مایکروسافت: The Last of Us لیاقت بردن همه آن جوایز را داشت!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
Joel-Banderas-670x377.jpg

رئیس استدیوهای جهانی مایکروسافت آقای Phil Spencer که همیشه بسیار در مورد رقابت ها منصفانه صحبت کرده است دیشب نیز بعد از اعلام نتایج D.I.C.E. Awards و درو کردن اکثر جوایز توسط The Last of Us ناتی داگ را بسیار تحسین کرد و گفت:

The Last of Us عنوان واقعا بزرگی می باشد و لیاقت بردن این جوایز را داشت

Spencer همچنین با تمجید از استدیو T10 دریافت جایزه بهترین Racing سال را برای عنوان Forza Motorsport 5 تبریک گفت.

وقتی دیده می شود که بزرگان صنعت گیم در برخورد با همدیگر اینقدر رفتار مناسبی دارند و با دید مثبتی با هم برخورد می کنند ، رفتاری که بین Fan های دو کنسول اصلا دیده نمی شود،شاید ما نیز بهتر است در نوع رفتار خود با همدیگر تجدید نظر کنیم.

DS

کامنت های همین خبر رو بخونید دوباره Fan های دو کنسول افتادن جون هم ! یه عده میگن Forza5 بهترین ریسینگ ساله یه عده میگن GT6 !!! اصلا به نویسنده خبر و صحبت آخرش توجه هم نکردن
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
ماهِی می خوایم آخر نسلی PS3 نخریم :| مگه اینا می زارن :|

کاشکی اینم ترجمه میکردی که به استودیوی Turn10Studios که سازنده بازی @Forza Motorsport 5 هست هم برای اینکه تونسته بهترین بازی Racing این گردهمایی بشه به خاطر این کار بزرگشون تبریک گفته;)

بعدش یه نکته دیگه:اون علامت تعجب (!) تیتر چیه الان؟یعنی حرف اسپنسر انقدر تعجب برانگیز بوده؟علامت تعجب رو هر جایی که نباید به کار برد برادر من:d

آخرین ویرایش:
کاشکی اینم ترجمه میکردی که به استودیوی Turn10Studios که سازنده بازی @Forza Motorsport 5 هست هم برای اینکه تونسته بهتری بازی Racing این گردهمایی بشه به خاطر این کار بزرگشون تبریک گفته;)

Spencer همچنین با تمجید از استدیو T10 دریافت جایزه بهترین Racing سال را برای عنوان Forza Motorsport 5 تبریک گفت.

:d ...

بعدش یه نکته دیگه:اون علامت تعجب (!) تیتر چیه الان؟یعنی حرف اسپنسر انقدر تعجب برانگیز بوده؟علامت تعجب رو هر جایی که نباید به کار برد برادر من:d

علامت تعجب بیشتر جهت این گذاشته شده که این حرف توسط اسپینسر زده شده وگرنه حرفش اصلا تعجب برانگیز نیست چون تنها بازی که فقط و فقط لایق گوتی شدن 2013 رو داشت همین TLOU بود و بس . با این حال خیلی جالبه که رئیس استدیوهای جهانی مایکروسافت هم از این بازی تمجید میکنه ولی یه عده هنوزم دارن در مورد اینکه TLOU نباید گوتی میشد بحث میکنند!!! این تعجب داره آره آقا:d

بابا مثل اینکه این اسپنسر هم درک و شعور کافی نداره و توجهش رو گذاشته روی این مراسم ها و جایزه ها ... بابا یکی بهش بگه این ها که جایزه میدن چیزی حالیشون نیست

من رو ps3 چند بار بازی رو تموم کردم اگه همین نسخه مثل تام رایدر واسه ps4 بیاد حتما میگیرم..................کسی نمیدونه چه تاریخی برای ps4 عرضه میشه..............

مایکروسافت سر سخت ترین رقیب سونی قبول کرده ولی اینجا بعضی ها نمیخوان قبول کنن.

یک سوال!
الان بازی The Last of Us میشه پر افتخارترین بازی تاریخ با این حساب!؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or