید ؟
او اضافه کرد : این یک همکاری بزرگ تاکنون بوده است .

همچنین Gallagher تصریح کرد ROTTR میتواند به کنسول PS زمانی در آینده بیاید . این تعجب آور نیست ، چون همه ما میدانیم که معامله انحصار مایکروسافت برای بازی دارای یک مدت زمان و همیشگی نیست .

او گفت تمرکز ما بر روی XBOXONE و 360 است . و چیزی فراتر از ؟ ..

در پایان Gallagher تایید کرد که نسخه TR2013 مجموع 7.5 میلیون نسخه فروخته است .

این بازی برای تعطیلات پایان سال 2015 برای XONE و 360 خواهد آمد

بابت ترجمه ممنون ولی یه سوال دارم واقعا مصاحبه اینقد گنگ بوده یا مشکل از ترجمس؟؟:-/:d

بابت ترجمه ممنون ولی یه سوال دارم واقعا مصاحبه اینقد گنگ بوده یا مشکل از ترجمس؟؟:-/:d
پس فقط من نیستم که اینطور فکر میکنم
متن ترجمه شده ی مصاحبه با Matias Myllyrinne مدیر عامل استودیو Remedy _ قسمت اول هم همین مشکل رو داره منتها استارتر تاپیک اونجا حرف ما رو قبول نکرد,باید بیشتر روی این ترجمات تمرکز بشه بیش از حد نا مفهموم هستند جمله بندی ها باید سادتر بشند

تزجمه گنگه از ترتسلیت هم کمک میگیرید لاقل بعضی کلمات و فعل بهتره در اخر به کار ببرید و معنی برسونه نه این که عین ترنسلیت

Also in the interview, Gallagher reiterated that Rise of the Tomb Raider could come to PlayStation consoles sometime in the future

این یکی که بخیر گذشت#:-s

Also in the interview, Gallagher reiterated that Rise of the Tomb Raider could come to PlayStation consoles sometime in the future. This is not too surprising because, after all, we know that Microsoft's exclusivity deal for the game has a duration, and it's not forever.

حیف شد مایکروسافت باید کلاً Crystal Dynamics و IP توم ریدر رو یکجا میخرید :laughing: .

این خبر نشون میده مشکلات زیادی حل شدن اما فاصله‌ها هنوز زیادن :d

این یکی که بخیر گذشت#:-s
البته Gallagher اسمی از PlayStation نیاورده:d
"We're focusing on Xbox One and Xbox 360 here at Crystal, and that's what we're focused on right now," he said. "And anything beyond? We'll come back to at a later date."
با توجه به گفته اسپنسر که گفته بود شبیه DR3 و Ryse احتمالا منظورش PC بوده

به نظر خودم آینده بازی بستگی به موفقیتش داره

آخرین ویرایش:
البته Gallagher اسمی از PlayStation نیاورده:d
"We're focusing on Xbox One and Xbox 360 here at Crystal, and that's what we're focused on right now," he said. "And anything beyond? We'll come back to at a later date."
با توجه به گفته اسپنشر که گفته بود شبیه DR3 و Ryse احتمالا منظورش PC بوده

به نظر خودم آینده بازی بستگی به موفقیتش داره

یه دو خط بالاترش رو هم می خوندی :)

Gallagher reiterated that Rise of the Tomb Raider could come to PlayStation consoles sometime in the future

===

دو خط بالاترش رو نویسنده خبر نوشته و نقل قول مستقیم نیست. اومدن بازی روی پلتفرمی بجز پلتفرمهای مایکروسافت (از جمله PC یا همون Windows 10) خیلی بعید هست.

باشه :)

آخرین ویرایش:
دو خط بالاترش رو نویسنده خبر نوشته و نقل قول مستقیم نیست. اومدن بازی روی پلتفرمی بجز پلتفرمهای مایکروسافت (از جمله PC یا همون Windows 10) خیلی بعید هست.
سر Gears of war هم خیلی امید داشتن بلاخره روی پلتفرم سونی بیاد از طریق epic که اونطوری شد حالا هم میگن بخیر گذشت ...:d

سر Gears of war هم خیلی امید داشتن بلاخره روی پلتفرم سونی بیاد از طریق epic که اونطوری شد حالا هم میگن بخیر گذشت ...:d

هیچوقت نگو هیچوقت، همیشه بگو "باشه :)". این رمز موفقیت هست.

وقتی در مورد کسی اطلاعی ندارید بی خود یه چیزی از روی خوشحالی نپرونید که آدم دهنش باز بشه یه چیزی بهتون بگه هم خودش اخطار بگیره هم شما تا بنا گوشت قرمز بشی ... منی که نسل پیش کل سری گیرز رو روی 360 بازی کردم توی کدوم تاپیک گفتم قراره روی ps3 بیاد که الان بگم "بخیر گذشت" ؟ توی اون یکی تاپیک هم همینجوری یه چیزی پروندی چیزی نگفتم ، یه بار دیگه از روی حس Cool بودن یه چیزی همینجوری بپرونی منم از خجالتت در میام. اگه مدرکی داری که اون حرف رو زدم روو کن و گرنه به سلامت.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or