شماره بعدی Resident Evil "مات و مبهوت" کننده خواهد بود!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Michiteru Okabe سازنده عنوان Resident Evil Revelations 2 در مصاحبه ای با سایت videogamer در خصوص شماره بعدی Resident Evil گفت، او مطمئن است که شماره بعدی Resident Evil "مات و مبهوت" کننده خواهد بود. البته او ادعا می کند که هیچ چیزی از شماره بعدی این سری نمی داند.

wsxjt3e1avl7z70ykb4d.jpg

"متاسفانه ما در حال توسعه Revelations 2 هستیم و واقعا اطلاعی از این که چه در حال گذر است نداریم. یک تیم جداگانه در حال توسعه هستند و هر آن چه که این تیم بر روی آن کار می کند، ما مطمئن هستیم که آن مات و مبهوت کننده خواهد بود. من دیگه واقعا نمی تونم صبر کنم تا به همکارانمون ملحق بشم و ببینیم اون ها چه کردند."

در حالی که شرکت Capcom هنوز برنامه خود را برای ادامه دادن سری اصلی (شماره دار) Resident Evil اعلام نکرده است، با این حال این شرکت تا چند روز آینده عنوان اپیزودی Resident Evil Revelations 2 را منتشر خواهد کرد.
Resident Evil Revelations 2 دارای چهار اپیزود خواهد بود و داستان بازی هم به فرار Claire Redfield و Mora، دختر Barry Burton از زندان زامبی زده و وقایع عجیب آن، اختصاص داده شده است.

آخرین عنوان از این سری با عنوان Resident Evil 6 در سال 2012 منتشر شد. چند روز قبل هم شرکت Capcom نسخه Remaster شده Resident Evil 1 را برای کنسول های Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 و PC منتشر کرد.

شایعات مختلفی درباره شماره هفتم Resident Evil وجود دارد. از جمله وجود نام Resident Evil 7 در پروفایل LinkedIn یکی از طراحان صحنه و لباس.

و اما سوالی که مثل همیشه ذهن ما را درگیر خود می کند، آیا شماره بعدی Resident Evil به ریشه های اصلی این سری باز خواهد گشت یا باز هم شاهد معرفی شدن عنوانی اکشن با حضور شخصیت های محبوب این سری خواهیم بود؟

منبع

• Like
Reactions: kamyy
یارو هیچ اطلاعی نداره بعد میگه رزیدنت بعدی مبهوت کننده خواهد بود.600 نفر روی RE6 کار کردن شد اون"گمون نکنم با 601 نفر تغییر چندانی صورت بگیره:d
هرچند با 6000 نفرم تغییری صورت نمیگیره.چون مغز متفکری ندارن که رهبریشون کنه

رزیدنت ایول 5 شما را از ترس فلج خواهد کرد

رزیدنت ایول 6 بلند پروازانه خواهد بود

رزیدنت ایول 7 شما را حیرت زده خواهد کرد

سازنده ی بازی گفته من هیچی در مورد بازی نمیدونم ولی مطمعنم بازی هوش رو از سر شما میبره. هر چند من به 7 امیدوارم ولی واقعا نیازی به این جو سازیا نیست. همین آقای Okabe گفته بود سری رولیشنز ترسناک و survival horror ولی رزیدنت ایول های اصلی اکشن تر میشن. ممکنه گرافیکش مبهوت کننده باشه. شاید هم کپکام واقعا میخواد جبران کنه. باید صبر کرد و دید.

آخرین ویرایش:
شماره بعدی Resident Evil "مات و مبهوت" کننده خواهد بود!

EA: بازی Need for Speed از الان تماشایی دیده می‌شه

here comes the miracle

چه ربطی به NFS داره؟؟؟ چون تو رزیدنت ایول 6 یک RACE بود دیگه رزیدنت ایول NFS شد پس BF3 هم چون یک مرحلش با هواپیما بود دیگه بازی Ace combat شده :|

آخرین ویرایش:
چه ربطی به NFS داره؟؟؟ چون تو رزیدنت ایول 6 یک RACE بود دیگه رزیدنت ایول NFS شد پس BF3 هم چون یک مرحلش با هواپیما بود دیگه بازی Ace combat شده :|
بابا اون بنده خدا منظورش این نبود که Resident Evil شبیه NFS شده که :)) منظورش این بود که همه سازنده ها دارن وعده خوب شدن بازی هاشون رو میدن. مثلاً CapCom وعده میده که RE خوب میشه. EA وعده میده که NFS خوب میشه و ...........
منظورش این بود، شما بد متوجه شدی ;)
اینم که زیرش نوشته:
here comes the miracle
منظورش این بود که داره معجزه رُخ میده :d

آخرین ویرایش:
دوباره اینا جو سازی رو شروع کردن. اون همه منم منم و تبلیغ از شماره6 و تریلر ها مختلف ولی باز هم اکشن بود و خبری از ریشه های این سری نبود.
دوباره دارن این کار رو برای شماره7 هم می کنند.:|

من که کلا خیلی وقته از این بازی کشیدم بیرون دیگه RE هم مثل بعضی از IP های بزرگ دیگه مرده کسی هم نیست بتونه آبی که رفته از جوب برش گردونه بر عکس بعضی از اون IP ها سازنده هاش دارن تلاش میکنن بازی بهتری عرضه کنن اما نمیتونن این ها نمیخوان و نمیتونن .;)

خدا لعنت کنه اکتیویژن با اون سیاستی که سر COD اجرا کرد و ملت بد بخت کرد الان هم UBI که یه زمانی در کنار Capcom بهترین خاطره های دوران کودکی و نوجوانی باهاشون تجربه کردم به خاطر Splinter cell و POP و RB six و AC الان باید روزی 10 میلیون بار دعا کنم که نسخه بعد گند نزنه یا وضعیت کثافت کاری بدتر نکنه این Capcom هم که کلا بازی هاش باید دید و نخرید و انجام نداد انقدر بازی هاش آشغال شدن .:|

البته راست میگه مبهوت میشیم ولی 2 نوع مبهوت شدن داریم یکی وقتی بازی مثله TLOU رو بازی میکنی همه جوره مبهوت میشی..!!و نوع دیگه ی مبهوت شدن وقتیه که بازیه اویل رو بازی میکنی و میبینی به چه آشغالی تبدیل شده..!!چی بوده و چی شده کلا مبهوت میشی جوری میری تو شوک که 2 3 سال تو مبهوت شدن میمونی:dراست میگن بندهای خدا مبهوت میشیم:d

همچین نوشته بود تو تیتر مات و مبهوت گفتم یا خدا قراره چی تحویل بدن ، بعد طرف میگه هنوز نمیدونم چه خبره !!! خو شاخت که نمیزنن الکی تعریف کنی ... اونم تعریف های آبکی ... از سری 4 دیگه این بازی واسه من مرد و به تاریخ پیوست ... مطمئنم نسخه 7 هم چنگی به دل نمیزنه و اینا همش وعده خشک و تو خالی هس l-)

قطعا با استفاده از فنون جکی جان و بروسلی و کمک گرفتن از قهرمانان wwf به عنوان بدل کار به همراه اسب سواری و تا حدودی استفاده از ورزشهای پاره المپیک که بر گرفته از نظرات و باز خوردهای علاقمندان به r6 خواهد بود همه مبهوت و مبسوط خواهند شد.

Capcom با ساخت رولیشنز نشون داد که میتونه دوباره بازی رو به دوران اوج خودش برگردونه و امیدوارم با عرضه رولیشنز 2 دوباره اون موفقیت رو دوباره تکرار کنه و با درس گرفتن ازش گذشته یه رزیدنت 7 تمام عیار بسازه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or