آخرین ویرایش:
خب کیلر جون اون که concept art هارلی کوئین اونم که عکس اسم فقط عکس چیه بازی هستش
اخ زدی صاف تو خال :d این اینجا چیکار میکنهچرا توی این عکس همش فکر میکنم اونی که سمت چپ رو ماشین ایستاده Bane ـه با قیافه فیلم Dark knight rises
آپلود عکس » مشاهده تصویر » 531514764d69a.jpg
خب طبیعیه این شکلی باشن چون سن همه بالا رفته
نه باو بازی با همون UE3 ساخته میشه احتمالا WB نسخه چهارم رو واسه نسخه بعد میزاره که دیگه آرکام نیست!اوه اوه! چه جزییاتی داره لباس بت من.رسما اولین بازی انریل انجین 4 معرفی شد.مشخصه که مراحل بازی مخصوص بت مبیل طراحی شده فقط امیدوارم که حس رانندگی توش در عین فانتزی بودن سنگینی و ابهتش حفظ بشه.شات ها واقعا خیره کنندس
نه باو بازی با همون UE3 ساخته میشه احتمالا WB نسخه چهارم رو واسه نسخه بعد میزاره که دیگه آرکام نیست!
الانم خیلی از بازی ها با 4 در حال ساختن از جمله:
Daylight - Ground Branch - Eden Star و 20-30 تا بازیه دیگه!
آره!با UE4 نمیسازن چون به احتمال قوی توسعه زیادی فعلا نداره و امتحانشو کامل پس نداده . منم بودم ریسک نمیکردم در حال حاضر .
آره!
شک ندارم UE4 ـو واسه نسخه بعدی که دیگه Arkham نیست نگه داشتن! ومیخوان Series Finale رو با همین 3 بدن!
والا UE3 اصلا کم و کاستی نداره! Origins گرافیکش فوق العاده بود! فیزیکش فوق العاده بود! همه نظر تکمیل بود اینم که توی عکسا دیدیم خیلی از اون بهتر اصلا نیازی به UE4 واقعا نیست!