Tomb Raider:Definitive Edition بر روی PS4 به صورت 60FPS اجرا خواهد شد

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت
jpg

Scot Amos, طی مصاحبه ای با Eurogamer تایید کرده بود که TR:DE برروی PS4 و XO به صورت 1080p/30FPS اجرا میشود.در صورتی که Crystal Dynamics ماه گذشته اعلام کرده بود که انها قصد دارند بهترین کارایی و بازده رو برروی هردو کنسول داشته باشند که باعث شد همه به فکر 60FPS بودن بازی بیوفتند.در صورتی که طبق تاییدیه ی Amos بازی به صورت 1080p Native و 30FPS بر روی هردو کنسول اجرا میشود.
ولی از طرفی هم برخی منابع(1 , 2) اعلام کردند که نسخه ی PS4 به صورت 60FPS و نسخه ی XO به صورت 30FPS در اغلب مواقع اجرا می شوند.
افکت ها در هردو نسخه یکسان است گرچه برخی تفاوت های کوچک ممکن هست وجود داشته باشه.ولی بازده ها در دو کنسول(فریم ریت) متفاوت هست و همچنین متغییر.در XO گاهی اوقات تا 45 بالا میرود .ولی این فریم ریت برای زمانی از بازی هست که در محیطی ساده تر باشید.وقتی در صحنه های اکشن و پرجزییات تر قرار بگیرید فریم ریت حدود 30 میشود.و در PS4 تا 60 فریم بر ثانیه.که در سکانس های شلوغ تر و اکشن تر ،فریم ریت اندکی کاهش پیدا میکنه.
و این چیزی هست که ما براساس تجربمون بیان کردیم،و تا اعلام کردن این قضیه به صورت کلی از جانب همه فقط یک هفته باقی مونده.
-
خب خود Scot هم 60 فریم بودن نسخه PS4 رو تایید کرد.

Last edited by a moderator:
Kotaku رو من توضیح دادم چرا مقایسش اشتباهه. البته مطمئناً نسخه کنسولی بهتره(نه همه جاش البته:دی)ولی نباید مقایسه و GIF های کوتاکو رو به عنوان سند استفاده کرد.
اتفاقا منم چند صفحه پيش توضيح دادم كه
ازاين به بعد منبع معتبري مثل kotaku و امثالهم رو به عنوان سند استفاده نميكنيم و به جاش از سروده هاي برخي دوستان در اينجا به عنوان سند ياد مي كنيم.
------------------------------------

پ .ن توضيحات كافي و دقيق و منطقي رو dinosaur داد و ديگه جايي براي ادامه بحث من نميبينم.

منم همین سوال رو دارم, الان قدرت یه PC ـه 1200$ ـی بیشتر کنسول 400$ـه; حب که چی؟:-/
ارپیچی:|
عزیزم شما وقتی متوجه نمیشی منظور Kotaku اینه که نسخه کنسولی ـه بازی TR از نسخه PC بهتره نه اینکه کنسول از PC قوی تر چرا داری بحث میکنی ؟

در ضمن اگه میخای جدی گرفته بشی اینجا یخورده نورمال پست بده تا هم اعصاب خودت خورد نشه هم اعصاب ملت .

بابا پستهای صفحه قبل رفقای کنسول بازتونو بخونید

خودتون میگید سخت افزار کنسول از PC قوی تره
بعد میزنین زیر حرف خودتون :))

راستی یادم رفت بگم
اینجا برای جدی گرفته شدن باید از کنسول سونی تعریف کرد ;)

شما برو مطلب سايت kotaku رو بخون گيف هايي كه گذاشته رو ببين بعد پست من نقل قول كن ...خيلي واضح گفته گرافيك رو كنسول هاي نسل بعد بهتره .
الان کسی این قضیه که گرافیک نسخه کنسولی از PC بیشتر هست رو رد کرد؟ تو به من نیشان بده :دی مهم اینجاست که الان داری یک نسخه جدید که یک سال روش کار شده رو با نسخه یک سال پیش که مال نسل قبل بود مقایسه میکنی :|
بنظرت اگه قرار بود گرافیک این نسخه رو بدون تغییر با نسخه PC بدن بیرون چقدر میفروخت؟؟؟ اصلا میفروخت؟ عمرا چون همون پارسال نسخه PC موجود بود و راحت ملت میتونستن بازی کنن ولی حالا گرافیکو افزایش دادن و یک نسخه جدید دادن بیرون! و مقایسه نسخه ای که یک سال روش کار شده با یک نسخه مال نسل قبل یک مقایسه کاملا اشتباه و بیخوده !

دوستان خیلی خوب میشه نظرات خودمون رو به بقیه تحمیل نکنیم :)

ببینید موضوع چی بود الان دارید داره درباره ی چی حرف میزنید ...

اقا جان حالا گرافیک بهتر بود رو فلان کنسول یا PC خوش به حال شما ها ....

خب نقد DF هم اومد.
PlayStation 4 users get a comfortably delivered 1080p presentation backed up with a post-process FXAA solution that has minimal impact on texture quality, sporting decent coverage across the scene, bar some shimmer around more finely detailed objects. Meanwhile the situation is more interesting on the Xbox One: the anti-aliasing solution remains unchanged, but we see the inclusion of what looks like a variable resolution framebuffer in some scenes, while some cut-scenes are rendered at a locked 900p
For the most part the main graphical bells and whistles are lavished equally across both consoles, although intriguingly there are a few areas that do see Xbox One cutbacks.
Curiously, there are also a few lower-resolution textures in places on Xbox One, but this seems to be down to a bug (perhaps on level of detail transitions) as opposed to a conscious downgrade
برخی کات سین ها در XO با رزولوشن 900p اجرا میشن همچنین بعضی از Texture ها هم در X1 رزولوشن پایینتری دارند .
نسخه ی PC رو بهترین حالت و تنظیماتش از دوکنسول تو برخی قسمات ها بهتره.
A direct comparison with the PC version set to the ultimate quality preset reveals some large discrepancies between the Definitive Editions compared with the full-fat PC experience. Aspects such as tessellation are missing on the characters and environments, with some of these elements appearing more blocky on the PS4 and Xbox One as a result. Meanwhile, motion blur is used much more sparingly, while texture resolution is noticeably lower in some cases. On the flip side, all the Definitive Edition graphical extras - such as the dynamic foliage and the impressive sub-surface scattering - are absent from the PC, which represents another (albeit smaller) compromise.
فریم ریت نسخه ی PS4 گاهی بین 40 تا 50 FPS هست(صحنه های شلوغ تر)
For the most part, on the PS4 we see frame-rates regularly fluctuating between 40-50fps depending on the complexity of the scene, with exploration in highly detailed areas with lots of effects responsible for the drop in performance
تو همین صحنه های نسخه ی XO رو 30 هست و گاهی پایین تر هم میاد.
with PS4 commanding a massive frame-rate advantage, while Xbox One even managed to drop below the 30fps mark under load
the bottom line is that the differences between 40-50fps on the PS4 are far less of an issue than, say, the 24-30fps drops incurred by the Xbox One.
when exploring more complex locations filled with heavier effects work, the more consistent frame-rate provided by Xbox One has some advantages - motion has less judder during fast camera pans and more hectic moments, while the controls feel more stable. This is most obvious when the PS4 hovers between the 40-45fps mark
اخرش هم کلا میگه بازی ارزش تجربه رو داره و PS4 رو با فریم ریت بهتر و افکت های با کیفیت بیشتر نسخه برتر معرفی کرده .
Overall, PlayStation 4 takes the lead where the next-gen consoles are concerned, with the higher quality effects work and higher frame-rates providing a preferable experience overall, particularly during heated combat, where the drops in performance are both felt and seen more heavily on the Xbox One
this is a beautiful game - one of the best-looking titles to appear on next-gen - and on the PlayStation 4 in particular, it's a lovely showcase for the capabilities of next-gen hardware
اینم چنتا شات برای مقایسه :
195x110
195x110
195x110

195x110
195x110
195x110

195x110
195x110
195x110

195x110
195x110
195x110

195x110
195x110
195x110

آخرین ویرایش:
Aspects such as tessellation are missing on the characters and environments
من جای یه سری بودم همین الان میرفتم از اون دوستمون معزرت خواهی میکردم:|
اتفاقا منم چند صفحه پيش توضيح دادم كه
ازاين به بعد منبع معتبري مثل kotaku و امثالهم رو به عنوان سند استفاده نميكنيم و به جاش از سروده هاي برخي دوستان در اينجا به عنوان سند ياد مي كنيم.
چند روزه دارم فکر می کنم ببینم شما وافعا نمیفهمی یا خودتو به نفهمیدم زدی! آقا جان، میگم این نسخه PC که Kotaku گفته بهترین کیفیتی نیست که نسخه PC میتونه بده واسه همین مقایسش درست نیست. فهمیدی یا باز حرف خودتو میزنی؟
پ.ن:
Code:
On the flip side, all the Definitive Edition graphical extras - such as  the dynamic foliage and the impressive sub-surface scattering - are  absent from the PC, which represents another ([B]albeit smaller[/B])  compromise.
گفته برتری های کنسول کمتر از برتری های PC ه:lol:

آخرین ویرایش:
بنده خدا اون دوست مون که چقدر به زمین و زمان زد که بگه نسخه کنسول های نسل بعد Tessellation نداره و بنده خدا درست هم می گفت که در نقد DF هم بهش اشاره شد.

البته Motion Blur هم در نسخه کنسول های نسل بعد وجود نداره و رزولوشن Texture ها هم کمتر هستش.

در نسخه کنسول های نسل بعد هم از FXAA استفاده شده و در نسخه PC می تونید تا 4xSSAA اعمال کنید خود همین باعث اختلاف زیاد PC با کنسول ها میشه.

البته Tessellation چیز جدید نیست و در سال 2009 همراه با DirectX 11 معرفی شد.
تا امروز هم بنچمارک ها و بازی های زیادی در پلتفرم PC از Tessellation استفاده می کردند و به دلیل اینکه زیاد هستند نمیشه نام برد و می تونید جستجو کنید.

بین سال 2009 تا 2013 هم کنسول های نسل پیش از این ویژگی بی بهره بودند و متاسفانه در کنسول نسل بعد تا الان هم خبری نیست. البته عدم استفاده از Tess هم بخاطر اینکه فریم به شدت برای کنسول ها افت می کنه. فکر کنم GPU کنسول های نسل بعد یک واحد Tessllator بیشتر نداشته باشند.

من جای یه سری بودم همین الان میرفتم از اون دوستمون معزرت خواهی میکردم:|
چند روزه دارم فکر می کنم ببینم شما وافعا نمیفهمی یا خودتو به نفهمیدم زدی! آقا جان، میگم این نسخه PC که Kotaku گفته بهترین کیفیتی نیست که نسخه PC میتونه بده واسه همین مقایسش درست نیست. فهمیدی یا باز حرف خودتو میزنی؟
پ.ن:
Code:
On the flip side, all the Definitive Edition graphical extras - such as  the dynamic foliage and the impressive sub-surface scattering - are  absent from the PC, which represents another (albeit smaller)  compromise.
گفته برتری های کنسول کمتر از برتری های PC ه:lol:

والا به خدا ازهمون اول همه پی سی گیمرا گفتند این بازی کیفیت بافتهاش و یه سری از افکتهاش از نسخه پی سی کمتره فقط به لطف نورپردازی خیلی خوب این ضعفها رو پوشش دادند.انصافا نورپردازیشم خوب شده
اون دوستمون هم اومد گفت که نسخه کنسولی تسلیشن نداره یه سری حمله کردند که پی سی گیمرا هیچی از این افکتها نمیفهمند و فقط یه اسم ازش بلدند از این حرفا.عکسم گذاشتیم برا مقایسه موها اما هیشکی قبول نمیکرد که مقایسه Kotakuبا غرض ورزیه.بچه ها گفتند که این Kotaku مقایسه و تعریف کردنش از نسخه کنسولی یه کم عجیبه همه حمله کردند بهمون،تیکه بارمون میکردند.
ادم میموند چیزایی رو که خودش رو پی سی دیده باور کنه یا حرفهای Kotakuرو....
اینم دو تا عکس که به زیبایی تاثیر فاکتور Tessellation رو نشون میده.عکسها از Unigine Heaven Benchmark 4.0 گرفته شده

آخرین ویرایش:
بنده خدا ها بعضیا گناهی ندارن . وقتی ندیدن نمیدونن فقط تو اینترنت میخونن همینه دیگه :d

بعد جالبه میاد میگه : من مثل PC گیمرها نیستم دوتا تکنیک حفظ کنم بیام کنسولهارو بکوبونم :))

حداقل شما برو Unigine Heaven دانلود کن 300 مگابایتم بیشتر نیست ( البته اگه کارت گرافیک DX11 داری ) تسلیشن در فاکتورها متفاوت تاثیرشو بببین

تجربه کن از نزدیک وقتی Tessellation ON/OFF میکنی چه پدری از GPU در میاد. چقدر فریم افت میکنه بعد بیا بگو شما فقط دو تا تکنیک حفظ کردی
وقتی رو FXAA میزاری که فریم میچسبه سقف اسمون اصلا قابل مقایسه با 4xSSAA نیست

دیشب بنچمارکهایی که ازین دوتا کنسول منتشر شده نگاه کردم واقعا نا امید شدم
باز PS4 بد عمل نکرده XONE که کلا غرقه x_x

نسخه کنسولی نه تسلیشن فعال داشته نه 4xSSAA در کار بوده رزولوشن تکسچرها هم که کمتر بوده باید گفت زرشک

این اول نسل باشه وای بحال اخر نسل

انویدیا بیخود نبود اون حرفارو میزد

آخرین ویرایش:
نسخه کنسولی نه تسلیشن فعال داشته نه 4xSSAA در کار بوده رزولوشن تکسچرها هم که کمتر بوده باید گفت زرشک
البته نسخه PS4 مشكل رزولوشن در تكسچر ها رو نداشته و رزولوشن تكسچر هاش پايين تر نبوده ، چيزي كه DF ميگه تو مقالش اين كه اين مشكل براي نسخه XO هست :d
Curiously, there are also a few lower-resolution textures in places on Xbox One, but this seems to be down to a bug (perhaps on level of detail transitions) as opposed to a conscious downgrade

نمیدونم داره یا نداره، ولی مسلما با موتور 2000 سال پیش این بازی رو با رزولوشن 40K و Tesselation V2 هم بازی کنی بدرد عمش میخوره:|
بنده خدا اولین بازی fur tech داره تمام تکنیک های روز رو هم که داره ولی نمیدونم چرا انقدر بیریخته!:dکسی میدونه مشکل از کجاست؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or