جزئیاتی از عنوان Dishonored II توسط یک Insider فاش شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
small_1677329219.jpg

به تازگی جزئیاتی در مورد عنوان در دست ساخت استودیو Arkane یعنی Dishonored II توسط منبعی که از ساخت بازی اطلاعاتی داشته است، به بیرون درز کرده است.

بر طبق گفته های این منبع، عنوان Dishonored II در استودیو Arkane واقع در شهر Lyon فرانسه و توسط آقایان Harvey Smith و Raphael Colontonio به عنوان سر طراحان پروژه در دست ساخت بوده است.

این منبع گفته است که بحث هایی در رابطه با تعویض شخصیت اول داستان در این استودیو صورت گرفته است و شاید این عنوان شخصیت جدیدی را به جای شخصیت عنوان اول - Corvo Antonio - معرفی کند که کسی نیست جز Emily Kaldwin.

لازم به ذکر است که Emily Kaldwin دختر بچه ای در عنوان اول بوده است و به این معنا خواهد بود که عنوان دوم سال ها پس از اتفاقات نسخه اول روی خواهد داد. این منبع افزود که عنوان دوم در جایی خارج از Dunwall (شهر عنوان اول) روی خواهد داد اگرچه وی از دادن اطلاعات بیشتر خودداری کرد.

همچنین بنا بر عکس لیک شده ای، عنوان شماره دوم Dishonored II: Darkness of Tyvia خواهد بود.

در رابطه با پلتفرم های این عنوان، جالب است که بدانید این استودیو در حال حاضر در حال استخدام افرادی از جمله یک برنامه نویس موتور گرافیکی برای کار بر روی یک عنوان بدون نام برای پلتفرم های PS4، Xbox One و PC بوده است.

هیچگونه جزئیاتی مبنی بر ساخت این عنوان برای پلتفرم های نسل قبل در لیست استخدام نبوده است.

به نظر می‌رسد باید منتظر معرفی این عنوان در نمایشگاه Gamescom امسال که حدود 10 روز دیگر برگزار می‌گردد، باشیم.

منبع

احتمالا اولین نمایش مفصل بازی در Quakecon خواهد بود. بدون شک از برترین بازی های چندسال اخیر بود بی صبرانه منتظر نمایش بازی هستم.

دقیق یادم نیست ولی فک کنم تویکی از پایان های بازی امیلی می مرد! پس چجوری اینجاست هنوز؟؟
البته اگه بازم شخصیت اصلی corvo باشه عالیه.
نسخه اول یک مخفی کاری عالی بود که داستان عالی هم داشت!

آخرین ویرایش:
دقیق یادم نیست ولی فک کنم تویکی از پایان های بازی امیلی می مرد! پس چجوری اینجاست هنوز؟؟
البته اگه بازم شخصیت اصلی کانوی باشه عالیه.
نسخه اول یک مخفی کاری عالی بود که داستان عالی هم داشت!

اوشون رو که دفن کردیم رفت..:|..چطوری بازی رو تاآخر میرید شما؟؟:d

نسخه ی 1 واقعا بی نظیر بود...یه کم تخیلی بود ولی خیلی مزه میداد..اتفاقا همین چندروز پیش تو فکرش بودم چرا هنوز نسخه ی دومش رو معرفی نکردن..امیدوارم معرفی بشه.:>

بهترین بازی نسل برای من Dishonored بود. آزادی عمل فوق العاده بالاش مهمترین رمز موفقیتش بود.
تغییر شخصیت هم به امیلی تو نسخه دوم خیلی خوب و به جا هست.
به نظرم اگه کاراکتر امیلی باشه بازی یه فلش بک هایی به شماره 1 هم میتونه داشته باشه

آخرین ویرایش:
اوشون رو که دفن کردیم رفت..:|..چطوری بازی رو تاآخر میرید شما؟؟:d

نسخه ی 1 واقعا بی نظیر بود...یه کم تخیلی بود ولی خیلی مزه میداد..اتفاقا همین چندروز پیش تو فکرش بودم چرا هنوز نسخه ی دومش رو معرفی نکردن..امیدوارم معرفی بشه.:>

اوپسسسسسسسسسسس! عجب سوتی ای! یه سوال اصن کانوی کی بود؟ حافظه از ماهی ضعیف تره!

شماره ی اول که عالی بود. کلا Arkane الان برای من، به خاطر Dishonored II و Prey 2 یکی از مهم ترین استدیو های حال حاضره. امیدوارم مثل قبل موفق عمل کنن.

پ.ن: اگر ZeniMax Media استدیو رو تصاحب (:d) نکرده بود الان می تونستن گزینه ی خوبی برای ساخت BioShock باشن!

بنظرم جزو معدود عناوین نسل قبل بود که موفق شد تمام گیمرهایی که به سبک Stealth و مخفی کاری علاقه دارن رو سیراب بکنه ! خیلی از عناوین تو این ژانر رو با یه بار تموم کردن عملا میذاریم کنار و هیچ میلی به تکرار مجددشون پیدا نمیکنیم . اما وقتی به لیست اچیومنت های Dishonored نگا میکنیم متوجه میشیم که چه قدر دست گیمر برای تموم کردن هر چپتر باز بوده و چه اتفاقاتی میتونسته بیوفته و به راحتی از کنارشون رد شدیم . نسخه ی 1 ش واقعا یه عنوان کامل بود و به شدت منتظر نسخه ی بعدیش هستم و امیدوارم بازم بتونه موفق ظاهر شه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or