نخستین تصاویر و تریلر جدید Omega Quintet عنوان انحصاری PS4 منتشر شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

YAKUZA_2

کاربر سایت
OmegaQuintet-4.jpg

شرکت ژاپنی Compile Heart امروز نخستین تصاویر از بازی Omega Quintet به همراه یک تریلر از این عنوان را که در سبک JRPG است منتشر کرد.این بازی قرار است 18 سپتامبر 2014 در کشور ژاپن بصورت انحصاری روی کنسول PS4 منتشر شود.در اطلاعاتی که از بازی منتشر شده اشاره ای به انتشار این بازی در دیگر مناطق نشده است.

شما میتوانید تصاویر منتشر شده این بازی را که با کیفیت 1080p هستند در زیر مشاهده کنید.همچنین تریلر بازی نیز در منبع موجود میباشد:

منبع

از یه استودیو مستقل که بیشتر بازی هاش تو ژاپن منتشر شده، و برای کنسول دستی 3DS و VITA بازی میزده توقع چی دارین؟ بیاد RPG در حد شرکت اسکوار بسازه؟!

با توجه ب عکسا فقط میتونم بگم خخخخخخخخخ:d
این چیه ؟! :| منم فقط خخخخخخخخ :d

عزیزان شما نباید این سبک بازی ها رو درک کنید چون سنتون قد نمیده!!! این سبک JRPG هست که طرفدارای زیادی توی سر تا سر دنیا داره و خیلی هم جالب و درگیر کننده هست زمانی که ما Disgaea 1و 2 و persona 4 رو بازی میکردیم شما تو کوچه دنبال توپ بودین پس نیاین اینجا ترول کنین اگه بازی رو درک نمیکنین

واقعا عالی هست. از دیدن تصاویر لذت بردم:x jrpg باید زنده بشود این نسل. نسل قبل کم فروغ بود. منم نسل قبل زیاد بازی نکردم=((

آخرین ویرایش:
حالا یکمی کارتونی هستش شخصیت ها هم دختر دلیل نشد که بازی بدی باشه

منظور از معرفی نسخه انگلیسی باید باشه دیگه؟ چون من خیلی خیلی خیلی وقته که وقتی روی twitch نگاه میکنم میبینم که این برادران ژاپنی دارن بازی مکینن اینو.

درک بعضی ها از بازی فقط گرافیک هست انگار :| نمیدونن توی این نوع بازی ها گیم پلی معتاد کننده و داستان حرف اول رو میزنه البته تو همه بازی ها این دو فاکتور مهم هستن ولی واسه بعضی ها ...

منظور از معرفی نسخه انگلیسی باید باشه دیگه؟ چون من خیلی خیلی خیلی وقته که وقتی روی twitch نگاه میکنم میبینم که این برادران ژاپنی دارن بازی مکینن اینو.

امکان نداره این باشه :-"احتمالا شبیه اینه :d
بازیش تو مایه های بازیه Hyperdimension Neptunia هست:-"
کلا انحصاری جالبی نیست :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or