کنسرت Persona Super Live 2015 معرفی شد

Phantom Thief

کاربر سایت
Persona-Super-Live-Concert.jpg
ATLUS به تازگی از “Persona Super Live 2015 in Nippon Budokan: Night of the Phantom” رونمایی کرد.Persona Super Live 2015 یک کنسرتی است که موسیقی بازی های Persona 3,4 را در انجا به صورت زنده اجرا می کنند و ATLUS تصمیم دارد این کنسرت را در February 5 در شهر Chiyoda اجرا کنند.
در این کنسرت Yumi Kawamura, Lotus Juice, Shihoko Hirata(خواننده های Persona 3&4) به عنوان خواننده و Shouji Meguro(اهنگ ساز سری Persona) به عنوان نوازنده و بقیه افرادی که در ساخت Persona 3&4 شرکت داشتند،حضور خواهند داشت.قیمت بلیط برای عموم مردم 8000 ین و برای افرادی که در جایگاه اختصاصی می نشینند 16000 ین است.
معمولا ما خبر هایی که مربوط به کنسرت های ژاپنی است را در وبسایت نمی گزاریم چون بیشتر کاربر های ما قادر به رفتن به این کنسرت ها نیستند.اما نکات جالبی در تیزر وبسایت وجود دارد که در زیر به ان اشاره می کنیم

• رنگ پس زمینه این وبسایت قرمز روشن است(قرمز روشن رنگ تم Persona 5 هست)
  • اولین چیزی که در هنگام ورود به سایت ظاهر می شود،دو عدد 5 است
  • دو پنجی که در تاریخ قرار دارند به طور مداوم تکان می خورند
  • دایره ای سمت راست از داخل توسط دو زنجیر ضربدری بسته شده است(زنجیر به عنوان یکی از سمبل های Persona 5 شناخته می شود)
ایا ما در این کنسرت نشانی از Persona 5 خواهیم دید؟!
منبع

آخرین ویرایش:
دیگه از این واضح تر نمیتونستن نشون بدن که این کنسرت به Persona 5 ربط داره :دی خصوصا که Persona Music Box هم همین ماه گذشته برگزار شد و هیچکدوم از اینکارا رو براش انجام ندادن :دی تازه علاوه بر اون نشونه هایی که توی متن خبر پارسا بهشون اشاره کرد، لوگوی P-Studios هم پایین سایته که تا قبل از این توی هیچکدوم از سایتای مرتبط به کنسرت ها نبوده :دی

بالاخره قراره یه چیزی از بازی بشنویم :x فقط چرا اینقدر دیر :( با توجه به Count Down، کنسرت حدودا 75 روز دیگه برگزار میشه! چطوری تا اون موقع طاقت بیاریم :((

امیدوارم اشتباه بکنم ولی خب حدس من اینه که تا قبل از این کنسرت هیچ خبری در مورد Persona 5 نمیشنویم. در طول کنسرت و احتمالا دقایق پایانیش یه دفعه گروه یه آهنگ جدید اجرا میکنه (Intro Persona 5) و همزمان با اجرای آهنگ توی مانیتور تریلر کاملی از Persona 5 (معرفی شخصیت ها، نشون دادن بخش هایی از گیم پلی و... در حد 4-5 دقیقه) پخش میشه و Atlus از همون لحظه به بعد سکوتش رو میشکنه و مارکتینگ Persona 5 رو شروع میکنه :دی یا اینطوری میشه یا هم اینکه آخر کنسرت گروه یه آهنگ از پرسونا 5 اجرا میکنند (Intro) و بعد از تموم شدن کنسرت Atlus تریلر و اطلاعات جدید رو از توی Portal Persona Channel و سایر مجلات و سایت ها منتشر میکنه و مارکتینگ Persona 5 رسما شروع میشه :دی

خلاصه در هر صورت به نظرم سکوت Atlus بعد از این کنسرت شکسته میشه :دی

راستی تا یادم نرفته یه تشکر ویژه هم بکنم از پارسای عزیز که به محض اومدن خبرهای مرتبط با Persona اونا رو توی سایت میزاره و به ما امید میده :bighug: پارسا جان دمت گرم، اجرت با Atlus :دی

دیگه از این واضح تر نمیتونستن نشون بدن که این کنسرت به Persona 5 ربط داره :دی خصوصا که Persona Music Box هم همین ماه گذشته برگزار شد و هیچکدوم از اینکارا رو براش انجام ندادن :دی تازه علاوه بر اون نشونه هایی که توی متن خبر پارسا بهشون اشاره کرد، لوگوی P-Studios هم پایین سایته که تا قبل از این توی هیچکدوم از سایتای مرتبط به کنسرت ها نبوده :دی
به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردید:d
بالاخره قراره یه چیزی از بازی بشنویم :x فقط چرا اینقدر دیر :( با توجه به Count Down، کنسرت حدودا 75 روز دیگه برگزار میشه! چطوری تا اون موقع طاقت بیاریم :((
ATLUS دیگه کاریش نمیشه کرد:dفقط ATLUSه که برای ترول کردن میاد برای یک مراسمی که قراره دو ماه دیگه برگزار بشه یک Count Down بزاره:))
امیدوارم اشتباه بکنم ولی خب حدس من اینه که تا قبل از این کنسرت هیچ خبری در مورد Persona 5 نمیشنویم. در طول کنسرت و احتمالا دقایق پایانیش یه دفعه گروه یه آهنگ جدید اجرا میکنه (Intro Persona 5) و همزمان با اجرای آهنگ توی مانیتور تریلر کاملی از Persona 5 (معرفی شخصیت ها، نشون دادن بخش هایی از گیم پلی و... در حد 4-5 دقیقه) پخش میشه و Atlus از همون لحظه به بعد سکوتش رو میشکنه و مارکتینگ Persona 5 رو شروع میکنه :دی یا اینطوری میشه یا هم اینکه آخر کنسرت گروه یه آهنگ از پرسونا 5 اجرا میکنند (Intro) و بعد از تموم شدن کنسرت Atlus تریلر و اطلاعات جدید رو از توی Portal Persona Channel و سایر مجلات و سایت ها منتشر میکنه و مارکتینگ Persona 5 رسما شروع میشه :دی

خلاصه در هر صورت به نظرم سکوت Atlus بعد از این کنسرت شکسته میشه :دی
My thought exactly:d
راستی تا یادم نرفته یه تشکر ویژه هم بکنم از پارسای عزیز که به محض اومدن خبرهای مرتبط با Persona اونا رو توی سایت میزاره و به ما امید میده :bighug: پارسا جان دمت گرم، اجرت با Atlus
خواهش می کنم علی جان:)
بالاخره بنده من هم مثل شما فن Persona هستم و وظیفه ام رو می دونم که به سایت که به این سری کم اهمیت داده میشه برم و خبر های مرتبط به این سری رو بزارم تا ملت رو با این سری اشنا کنم و اونا رو به راه های راست هدایت کنم:d:d
===============
اقا من داشتم پست یکی از کاربرهای Neogaf رو داشتم می خوندم دیدم یکیشون به نکته جالبی اشاره کرد
در منبع نوشته بود
The event will feature performances from Yumi Kawamura, Lotus Juice, Shihoko Hirata, Atlus’ Shoji Meguro, and others
من اینو این جوری ترجمه کردم
در این کنسرت Yumi Kawamura, Lotus Juice, Shihoko Hirata(خواننده های Persona 3&4) به عنوان خواننده و Shouji Meguro(اهنگ ساز سری Persona) به عنوان نوازنده و بقیه افرادی که در ساخت Persona 3&4 شرکت داشتند،حضور خواهند داشت.
تو Neogaf یکی شون گفته که این Other میتونه خواننده های باشه که فقط در اهنگ های Persona 5 کار کردند
خیلی دوست دارم بدونم که این حرفش درسته یا نه:-?

[MENTION=72427]PDAVARZANI[/MENTION]

آره احتمال اینکه این Others مربوط به خواننده های Persona 5 باشه زیاده :دی علاوه بر اینی که گفتی، توی Gaf به اون جمله "Night of the Phantom" هم خیلی گیر دادن و میگن احتمالا یبه داستان P5 و این صحنه پایانی Trailer بازی و چیزی که شخصیت اصلی بازی میبینه ارتباط داره :دی

ql0moywj4wm5n0k7moez.gif

https://twitter.com/p_kouhou/status/535802128191614976
تویتر رسمی پرسونا نوشته که چرا 5 های تیزر وبسایت تکون میخوره
مثل این که ترول های ATLUS تمومی نداره:|
@PDAVARZANI

آره احتمال اینکه این Others مربوط به خواننده های Persona 5 باشه زیاده :دی علاوه بر اینی که گفتی، توی Gaf به اون جمله "Night of the Phantom" هم خیلی گیر دادن و میگن احتمالا یبه داستان P5 و این صحنه پایانی Trailer بازی و چیزی که شخصیت اصلی بازی میبینه ارتباط داره :دی

ql0moywj4wm5n0k7moez.gif
به قول یکی از کاربر های Gaf شاید این Night of The Phantom اسم اهنگ اصلی این بازی باشه:d

آخرین ویرایش:
خوب تو Episode 11 برنامه Persona Stalker Club لوگوی Persona Super Live 2015 رو رونمایی کردند
این لوگو یک چاقو با یک سایه ی بزرگ رو نشون میده.احتمالا این نشونه ی تم Persona 5 باشه
xwy6xrs86dq5guhyalw43.png
فکر کنم Shadow Self ها تو این نسخه برگشتند!:bighug:
منبع

فقط 26 روز مونده تا این کنسرت برگزار بشه و از اونجایی که تقریبا تمامی کاربران این سایت اهنگساز و خواننده های این سری رو نمی شناسند،من یک مقدار اطلاعات کمی از سایت هایی مثل Wiki در مورد این چهار نفر جمع کردم و این جا میزارم تا بیشتر باهاشون اشنا بشید:d
x45198ke2qjgvni5w6ee.png

Shouji Meguro

اقای Meguro اهنگ ساز این سری هست.زمانی که بچه بود اصلا به اهنگ های محبوب زمان خودش هیچ توجهی نمی کرد و در عوض به سراغ اهنگ های سبک کلاسیک میرفت.تو دوران راهنمایی هم به موسیقی های شبیه به گروه T-Square،Casiopea . اقای Herb Alpert علاقه مند شد.
سال 1995 بود که توسط ATLUS استخدام شد و همراه با سه تا اهنگ ساز دیگه بر روی Persona 1 کار کرد.از کل اهنگ های این نسخه 16 تاش رو ایشون ساخته و یکی از اون اهنگ ها هم Aria Of The Soulهست(که این اهنگ دیگه هر فنی میشناسه).بعد از این بازی هم ایشون تو بازی های دیگه ATLUS مثل SMT:Nocturne و SMT:Digital Devil Saga 1&2 نقش اهنگ ساز اصلی رو داشتند.سال 2005 Meguro روی Persona 3 کار کرد.برعکس اهنگ های قبلی ایشون،اهنگ های این بازی حالت رپ-پاپ ژاپنی داشت.به خاطر این که اهنگ این بازی خیلی موفق بود تصمیم گرفت که اهنگ های شبیه این نسخه رو تو نسخه های بعد پرسونا بسازه که اونا هم بازم موفق بودند.
الان هم داره روی اهنگ های Persona 4 Dancing All Night و Persona 5 کار می کنه.تنها اچیزی که ایشون در مورد اهنگ های Persona 5 گفته اینه که سبک اهنگ Persona 5 با Persona 3&4 فرق داره.

xv81io1uzjhz8xjsovzpn.png

Lotus Juice​
یک رپر ژاپنی هستش.او تو ژاپن به دنیا اومده و تو سن 8 سالگی به امریکا رفته تا اونجا درس بخونه و زمانی که دانشجو شد به ژاپن بر گشت.او دو تا البوم به اسم "Only a Test" و "Carpe Diem" منتشر کرده و الان هم داره رو سومین البومش کار می کنه.او در سال 2005 با کار کردن تو Persona 3 تونسته شهرت خودش رو بیشتر کنه و از سال به بعد 2009 اقای Meguro از این رپر در تمامی نسخه های Persona به کار برده
البته Lotus Juice تو بازی های دیگه ای مثل DOA 5 و انیمه های مثل Soul Eater وJoJo Bizarre Adventure کار کرده
چند وقت پیش گفته بود که داره روی یک پروزه جدید کار میکنه حالا شاید این پروژه همون سومین البومشه یا Persona 3 The Movie #4 بوده یا Persona 5
نمونه کار های وی در سری پرسونا : Fate is in Our Hand ، Mass Destruction , Deep Breath Deep Breath

xi57836xhhzc0j0p0ry8y.png

Yumi Kawamura​
متاسفانه من هر چه قدر گشتم اطلاعات زیادی در مورد این خواننده پیدا نکردم.تنها چیزی که از این خواننده میدونم اینه که ایشون با Lotus Juice رو Persona 3 کار کرده و سال 2009 به بعد هم در تمامی نسخه های Persona کار کرده
نمونه کار های وی در سری پرسونا : Burn My Dread , Brand New Days , Memories Of You
xtu0w7xh14ycrhuscg6w4.jpg

Shihoko Hirata
Shihoko Hirata یک خواننده ژاپنی با سابقه هست.وی در سن 6 تا 17 سال اموخت که چگونه پیانو بزند.در سن 12 سالگی وی با اهنگ های دهه ی 70 و 90 گروه Soul Music اشنا شد و به خوانندگی علاقه مند شد.او در اهنگ های گروه محبوب ها Studio Apartment و Atrie همکاری کرده است.
در سال 2007 خانم Hirata توجه Shouji Meguro رو به خود جلب کرد و به همین دلیل Meguro خانم Hirata را به عنوان خواننده Persona 4 انتخاب کرده.پس از انتشار P4 خانم Hirata در تمامی Spin Off ها و انیمه های Persona 4 به عنوان خواننده حضور داشته

نمونه کار های وی در سری پرسونا: Time To Make History , Reach Out To The Truth , Never More

یک چند تا اهنگ هم هستند که عالیند ولی هیچ کلامی ندارند
گفتم حیفه که نزارم:d
Reincarnation- I'll Face Myself - Persona ۴ , Battle For Everyone Soul

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or