شایعه شایعه: (Metro Redux (Metro 2033+Metro Last Light+DLC برای PC و PS4 و X1 عرضه خواهد شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

یکی از سایت های ایتالیایی خبری مبنی بر عرضه ی Metro Redux منتشر کرده است. طبق گفته یکی از اعضای ویژه ی این سایت، این کالکشن که شامل Metro 2033+Metro Last Light+DLC می شود، در July امسال با پیشرفت های بزگ گرافیکی(خصوصا برای ورژن PS4 و X1) برای PS4 و PC و X1 عرضه خواهد شد.

گرچه از سوی ناشر بازی Deep Silver و تولید کننده ی آن 4A Games این خبر تایید نشده، اما با وجود موفقیت بازی و محدودیت های گرافیکی کنسول های نسل قبل، دور از انتظار نیست.

منبع

یکی از سایت های ایتالیایی خبری مبنی بر عرضه ی Metro Redux منتشر کرده است. طبق گفته یکی از اعضای ویژه ی این سایت، این کالکشن که شامل Metro 2033+Metro Last Light+DLC می شود، در July امسال با پیشرفت های بزگ گرافیکی(خصوصا برای ورژن PS4 و X1) برای PS4 و PC و X1 عرضه خواهد شد.
گرچه از سوی ناشر بازی Deep Silver و تولید کننده ی آن 4A Games این خبر تایید نشده، اما با وجود موفقیت بازی و محدودیت های گرافیکی کنسول های نسل قبل، دور از انتظار نیست.

منبع

چه کالکشن غول و عالیی !
منتظریم شديــــــــــــــــــــــــــــد !‌
از این نوع کالکشن ها حمایت میشه شدید !
مخصوصا Dead Space !

امیدوارم اگه واسه Xbox-One تایید شد 1080 باشه و دوباره داستان نشه...b-)
اگه اشتباه نکنم از قضیه اسنایپر 3 به بعد این مشکل نبوده ؟ یعنی بتمنم فکر کنم تایید شده رو 1 روی 1080 و 60فریم اجرا میشه ( مطمئن نیستم ) دیگه این که بازیه نسل قبله {با فاکتور گرفتن TR البته}

اگه اشتباه نکنم از قضیه اسنایپر 3 به بعد این مشکل نبوده ؟ یعنی بتمنم فکر کنم تایید شده رو 1 روی 1080 و 60فریم اجرا میشه ( مطمئن نیستم ) دیگه این که بازیه نسل قبله {با فاکتور گرفتن TR البته}

البته توی بازی های بین نسلی هم X1 مشکل داشت و نمونش Metal Gear که 720 اجراش میکرد...

بازی نسل قبلی ؟
بهتر بنچمارکهاش رو ببینید با آخرین تنظیمات titan هم از پسش بر نمیاد دیگه gpu زپرتی کنسولهای نسل جدید بماند

خفن که بود ، ولی کمبود اکسیژن واسه ماسکش رسما رو مخ بود ، تازه اگه یکم بی دقتی میکردی تو Save باید بازیو از اول میرفتی ، ولی در کل بازی فوق العاده بود ، مخصوصا جو بازی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or