آیا The Order 1886 خیلی کوتاه است؟

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
xndk8m6w8nvjl2bauie0.jpg

درود

عنوان انحصاری جدید PS4 برای اینکه شاید مدت گیم پلی آن کمتر از 6 ساعت باشد مورد انتقاد واقع شده است.

رئیس استودیو Ready at Dawn آقای Ru Weerasuriya مدت زمان گیم پلی این بازی را هنوز بیان نکرده با توجه به اینکه براساس ویدئوهایی که در یو تیوب قرار داده شده است کل بازی در کمتر از 5 ساعت و نیم تمام می شود.

وی طی مصاحبه ای با یوروگیمر گفت:ما در این باره هیچ نظری نخواهیم داد. ما نمیتوانیم مردم را از چیزهایی که می نویسند منع کنیم. و ما نمیخواهیم که به تک تک اشتباهاتی که شاید در این پیش بیاید پاسخگو باشیم. هربار که یک نفر یه برداشت اشتباه یا یک مطلب کذب درباره کاری که ما میکنیم مینویسد این میشه یه کار طاقت فرسا که بگیم"اوه نه این اشتباهه". ما بازی درست میکنیم.

ما کاری رو میکنیم که برای بازیبازا باید انجام دهیم. این کاریه که ما انجام میدهیم. ما درباره پولی که مردم برای یک بازی تک-نفره میپردازند ارزش قائلیم، اما صنعت بازی باید دارای تجربیات متنوع باشد. راستشو که بگم این چیزیه که ما همیشه در ذهنمون داشتیم. ما میدونیم که مردم میخواهند بیشتر سرگرم شوند و چیزهایی در بازی داریم که میتونند بیشتر اونو بازی کنند. اما این صنعت همیشه تنوع داشته، 10 سال قبل تعداد بسیار زیادی بازی بود که تک-نفره بودند و فقط میشد یه بار بازیش کرد تعدادی هم بودند که تک-نفره بودند ولی میشد چندین بار اون هارو بازی کرد. این کاریه که ما در بازیمون انجام دادیم، شما میتونید برگردید و بازهم بازی کنید و کارهای جدید انجام دهید.

وی افزود: طول گیم پلی برای من به کیفیت اون وابسته است. مثل یه فیلم، فقط بخاطر اینکه یه فیلم 3 ساعته باعث نمیشه که کیفیتش بهتر بشه

منبع

آخرین ویرایش:
وی افزود: طول گیم پلی برای من به کیفیت اون وابسته است. مثل یه فیلم، فقط بخاطر اینکه یه فیلم 3 ساعته باعث نمیشه که کیفیتش بهتر بشه

فقط می تونم بگم سازنده هاش خیلی تو فیلمــن :|

بله متاسفانه اینطور عنوان شده بازی 5 ساعت بیشتر گیم پلی نداره با توجه به اینکه فقط Single player هست خودشون اعلام کردن بر مبنای استانداردهای موجود یک بازی طولانی شمرده نمی‌شه.
البته هایپ موجود بخاطر انحصاری بودن بازی میتونه به فروش کلی کمک کنه

البته بنظر من داستان ایده ال + گرافیک خوب تایید شدس البته در گرافیک بازی خیلی سعی کردن با افکت بلور خیلی چیزارو بپوشونن

امیدوارم گیم پلی خوبی داشته باشه متا خوبی کسب کنه

آخرین ویرایش:
بازی رو درجه نرمال 9 تا 14 ساعته (احتمالا رو هارد میشه 15 یا 16 ساعت ) همچین زمان کوتاهی هم نیست !

این بابا هم منظورش اینه که کیفیت بازی به گیمپلی بستگی داره نه مدت زمان !

- - -ویرایش - - -

بله متاسفانه اینطور عنوان شده بازی 5 ساعت بیشتر گیم پلی نداره با توجه به اینکه فقط Single player هست خودشون اعلام کردن بر مبنای استانداردهای موجود یک بازی طولانی شمرده نمی‌شه.
البته هایپ موجود بخاطر انحصاری بودن بازی میتونه به فروش کلی کمک کنه

البته بنظر من داستان ایده ال + گرافیک خوب تایید شدس البته در گرافیک بازی خیلی سعی کردن با افکت بلور خیلی چیزارو بپوشونن

امیدوارم گیم پلی خوبی داشته باشه متا خوبی کسب کنه

این که چیزی نیست دارک سولز هم تو 56 دقیقه تموم کردن ! دیگه اکثر کسایی هم که تموم کردن بازیو میگن بین تا 14 ساعت رو نرمال ...احتمالا رو هارد 16 ساعت باشه

ما در این باره هیچ نظری نخواهیم داد. ما نمیتوانیم مردم را از چیزهایی که می نویسند منع کنیم.

«می‌نویسن»؟ یک walkthrough کامل روی یوتیوب هست که نشون می‌ده طرف بازی رو در چند ساعت تموم کرده و اصلاً هم عجله نکرده. دیگه این که واضحه. کاملاً معلومه که حرفی برای گفتن ندارن. نصف زمانی که روی گرافیک بازی گذاشتن رو به طراحی گیم‌پلی اختصاص می‌دادن این اتفاقات پیش نمیومد.

کسی که ۷۰ دلار پای بازی می‌ده انتظار داره که بیشتر از یک فیلم سه ساعته سرگرم بشه. نمی‌دونم منظورشون از «تجربیات متنوع» چیه. من رو یاد حرف‌های کیج میندازه.

اکثر کسایی هم که تموم کردن بازیو میگن بین تا 14 ساعت رو نرمال ...احتمالا رو هارد 16 ساعت باشه
5 ساعت نیست ولی دیگه اینقدر هم نیست :دی من Neogaf رو کامل چک کردم، روی نرمال اگه بخوای دنبال جمع کردنی ها بری (نه اینکه بازی 100% بشه، طرف جوری بره که هر از گاهی یه سری بخش ها رو هم چک کنه) بین 9 تا 10 ساعت طول میکشه، که از این زمان حدود 2.5 ساعتش کات سین هست. واسه 100% کردنش هم گویا 1 ساعت بیشتر وقت لازم هست (یعنی روی نرمال با تقریبا 11 ساعت میشه بازی رو 100% کرد). در کل برای بخش تک نفره زمانش کم نیست، حالا اینکه 60 دلار ارزش داره یا نه بستگی به اونی داره که بازی رو میخره.

5 ساعت نیست ولی دیگه اینقدر هم نیست :دی من Neogaf رو کامل چک کردم، روی نرمال اگه بخوای دنبال جمع کردنی ها بری (نه اینکه بازی 100% بشه، طرف جوری بره که هر از گاهی یه سری بخش ها رو هم چک کنه) بین 9 تا 10 ساعت طول میکشه، که از این زمان حدود 2.5 ساعتش کات سین هست. واسه 100% کردنش هم گویا 1 ساعت بیشتر وقت لازم هست (یعنی روی نرمال با تقریبا 11 ساعت میشه بازی رو 100% کرد). در کل برای بخش تک نفره زمانش کم نیست، حالا اینکه 60 دلار ارزش داره یا نه بستگی به اونی داره که بازی رو میخره.

اکثرا رو همون 10 ساعت تموم کردن ولی 14 ساعت هم داشتیم :d

البته یه بنده خدایی هم میگفت 18 ساعت رو هارد :d

من خودم ویدیو رو نگاه نکردم ولی یسری توی گع دیده بودن و میگفتن اون فردی که داره بازی میکنه میمیره تو محیط گردش میکنه و بعبارتی اسپیدران نیست...
به هر حال 5 ساعت واقعا کم هست برای یه بازی که فقط سینگل داره و ضربه ی بزرگی میزنه!
باید دید نهایت چی میشه!
سازنده هام که جواب درست حسابی ندادن...

بعد از گیر دادن به این که چرا مولتی نداره و اوپن ورلد نیست الان چسبیدن به مدت زمان بازی!
طرف تو دفعه ی دوم بازی رو اسپید ران تو پنج ساعت رفته بعد میگن بازیش کوتاهه!

از اون 9:ساعت 2.5 بخواد کم شه برای کات سین زمان مفید گیم پلی حالا میشه 6.5 ساعت
من که خدایی اتمسفر و دیزاین و گرافیک همه چیش دوست داشتم ولی یجورایی نا امید شدم .

الان اکثر بازی ها مولتی پلیر یا بخش CO-OP دارن و به یک استاندارد تبدیل شده حتی نسل قبل هم بازی های مثل آنچارتد به یک باره به مولتی روی اوردن ولی خوب این بازی این قسمت رو نداره بالاخره این موارد ارزش بازی رو بالا میبره و گیمر می تونه لذت بیشتری رو از بازی ببره..

صد درصد برای گرفتن تروفیها و جمع کردن Collectibleـها ( اگر وجود داشته باشه ) زمان بیشتری نیازه

وقتی صحبت از تموم کردن بازی هست، منظور زمانی هست که صرف پیشروی در بازی و در نهایت تموم کردن اون می‌شه، نه گشت و گذار. یه نگاه به سری بتمن بندازید؛ side-mission‌های زیادی داره، اما کمپین طولانی هم داره. به نظر من این حرف‌ها بهانه هست. بازی که مالتی‌پلیر نداره باید کمپین طولانی داشته باشه. اگر با قیمت ۷۰ دلار به فروش نمی‌رفت و گیم‌پلی نوآورانه‌ای داشت-که با walkthroughیی که من دیدم اینطور به نظر نمی‌رسه-می‌شد ساکت بود. فکر می‌کنید اگه Portal رو جدا از The Orange Box و مثل یه بازی ۶۰ دلاری عرضه می‌کردن تا این حد محبوب می‌شد؟ شاید نمره خوبی می‌گرفت اما مثل MGS نقدهای منفی دریافت می‌کرد. البته من بعید می‌دونم سایت‌ها و مجلات زیاد به این موضوع اشاره کنن.

بعد از گیر دادن به این که چرا مولتی نداره و اوپن ورلد نیست الان چسبیدن به مدت زمان بازی!طرف تو دفعه ی دوم بازی رو اسپید ران تو پنج ساعت رفته بعد میگن بازیش کوتاهه!

من سری رو دیدم، اصلاً speedrun نبود و طرف عجله هم نمی‌کرد. جدا از این‌ها speedrun‌ها بیشتر در یک ویدئو عرضه می‌شن نه یک سری ۱۷ قسمتی! البته کات‌سین‌های بازی رو هم کات می‌کنن که تو این walkthrough (همون‌طور که از اسمش پیداست) این کار انجام نشده بود. اون کسی هم که ویدئوها رو گذاشته این حرف رو نزده، مردم زیر ویدئوهاش کامنت گذاشتن. از حرف سازنده‌ها هم کاملاً معلومه که حرفی برای گفتن ندارن. اگه اون سری speedrun مطمئن باش تا الان حرف‌هاشون رو زده بودن، نه این که بیان بگن «این صنعت همیشه تنوع داشته». تنوع‌اش اینه که بازی ۷۰ دلاری رو بیشترش رو کات‌سین پوشش بده و در ۵ ساعت تموم بشه. :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or