میاموتو : نینتندو نمی داند چگونه "جذاب" باشد

Pythonistas

کاربر سایت
th

Shigeru Miyamoto می گوید، نینتندو دقیقاً نمی داند چگونه جذاب باشد، صرف نظر از اینکه وی در تاریخ بازی سازی، محبوب ترین و موفق ترین سری بازی ها را خلق کرده است، او معتقد است نینتندو متوجه نیست چگونه روند را دنبال کند، برای نینتندو بهتر است که به آن چیزی که می داند بچسبد.

در دنیایی که پر از واقعیات خشن، اسلحه ها، داستان سرایی بالغانه برای افراد بزرگ سال، در صنعت بازی سازی شیوع پیدا کرده است، آیا نینتندو به جذابیت نیاز دارد؟ آیا باید به ساز بقیه برقصد؟ نه آنقدرها، میاموتو در مصاحبه با Los Angeles Times می گوید.

" این نیست که من داستان های جدی را دوست نداشته باشم یا اینکه نتوانم یکی از آن ها را بسازم، اما در حال حاضر می بینید که خیلی از بازی ساز ها در صنعت بازی سازی، سخت در حال کار برای ساخت بازی خودشان هستند، که واقعاً هم جذاب هم به نظر می رسند. برای بسیاری از ما در نینتندو، بسیار سخت است که تصمیم بگیریم، چه چیزی جذاب است."

" در واقع بسیار آسان است که ما به خودمان بخندیم، تقریباً اگر ما به عنوان اجرا کننده باشیم. مسیر ما ساخت چنین چیزهای سرگرم کننده است، چیزهای عجیب و غریب و مسخره . "

به نظر نزدیک ترین چیزی از نینتندو که به واژه "جذاب" نزدیک است می توان Metroid را نام برد، تنها بازی است از سری اصلی که نینتندو در حال حاضر روی آن کار نمی کند، حداقل این چیزی است که ما می دانیم.
به طور جد به هر حال، آیا می توانید تصور کنید که نینتندو وارد حیطه انبوه بازی های بزرگ AAA شود و بازی بازی با "داستان عمیق" و " سرگرمی ها بزرگسالانه" برای عموم مردم تولید کند؟ کمی بیگانه به نظر می رسد، به نظر نمی رسد ؟ اصلاً کسی Metroid: Other M را یادش هست ؟

نینتندو ! نیازی به جذاب بودن نداری، خصوصاً وقتی که بسیاری از استانداردهای جذاب بودن در صنعت بازی سازی حتی جذاب نیستند، آخرین باری که بررسی می کردم،می خواستم ستاره اکشن تفنگ به دست شوم، 13 سالم بود. حالا، خوشحالم که یک آدم چاق، نتراشیده و یک مردی کاری هستم. فقط خودت باش و مردم تو را دوست خواهند داشت. آیا این چیزیــه که ما این روزها به بچه ها یاد می دهیم ؟

منبع

نینتندو موقع لانچ ZOMBI U رو معرفی کرد . این یه بازی جدی و بزرگسالانه نبود ؟ . مشکل نینتندو اینه که راضیه به ریسک نکردنو کار جاه طلبانه ای انجام نمیده تا یه تکونی به کنسولش بده . استودیوهاشو وابسته فقط به چند نفر کرده . ادامه دادن بازیهای AAA هم حدی داره . تنوع و شروع یه آی پی محکم و جدی برای این کنسول میتونه به فروشش کمک بیشتری بکنه . نمیگم بده ادامه دار کردن این حرکت ولی شرایطو اوضاع گیمینگ مث دهه 90 نیست که مخاطبین راضی باشن فقط به یک نوع سرگرمی . تنوع چیزیه که این کنسول میخواد . اگه واقعا کار جاه طلبانه ای میخواد انجام بده بهتره کنسول نسل هشتمیشو معرفی کنه تا ببینه استودیوها برای ساخت بازی براش چطوری روی سرش خراب میشنو مشتریای جدید چطور افزایش پیدا میکنن . این یه واقعیه که خود سازنده ها هم بهش اشاره کردن که پورت کردن بازی روی این کنسول کار سختو در برخی موارد غیر ممکنه .

بنظر من حق با میاموتو هستش

اول اینکه به کنسول هایی مثل PS3 و XBOX 360 و ...... چی میگن؟ غیر از اینه که میگن کنسول بازی؟ بازی یعنی آموزش نظامی دیدن یا سرگرم شدن ؟

هنوز بعضیا اسم چیزیو که ازش استفاده میکنن خوب درک نکردن از اسمش معلومه کنسول بازی

چون بعضی آدما میگن چون صحنه ها **** و تیراندازی ( خون فواره زدن مثل طبیعی ) نداره پس بزی نیست باید از این دوستان پرسید مثلا شما برای تفریح میرید پارک اسلحه میبرید آدم میکشید تا بازی کرده باشید؟

خشونت اسمش بازی نیست بازی کردن از اسمش معلومه یعنی سرگرمی . شادی . فراغت . خنده . جشن . کارناوال و .......

تو کشوری مثل آمریکا یه دانش اموز یه دانشجو اسلحه بر میداره میره یه جا عمومی مثل کلاس یا سینما و ....... شروع میکنه شلیک کردن جوون کلی آدمو میگیره که حتی جانیان بزرگ دنیا هم همیچین کاری نکردن بعد میبینیم تو 4 تا از دادگاه هایی که برای این افراد تشکیل شده وکیلشون ادعا کردن بخاطر تاثیر بازی gta روی این افراد باعث شده اینکار بکنن

نمونه اش تو همین بازی سنتر داشتم میگشتم این تایک دیدم

http://forum.bazicenter.com/thread10768/page28/

پست 416 نوشته

فقط gta میرفتم فقط ادم میکشتم

یه روز ممکنه ببینی یکی بهت تیر اندازی میکنه چون بازی AAA و خشن دوست داشته ( اون موقع یا شدیدن مجروح شدی یا رفتی اون دنیا به همین سادگی)

من اسم خشونت سرگرمی نمیزارم

دوم اینکه تو سنین کم بخاطر بلوغ و دوران نوجوانی کلا افراد دنبال هیجان بخصوص بازیا اکشن فیلم ها اکشن موزیک متال و ....... هستن که بعد از مدتی که سنشون بالا 22 میره کم کم اینا از بین میره و زود گذره

البته این خشونت طلبی تو سنین کم تو ایران 50 برابر کشورا متمدن دیگه اس چون صدا وسیما ما همیشه فیلم ها جنگی . اخبار جنگی . بدبختی ها کل مردم دنیا و ....... زیاد نشون میده از چیزا خوب و چیزایی که تو فطرت هر آدمی هست نشون نمیدن

یا اسباب بازی دوران بچگی ما مسلسل پلاستیکی بود

این امر طبیعی میشه اما ما باید از زندگی لذت ببریم نباید تبدیل به یه ماشین جنگی بشیم

من نزدیک 30 سالمه از قبل از آتاری کنسولا داشتم تا الان دیگه هیچ بازی سرگرمم نمیکنه برام یکنواخت شدن تکراری شدن

خسته کوفته از سرکار بر میگردم وقتی فکرم درگیره هزار جاه فقط یه بازی ناب یه بازی که واقعا سرگرم کننده اس که باعث شادی نشاط و خنده من میشه بهم کمک میکنه مشکلات فراموش کنم و از زندگی لذت ببرم و خستگیم از بین بره اونم فقط نینتندو از این دست بازیا زیاد داره

بازی مثل بازی mario galaxy که بهترین بازی نسل هفت شد و تو هر لیستی رتبه اول بود چون واقعا سرگرم کننده بود گرافیک هنری قشنگ . گیم پلی درگیر کننده . موزیک واقعا زیبا . خلاقیت زیاد و ......... داشت میشه گفت هر کسی بازی کرده عاشق این بازی شده

درباره بازیا نینتندو باید بگم تنوع زیادی دارن یعنی هر سلیقه ای رو راضی نگه میداره از بازیا شاد و سرگرم کننده داره تا بازیا خشن و AAA

بازم میگم این نظر شخصی منه شاید درست باشه شاید اشتباه اما تفکر کردن لازمه هر کاریه

کلیپ زیر دانلود کنید تماشا کنید

http://uplod.ir/crt7kedb6pvg/mario_galaxy_spec_commercial_youtube.mp4.htm

آخرین ویرایش:
یه روز ممکنه ببینی یکی بهت تیر اندازی میکنه چون بازی AAA دوست داشته

درباره بازیا نینتندو باید بگم تنوع زیادی دارن یعنی هر سلیقه ای رو راضی نگه میداره از بازیا شاد و سرگرم کننده داره تا
بازیا خشن و AAA​

AAA ( خونده میشه : تریپل A ) به معنی بازی خشن نیستش
AAA یک مبنای رنک دهی هستش ، معمولن به چیزهای خیلی با کیفیت AAA میگن . یعنی دو لول بالاتر از رنک A
در مورد بازی ، به بازیهایی میگن AAA که بودجه بسیار زیاد و تبلغات گسترده داشته باشن
http://en.wikipedia.org/wiki/AAA_(game_industry)

فقط خودت باش و مردم تو را دوست خواهند داشت.

این جمله استاد میاموتو نه تنها درس زندگی هست بلکه رمز موفقیت میاموتو و نینتندو همین هست. نینتندو اگر بخواد به سمت اون دسته از بازیها بره دیگه خودش نیست. هر چند درE3 امثال از بازی Devil's Third رونمایی شد ولی اگر دیده باشید اکثر بازیهای معرفی شده در E3 همون بازیهای همیشگی نینتندو بودن و بازخوردهای فوق العاده ای که داشتند و موجب شدن نظر جامعه بازی ها نسبت به Wii U تغییر کنه.

رمز موفقیت نینتندو در E3 امسال همین یک جمله استاد است :

" Just be yourself and people will like you "

کسایی که WiiU دارن و توی Miiverse فعالیت دارن(که فکر کنم فقط خودم باشم!) احتمالاً این چند روز دیدن که مردم مدام دارن میگن چرا نینتندو فن ها از COD بدشون میاد؟
یه عده میان میگن چون DLCهاش برای WiiU نمیاد.
ولی من با اون انگلیسی درب و داغونم، اینو گفتم:
موضوع سر DLC نیست.
سوال: چرا COD جدید برای WiiU نمیاد؟
پاسخ سازنده‌ها: چون این بازی فروش خوبی روی این کنسول نداشته.
سوال: چرا این بازی فروش خوبی روی WiiU نداشته؟
پاسخ گیمرها: چون DLC براش نمیاد!

خب میبینید؟ اینا باهم تناقض داره. نه جواب سازنده مورد قبوله نه گیمرها. نمیدونم. ولی بنظرم اینکه بازیهای مولتی پلتفرم برای WiiU کمتر میاد، شاید یه دلیلش بزرگش تنبلی سازنده‌ها باشه که عادت کردن به ساخت گیم‌پلی برای چند تا دونه دکمه. حاضر نیستن از قابلیتهای بی‌نظیری که WiiU در اختیارشون میذاره استفاده کنن. چون عادت کردن به بنجل‌سازی و میدونن مردم برای هر آشغالی که بسازن، سر و دست میشکنن.

دقیقاً اون دوستمون درست میگه. بازیها اینروزا خیلی تکراری و بیمزه شدن. منم دیگه خیلی وقته با بازی کردن «حال نمیکنم». ولی این چند روز که دارم Super Mario Bros U بازی میکنم(که تقریباً میتونم بگم اولین ماریوی جدی زندگیمه!) واقعاً دارم باهاش حال میکنم. فوق‌العادس.
قبلاً روی Wii واریو گالاکسی هم بازی کردم. اونم عالی بود. چرا؟ چون «گیم‌پلی» بی‌نظیری داره. داستان آنچنانی نداره، ولی بازی به شدت «چشم نوازه» گیم‌پلی «درگیر کنندس» بدون اینکه از خشونت واقعی بخواد استفاده کنه.

یه نکته‌ی جالب(و البته تاسف‌انگیز برای ما ایرونیا!) توی همون Miiverse کم نبودن کسایی که میگفتن از CODها خوشمون نمیاد چون آینده‌ی تربیتی بچه‌ها رو خراب میکنه. چون پُره از خشونت و خون‌ریزی بی‌دلیل. تنها هدف از این بازیها کشتن و کشتن و کشتنه.

بنظرم نینتندو تنها فکر جدی‌ای که باید بکنه، ساخت آی‌پی‌های جدیده. بدون وجود نامی از ماریو.
مثلاً بازی Splatoon که توی E3 معرفی شد فوق‌العاده بود. هر کسی تریلر این بازیو دید، عاشقش شد و مطمئناً این بازی جزو موفق‌ترینها خواهد بود.

یه نکته‌ی جالب(و البته تاسف‌انگیز برای ما ایرونیا!) توی همون Miiverse کم نبودن کسایی که میگفتن از CODها خوشمون نمیاد چون آینده‌ی تربیتی بچه‌ها رو خراب میکنه. چون پُره از خشونت و خون‌ریزی بی‌دلیل. تنها هدف از این بازیها کشتن و کشتن و کشتنه.

یه نکته ای که شما و خیلی های دیگه بهش توجه نمی کنید اینه که یه چیزی وجود داره به اسم ESRB !! خب برای یه بازی مثل COD یا GTA درجه سنی M تعریف شده یعنی 17 سال به بالا پس با یکم دفت میشه نتیجه گرفت این بازیها اصلا برای بچه ! ساخته نمیشه بلکه برای رنج سنی بالا 17 سال ساخته میشه که به یک بلوغ فکری رسیدی و فرق بازی با واقعیت رو تشخیص میده. این بازی ها واسه بچه های 2 ساله نیست که بخواد آینده تربیتی اونا رو تحت تاثیر قرار بده. اینکه به نظرتون تنها هدف این بازیها کشتن هست حرف درستی نیست

ESRB هست درست. ولی شما واقعاً فکر میکنی کسی که 17 سال به بالا باشه، دیگه هیچ تاثیری از دیدن مداوم خشونت نمیگیره؟!
تنها فرقی که بین یه بزرگسال و بچه میتونه باشه (که من خیلی قبولش ندارم!) اینه که یه بزرگسال تشخصی میده که این بازیه نه واقعیت!
ولی ناخودآگاهتو نمیتونی کاریش بکنی. بخوای نخوای، تمام اتفاقاتی که هر روز واسه آدم میفته، روی ناخودآگاه آدم تاثیر میذاره. اگه فقط به سن بود که هر کس به سن قانونی میرسید دیگه تا آخر عمر نباید هیچ‌وقت افسردگی میگرفت! (در حالی که اتفاقاً از سن بلوغ به بعده که تازه افسردگی گرفتن‌ها و تاثیر منفی گرفتن از اتفاقات شروع میشه).

و یه چیز دیگه. بازی که فقط واسه بچه‌ها نیست. اینو که قبول داری؟ بچه رو کی تربیت میکنه؟ همین من و تویی که الان بزرگ شدیم و داریم از اینجور بازیها انجام میدیم. بازم رو تربیت بچه اثر نداره؟

بنظر من نینتندو به اندازه ی کافی جذابه ، لااقل برا من اینطوریه

بازی های نینتندو چیزی رو که یه بازی باید داشته باشه رو داره

"سرگرمی"

ESRB هست درست. ولی شما واقعاً فکر میکنی کسی که 17 سال به بالا باشه، دیگه هیچ تاثیری از دیدن مداوم خشونت نمیگیره؟!
تنها فرقی که بین یه بزرگسال و بچه میتونه باشه (که من خیلی قبولش ندارم!) اینه که یه بزرگسال تشخصی میده که این بازیه نه واقعیت!
ولی ناخودآگاهتو نمیتونی کاریش بکنی. بخوای نخوای، تمام اتفاقاتی که هر روز واسه آدم میفته، روی ناخودآگاه آدم تاثیر میذاره. اگه فقط به سن بود که هر کس به سن قانونی میرسید دیگه تا آخر عمر نباید هیچ‌وقت افسردگی میگرفت! (در حالی که اتفاقاً از سن بلوغ به بعده که تازه افسردگی گرفتن‌ها و تاثیر منفی گرفتن از اتفاقات شروع میشه).

و یه چیز دیگه. بازی که فقط واسه بچه‌ها نیست. اینو که قبول داری؟ بچه رو کی تربیت میکنه؟ همین من و تویی که الان بزرگ شدیم و داریم از اینجور بازیها انجام میدیم. بازم رو تربیت بچه اثر نداره؟

تاثیر میزاره ولی میزان و نحوش زمین تا آسمون فرق داره. بزرگترها * بیشتر بازی رو به منزله ی escape میبینن ولی برای بچه ها اینطور نیست. بازیها خیلی خیلی بیشتر ازینا براشون معنا داره و دلمشغولیشون محسوب میشه. بچه ها نحوه ی تعاملشون به نظرم از جهات زیادی متفاوت و پیچیده تره. بچه ها اونقدری نمیتونن دنیای بازی رو از دنیای سه بعدی اطرفشون تمیز بدن. روی همین حساب هم ESRB و PEGI رو داریم که مبنای درجه بندی مخاطباش سنشون هست
* البته اون عده ی معدودی که قدرت تخیل بالایی دارن استثنا هستن
----
اون قضیه ی ناخودآگاه هم باز اونطور که شما میگین نیست. اتفاقات ساده ای که توی بچگی میفته تاثیرات به مراتب جدیتر و عمیقتری روی ناخودآگاه داره تا اونایی که توی بزرگسالی میفتن و اصولا تو روند شکل گیری شخصیت بچه تاثیر عمیقی میگذاره. یه آدم بزرگ معمولی انقدر راحت تاثیر نمیپذیره. این یه حقیقته

من با خشونت مشکلی ندارم ولی بازی که فقط خشونت داشته باشه رو هم دوست ندارم!
اون کسایی که تو اینجا بودن میدونن که من خودم 3ds رو به خاطر re revelations خریدم!
یه ایکس باکسم به خاطر gta v گرفتم!هر چیزی جای خودشو داره!نمیشه گفت بازی باعث خشونت میشه!
مثلا ما که تو خیابونا تفنگ بازی میکردیم الان باید gangster میشدیم دیگه!
به نظرم نینتندو جذابیت های خودشو داره سونی و مایکرو هم همینطور!
ولی خوب من خودم سر سخت مخالف اینم که یه بچه بشینه cod بازی کنه!

استاد خیلی با حرفت حال کردم لایک داری انصافاً (کسی نمیتونه جای من حر های این بزرگوار رو جایی لایک کنه احیاناً؟ :دی)

استاد تو زلدا بساز دنیا واسم جذّاب میشه!!اصّن فقط همین!!

خدایی بازی پرخشونت هم باآس جذّاب باشه،خدایی درجه جذابیت ولنشتاین رو با کال آف مقایسه کنید کنید،تو ولفشنتاین تیر اندازی هم بهتون حال میده و براتون تکراری نمیشه!!این یعنی جذابیّت!!!
استاد قربونت برم من!!:bighug:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or