Watch Dogs گلد شد .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

یوبیسافت در بلاگ خود رسما اعلام کرد که بازی جدید آن ها ، Watch Dogs ، مراحل ساخت خود را به پایان رسانده است .
esuny2a6.jpg

این بازی که در E3 2012 معرفی شد ، از سال 2009,و به مدت پنج سال نیم در پروسه ی ساخت بوده است .
Morin کارگردان بازی در این باره می گوید :
” گلد شدن این بازی برای ما خبر هیجان انگیزی است ، اما خبر بهتر این است که بازیکنان و طرفدارن این بازی بالخاره این عنوان را تجربه می کنند و دیگر تاخیری در کار نخواهد بود . کار ما ، تا زمانی که بازی به دست گیمر ها نرسد تمام نشده است ”

Watch Dogs Has Gone Gold - UbiBlog - Ubisoft®

به خاطر این بازی gtx 770 خریدم منتظرتم هیولا:bighug:
من برای این و witcher مجبور شدم دومین 770 رو هم بخرم همین طور 8 گیگ رم اضافی!!
امیدوارم همونی باشه که نشون میده و داستان آواز دهل شنیدن نشه ایشالا

- - -ویرایش - - -

نمرات بازی کی منتشر میشه ؟:-/
بعد انتشار بازی خوب باطبع
یه 10،11 روز دیگه ایشالا

خدایا شکرت تا خودشون باشن دیگه بازی به این سبک نسازن و نیان بگن رقیب جی تی ای راک استار کبیر هستیم لامصب خودشون داغون کردن تا ساختنش بعد از 40 تا تاخیر

صلوات :دی
بین استدیویی مثل راکستار با Ubi چه کرده الان یوبی عقده مدت زمان ساخت گرفتتش :|

جان حاجی، به من بگو از کجای این خبر، "عقده مدت زمان ساخت" را پیدا کردی؟:-/
:arrowd:
این بازی که در E3 2012 معرفی شد ، از سال 2009,و به مدت پنج سال نیم در پروسه ی ساخت بوده است .
Morin کارگردان بازی در این باره می گوید :
” گلد شدن این بازی برای ما خبر هیجان انگیزی است ، اما خبر بهتر این است که بازیکنان و طرفدارن این بازی بالخاره این عنوان را تجربه می کنند و دیگر تاخیری در کار نخواهد بود . کار ما ، تا زمانی که بازی به دست گیمر ها نرسد تمام نشده است ”
حالا خوبه یوبی سر همه بازی هاش میگه (و می گفته) که فلان بازی از شونصد سال پیش در حال ساخت بوده!! یعنی از اون قدیمها هم عقده مدت زمان ساخت داشته؟:-/

انتظارات از این بازی به شدت بالاست:d چه از لحاظ گرافیکی که مرکز توجهات و اخبار بی شماری بوده و چه از لحاظ گیم پلی که یه سری ایده ها رو پسندیدن و یه سری ایده رو مسخره دونستن:d

اگر بازی بد از آب در بیاد، این PrinceofPersiα رو میتونین به جرم فن اصلی یوبی بودن، دار بزنین:-"

جان حاجی، به من بگو از کجای این خبر، "عقده مدت زمان ساخت" را پیدا کردی؟:-/
:arrowd:

حالا خوبه یوبی سر همه بازی هاش میگه (و می گفته) که فلان بازی از شونصد سال پیش در حال ساخت بوده!! یعنی از اون قدیمها هم عقده مدت زمان ساخت داشته؟:-/
یوبی میاد خودشو خفه میکنه هی میاد میگه فلان بازی فلان ساله داره ساخته میشه و کلا میخواد کلی رسانه ایش کنه عوضش راکستار میاد خیلی شیک همه رو تو کف میزاره از این جور حرف ها هم نمیزنه 10 برابر این هم موفق تره . کلا این چند وقته واسه اینکه بگه ما کیفت کارمون بالاست رو این جمله "فلان ساله داره بازی ساخته میشه" تاکید میکنه یا نمیدونم 10 تا استدویو رو گذاشته پا کارش و از این جور حرفا کلا میخواد خودش رو مثل راکستار بزرگ جلو بده ولی همیشه خودش میزنه تو برجک خودش :|

انتظارات از این بازی به شدت بالاست:d چه از لحاظ گرافیکی که مرکز توجهات و اخبار بی شماری بوده و چه از لحاظ گیم پلی که یه سری ایده ها رو پسندیدن و یه سری ایده رو مسخره دونستن:d

اگر بازی بد از آب در بیاد، این PrinceofPersiα رو میتونین به جرم فن اصلی یوبی بودن، دار بزنین:-"

بازی یا به شدت می خوره زمین یا به طرز حیرت آوری موفق خواهد شد! به نظرم حد وسط نداره!!:دی
صاحب کلوب یوبی سافت هم گوجیرا می باشد!!:-" من متهم درجه دوم هستم!:دی

- - -ویرایش - - -

یوبی میاد خودشو خفه میکنه هی میاد میگه فلان بازی فلان ساله داره ساخته میشه و کلا میخواد کلی رسانه ایش کنه عوضش راکستار میاد خیلی شیک همه رو تو کف میزاره از این جور حرف ها هم نمیزنه 10 برابر این هم موفق تره . کلا این چند وقته واسه اینکه بگه ما کیفت کارمون بالاست رو این جمله "فلان ساله داره بازی ساخته میشه" تاکید میکنه یا نمیدونم 10 تا استدویو رو گذاشته پا کارش و از این جور حرفا کلا میخواد خودش رو مثل راکستار بزرگ جلو بده ولی همیشه خودش میزنه تو برجک خودش :|
یوبی از قبل هم همین جور بوده! حتی قبل از اینکه یه بازی هم سبک با جی تی ای داشته باشه!! اون موقع هم می خواسته خودش را مثل راکستار بزرگ جلوه بده؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or