اختلال سال 95 در پورتهای UDP،سراسر کشور،بازیها و سرویسهای آنلاین- آمارگیری از کاربران

چگونه درگیر مشکل اخیر پورتهای UDP شده اید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    1,088
دوستان صاحب PS3/PS4 به طور کلی از Psn خداحافظی کنید و به فکر Stem یا Xbox live باشید... کنسول Xbox 360 و Xbox one به راحتی میشه Multi زد...
کلا کنسولی یا تکنولوژی که در ایران فراگیر باشه و ارتباط زیادی به اینترنت داشته باشه دچار محدودیت میشه مثل PS4
اکثر گیمرهای شاکی از طرف PSn هستن...به فکر تهیه کنسول Xbox یا ... باشید یا به فکر اعتراضات بیشتری باشید تا این محدودیت Psn برداشته بشه

فعلا که تو xbox one نمیشه join خارجی ها شد...

اطلاعات عمومی برنامه ی مشکل دار
آدرس IP سرور در صورت دسترسی
پیام خطا و ارور بازی
در صورت امکان عکس یا فیلم از رخداد

مشکل که به نظر از کار نکردن DNS های مخابرات یا زیرساخت هست که باعث میشه مسیر دسترسی به شبکه ی PSN رو پیدا نکنه، اگر بصورت دستی DNS رو 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 وارد کنید باید مشکلتون موقتی برطرف بشه.

والا همین الان به حرف شما رفتم dns دستی زدم ، دیگه کلا همون یذره ای هم که کار میکرد رفت!!!

اخه من با همین تنظیمات و شرایط قبل عید و حتی ایام عید بدون مشکل بازی میکردم به سرور جوین میشدم و مولتی میزدم
ولی الان یه ماه که این وضعیته ناگوار رخ داده!
واقعا حیفم میاد از هزینه ای که کردم میاد بعد بیاد 1 روزه هیچی به هیچی !

راستی یه سوال دیگه ، مطلب بنده مستندات لازم رو داشت؟؟؟

خسته شدم به خدا مگه چه گناهی کردیم )x
کلی پول میدیم یه بازی اورجینال میگیریم که مولتی بازی کنیم اینم از وضع اینترنت اصلا دیگه کانکت هم نمیشه

خدا وكيلي راست ميگه شرف نمونده برامون كارم من به جايي رسيد چهارتا بچه روسيه اي و چند تا اروپايي كه ديدن همش دي سي ميشم و دي لي دارم ميگن:اخي اين نوب تو چه كشو فقيري زندگي ميكنه نميدونن كه اين همه منابع و سرمايه تو اين كشور دست اهلش نيست اگه بود وضعيت گيم و اينترت كه هيچي كلا مملكت اينجوري نبود همه روز به روز در حال پيشرفت ما پس رفت ؟؟!؟؟:|
یه اینترنت نمیتونن درست کنن تازه پورتارم که میبندن اخه این کشوره بری بازی 250 بخری بعدا اینترنت ایران قر بیاد time out حالم به هم خورد اینقدر time out داد

والا همین الان به حرف شما رفتم dns دستی زدم ، دیگه کلا همون یذره ای هم که کار میکرد رفت!!!

اخه من با همین تنظیمات و شرایط قبل عید و حتی ایام عید بدون مشکل بازی میکردم به سرور جوین میشدم و مولتی میزدم
ولی الان یه ماه که این وضعیته ناگوار رخ داده!
واقعا حیفم میاد از هزینه ای که کردم میاد بعد بیاد 1 روزه هیچی به هیچی !

راستی یه سوال دیگه ، مطلب بنده مستندات لازم رو داشت؟؟؟

بله، از معدود افرادی بودین که از خطا عکس گرفتن و آپلود کردن، دستتون درد نکنه.

برای مشکلتون هم DNS های داخلی رو امتحان کنید، مثل 217.218.127.127

بعد میان میگن چرا یوزرهای ایرانی همش دنبال هک و دور زدن هستند . خوب آدم زورش میاد بره 60 دلار بده بعد هم از نصف حال بازی که به آنلاینش هست محروم بشه . شما برو به یه خارجی بگو مثلا فیفا بخر 60 دلار ولی آنلاین نمیتونی بزنی اگه 20 دلار داد !
داشتم با یه خارجی بازی میکردم هی میگفت دیلی داری گفتم ایرانیم نت خرابه صد تا فحش داد از داعشی و تروریست تا ... خلاصه گندشون بزنه گرونتر از همه جا پول نت میدیم تو این وضع گرونی دلار بازی ارجینال میخریم اینم آخر عاقبتش !

بله، از معدود افرادی بودین که از خطا عکس گرفتن و آپلود کردن، دستتون درد نکنه.

برای مشکلتون هم DNS های داخلی رو امتحان کنید، مثل 217.218.127.127

باورکنین هرکاری لازم باشه بتونم میکنم تا یکم وضع بهتر نت بشه ، بنظرم تلاش کردن شاید وضعو بهتر کنه ، ولی بد و بیراه گفتن نه !!

ممنون تست میکنم
امیدورام که جواب بده!

من مشکلم 2 تا بازیه
یکی Tomb Raider هست که وارد میشه ولی نمیتونم Host بشم !
یکی دیگه هم TLOU هست !
بقیه بازیا مشکلی ندارم !
اول اینکه با این نت عمرا لستو بازی کنی :دی دوم اینکه تو تام رایدر تو بازیش time out نده خیلیه حالا تو میخای hostشی بماند چون من بازی میکنم تام رایدرو به زور وارد بازی میشم خیلی kick میشم

اول اینکه با این نت عمرا لستو بازی کنی :دی دوم اینکه تو تام رایدر تو بازیش time out نده خیلیه حالا تو میخای hostشی بماند چون من بازی میکنم تام رایدرو به زور وارد بازی میشم خیلی kick میشم
قبلا بدون لگ و تایم اوت راحت بازی میکردم private match میساختم راحت میشد بازی کرد یک ماهه که وضعیت اینه !

TLOU رو با V*N خیلی راحت میشه بازی کرد !

امروز نشستم کل کاهش پینگ هایی که در ایران موجوده رو دانلود کردم :)
سرور های همشون پوکیده .با ip خودشون که پینگ میگیرم (داخلی) از 150 تا 180 متغیره
خیلی عجیبه

امروز نشستم کل کاهش پینگ هایی که در ایران موجوده رو دانلود کردم :)
سرور های همشون پوکیده .با ip خودشون که پینگ میگیرم (داخلی) از 150 تا 180 متغیره
خیلی عجیبه
من به راحتی با کاهش پینگ دارم بازی میکنم....فقط مشکل اصلیم پارتی چت نمیتونم بسازم...
از سه جا اشتراک دارم و هر سه سالمن

منم دقیقا مشکل شما رو دارم .

والا چی بگم ، امروز دیگه طاقتم تاق شد زنگ زدم گفتم لطفا اعلام نارضایتی و شکایت رو گزارش کنین ، گفتم بعد عید کلا مشکل داریم با اتصال به شبکه آنلاین
گفت گزارش میکنم پیگیری کنن!
نمیدونم کاری میکنن یا نه؟!؟!

من به راحتی با کاهش پینگ دارم بازی میکنم....فقط مشکل اصلیم پارتی چت نمیتونم بسازم...
از سه جا اشتراک دارم و هر سه سالمن

دوست عزیز من هم پینگ مواقعی شده پینگ 100 داشتم(البته با آی پی امریکا نه ایران) ولی باز هم در تصال به شبکه و اجرای بازی مشکل داشتم !!!!

آخرین ویرایش:
بهترین پینگ!

w0i35h.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or