GTA V VS WATCH DOGS

کدام بازی؟؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    249
  • نظرسنجی بسته شده است .

SPY x KIller

Gold User
با سلام این تاپپیک برای مقایسه بازی watch dogs و gta v در چند تصویر است:
2343.jpg

در این تصویر مقایسه RACING بازی ها است:
9a22b679c326.jpg

این تصویر مقایسه گرافیک پیرامون بازی و کارکتر آن است:
d09da315df0b.jpg

مقایسه لباس های بازی ها:
GTA5-5.jpg

Watch_Dogs_Beta_PS4-15-670x376.png

با همه ی اینا به نظرتون کدام پیروز میدان میشه؟؟؟
watch dogs gameplay:
<strong><font color="#ff0000">[video=aparat;C1iYD]http://www.aparat.com/v/C1iYD[/video]

آخرین ویرایش:
به نظر من نمیشه این بازیا رو از نظر گرافیکی مقایسه کرد چون GTA فقط برای 360 و PS3 منتشر شد ولی WD هم برای این نسل و هم برای نسل بعدی منتشر شد که مطمئنا گرافیک GTA بهتر خواهد بود تو کنسول های این نسل.

پ.ن: اونم Racing نیست. Police Chase هست :d

دارین اشتباه میکنین جی تی ای روی نسل 7 بود اما واچ داگز رو نسل 8 هستش. از نظر گرافیکی که نباید مقایسه شن باید جی تی ای VI رو با واچ داگز 2 مقایسه کنیم

مقایسشون اشتابه
هیچ بازی اوپن وردی به جی تی ای نمیرسه
واچ داگز محیطش تاریکه یکم انرژی منفی داره
شما بازی کن بعد بگو

- - -ویرایش - - -

به نظر من نمیشه این بازیا رو از نظر گرافیکی مقایسه کرد چون GTA فقط برای 360 و PS3 منتشر شد ولی WD هم برای این نسل و هم برای نسل بعدی منتشر شد که مطمئنا گرافیک GTA بهتر خواهد بود تو کنسول های این نسل.

پ.ن: اونم Racing نیست. Police Chase هست :d
به نظر من هم GTA V برنده است چون WD برای نسل 8 هست اما باز با این حال گرافیک جی تی ای بهتر است به نظر من تو WD نمی تونی قسمتی FUNNY v رو اختصاص بدی به خودت

میشه مقایسه کرد دیگه :d البته فقط روی نسل 7
یعنی فقط نسخه های 360 - ps3 دو بازی رو باهمدیگه:dیا با روی یک کامپیوتر با سخت افزارهای 2005-2006 با فریم حدود 60:d

:bighug: GTA V :x

هر وقت بازیه دیگه ای تونست با این وسعت (با توجه به open World بودنش) در کنسول های نسل هفت به گرافیک و جزئیات فراوان اون حتی نزدیک هم بشه بعد بیاد باهاش رقابت کنه:d، البته نباید این وسط از just cause 2 هم گذشت که بدک نبود

3 rockstargames

4 rockstargames

5 rockstargames

rockstargames 8

rockstargames 10

:x :bighug:

1 rockstargames

2 rockstargames

6 rockstargames

7
8
9

Watch Dogs

آخرین ویرایش:
عکس هایی که از GTA V گذاشتی بول شات هستن و اصلا ارزش ندارن باید عکس از گیم پلی بزاری اما در هر صورت رو نسل هفتم گرافیک GTA V یک سرو گردن از واچ داگز بهتره:bighug::d

کلا بیخیال شید دوستان! این دو بازی به هیچ وجه قابل مقایسه نیستن!
به چند دلیل!

1- GTA ساخته راکستاره! آیا راکستار باشرکت دیگه ای قابل مقایسه است؟ :|
2- GTA مال نسل هفتم بود و فقط روی دو تا کنسول ریلیز شد و نسخه PC هنوز ریلیز نشده دارید با یک بازی نسل هشتمی مقایسش میکنین!
3- GTA رو نمیتونید با نسخه نسل هفتمی WD مقایسه کنید به دلیل اینکه WD روی 7 پلتفورم ریلیز میشه ولی GTA روی دو پلتفورم عرضه شده و این کل قضیه رو عوض میکنه چون شرکتی که داره روی دو پلتفورم نسل هفی کار میکنه 100% میتونه عنوان با کیفیت تری از شرکتی بده که بازی رو داره واسه نسل هفتم و نسل هشتم و PC + WiiU میده بده!
4- GTA کلا فازش با WD فرق داره! GTA V واسه سرگرمی و فانه که بری دور شهر بچرخی و کیف و حال کنی ولی WD یک بازی با فاز خشک رسمی هست و برای این ساخته نشده که بری دور شهر کیف کنی!

و در آخر من قبلا تاپیک مقایسه زده بودم قبلا که الان پشیمونم چون اون زمان اطلاعات زیادی نیومده بود:
http://forum.bazicenter.com/thread64899/

اگه wd با gta مقایسه نشه،پس باید باچی مقایسه بشه! با فورزا!!!
دوتاشون open world هستن،تیراندازی و رانندگی هسته اصلیشون هست
حالا اگه داستان و جوشون متفاوته دلیل نمیشه باهم مقایسه نشن

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or