SOE فروخته و به Daybreak Game تغییر نام داد

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
eqnext.0.0.jpg

Sony Online Entertainment سازنده عناوینی چون EverQuest ،H1Z1 ،Planetside و DC Universe Online توسط کمپانی مادر یعنی سونی به شرکت Colombus Nova فروخته و کمی پس از این انتقال نام آن به Daybreak Game تغییر پیدا کرد. مدیر این استدیو در بیانیه‌ای چنین عنوان کرد:
"ما بسیار خوشحالیم که جزئی از Colombus Nova هستیم چرا که آن‌ها خود را در زمینه بازی‌هایی شبیه کارهای ما ثابت کرده‌اند. ما مایلیم که به جلو حرکت کنیم و حد و مرز‌های دنیای Online Gaming را درنوردیم و با آوردن بازی‌های خود به پلتفرم‌های جدید اثار خود را به گیمرهای جدید معرفی کنیم"
او همچنین در رابطه‌ با بازی‌های عرضه شده، از ادامه‌ی کار و عرضه‌ی آن‌ها بر روی Xbox خبر داد:
"این اتفاق برای ما کاملا عادی است. ما تمام کار‌هایمان در SOE را گسترش و از امکانات جدیدی که در اختیارمان است استفاده خواهیم کرد. نمی‌توانیم برای ساختن بازی بر روی Xbox صبر کنیم!"
Colombus Nova یک شرکت با اهداف و زمینه‌های مختلف است، از زمینه‌های کاری این شرکت می‌توان به سرویس موسیقی آنلاین و چت اشاره کرد.

منبع

معلومه اوضا سونی خعلی خرابه:dتا جایی که میدونم planetside بسیار پرطرفداره البته خودم امتحانش نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم و فکر میکنم رو دوره سود دهی باشه الان دیگه باس وضع سونی خعلی خراب باشه که نیاز به تزریق پول نقد کلان رو به سوددهی این بازیا ترجیح داده...

کلا soe این کاره نبود
خیلی از عناوینش که کلا بی خود بودن ارزش نیم ساعت بازی هم نداشتن
همون 1-2 تا بازی خوبی هم که داشت سریع خسته کننده می شدن و پلیر ها ترکش می کردن
این h1z1 هم که فاجعه آخرش بود

با IP ها فروخته شده یا فقط خود استودیو؟ اگه فقط خود استودیو باشه الان تکلیف پشتیبانی H1Z1 و PlanetSide 2 چی میشه؟ یه خبرهایی هم چندوقت پیش از EverQuest جدید شده بود یعنی کنسل شده؟

بسیار ناراحت شدم از شنیدن این خبر میخواستم H1Z1 رو بخرم ( با اینکه اصلا از بازی های EA خوشم نمیاد) الان کلا بیخیال خرید هر بازی شدم که اینا بسازن

اون موقع که زیر برند سونی بوندن آدم میگفت که حتی شده به بهونه Ps4 هم بازی رو کامل تحویل میدن ولی الان شدن یه استدیوی مستقل که قراره بازی مولتی پلتفرم

بسازه زیاد امیدی بهش نیست باید خودشو به صورت مستقل ثابت کنه

با IP ها فروخته شده یا فقط خود استودیو؟ اگه فقط خود استودیو باشه الان تکلیف پشتیبانی H1Z1 و PlanetSide 2 چی میشه؟ یه خبرهایی هم چندوقت پیش از EverQuest جدید شده بود یعنی کنسل شده؟

اینطور که بوش میاد با IP ها دادن رفته چیزی CEOش رسما تو توییترش تایید کرد این بود که Ps2 و H1z1 رو Xbox 1 هم میاد

خبر بسیار ناراحت کننده ای بود و واقعا برام عجیبه سونی چطور گذاشته چنین اتفاقی بیوفته در حالی که در زمینه Online Gaming مهارت این استودیو ثابت شدست .

معلومه اوضا سونی خعلی خرابه:dتا جایی که میدونم planetside بسیار پرطرفداره البته خودم امتحانش نکردم ولی تعریفشو زیاد شنیدم و فکر میکنم رو دوره سود دهی باشه الان دیگه باس وضع سونی خعلی خراب باشه که نیاز به تزریق پول نقد کلان رو به سوددهی این بازیا ترجیح داده...
استاد رشته تحصیلیتون چیه؟ تحلیل اقتصادی، گرایش ترولیسم؟

استاد رشته تحصیلیتون چیه؟ تحلیل اقتصادی، گرایش ترولیسم؟
بهرحال وقتی کمپانی قصد فروش قسمتی از استودیوهاش یا مایملکش می کنه دلیلش یا سود رسانی کمتر از حد انتظار اون هست و یا نیاز کمپانی به پول نقد بیشترو کم کردن هزینه هاش(محض خنده و ... که نمی فروشن)

حالا چون این بخش بازیهای انلاین چند تا بازی موفق داشت و فروش نسبتا خوبی هم داشتن تو ذهن آدم اینطور به نظر میاد که نیاز مبرم سونی به پول نقد و کم کردن هزینه هاش باعث اینکار بوده
مگر اینکه بیان خلاف این رو توضیح بدن

.

بهرحال وقتی کمپانی قصد فروش قسمتی از استودیوهاش یا مایملکش می کنه دلیلش یا سود رسانی کمتر از حد انتظار اون هست و یا نیاز کمپانی به پول نقد بیشترو کم کردن هزینه هاش(محض خنده و ... که نمی فروشن)

حالا چون این بخش بازیهای انلاین چند تا بازی موفق داشت و فروش نسبتا خوبی هم داشتن تو ذهن آدم اینطور به نظر میاد که نیاز مبرم سونی به پول نقد و کم کردن هزینه هاش باعث اینکار بوده
مگر اینکه بیان خلاف این رو توضیح بدن

.

به این دلیل نمیتونه باشه که داره سیاست هاشو تغییر میده و میخواد با سرمایه گذاری پول های بدست امده از این فروش ها روی بازی های AAA و استودیو های اصلیش حساب جدیدی باز کنه؟ :-/ :دی
اتفاقا به نظر من کار خوبی کرد. من که خودم از این بازی های f2p بدم میاد :دی و به نظرم بهتره که به جای اینا سرمایه رو بذاره روی شرکتهایی که واقعا پتانسیل دارن و بازگشت مالیشون حتمیه.

اگه برا مشکلات مالی باشه که فکر کنم سونی خیلی استودیو درپیت تر از SOE هم داشت که بخواد درش رو گل بگیره یا ردش کنه بره :-?
بعد این بدبخت ها هم که 2-3 تا بازی خوب داشتن :| :دی

اصلا SOE ربطی به SCE نداره آخه، تصمیم فروشش هم هرکی گرفته باز ربطی به روسای SCE نداره.

البته از اونجایی که بازی های اینا برای PC میومد و تقریبا یکی دو ساله که به کنسول هم فکر میکردن برام جای سوال بود که آیا اینا به هم ربط دارن یا نه، که خوب میگی ندارن :دی

به شخصه هیچ اهمیتی واسم نداره. تو این 20 سال تاحالا یکبارهم بازیهای ساخته شده توسط Sony Online Entertainment تجزبه نکردم و نخواهم کرد.
پس بهتر که فروختنش:d

دقیقا برای طرفدارهای سونی این قضیه اهمیت خاصی نداره.تمرکز بیشتر و سرمایه گذاری روی AAA های خالص = feel good incoming.
ناسلامتی قراره به دوران طلایی برگردیم بودجه باید منطقی و جاهای خوبی استفاده بشه.:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or