گزارش Metacritic از عملکرد پلتفرم ها و عناوین مختلف در 2013

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
82318738259813858412.jpg

وبسایت Metacritic که نقدهای منتشر شده از عناوین مختلف را جمع آوری می کند یک گزارش کلی از سال 2013 تهیه کرده است.
در پلتفرم ها کنسول PS4 در صدر جدول قرار می گیرد. Wii U و PS3 نیز به ترتیب در مقام دوم و سوم حضور دارند. در جدول زیر متوسط امتیاز کلیه عناوین یک پلتفرم را مشاهده می کنید:

مقایسه کنسول ها و PC
(از چپ به راست: تعداد بازی ها - بسامد عرضه نمرات - متوسط متا - بازی های با متا 90 به بالا - انحصاری های خوب با متای 75 به بالا)

91866487260025639285.jpg

کنسول های دستی

39846740803916474682.jpg

در بخش بازی ها نیز، Grand Theft Auto V بیشترین امتیاز را در سال 2013 از آن خود کرده است. جدول کامل بدین شرح است:

عناوین با متای بیشتر از 90
(تمامی پلتفرم ها بجز ios)

22770730671987137760.jpg

در آخر نیز به بازی هایی که بیشترین متا را در سال گذشته بدست آورده اند اشاره می کنیم:
The Walking Dead (سال 2012 با متای 95 بر روی Xbox 360)
Batman: Arkham City (سال 2011 با متای 96 بر روی PS3)
Super Mario Galaxy 2 (سال 2010 با متای 97 بر روی Wii)
Uncharted 2: Among Thieves (سال 2009 با متای 96 بر روی PS3)
عملکرد بازی ها و کنسول ها در سال 2013 چطور ارزیابی می کنید؟
Full Report
Via

تشکر بابت مطلب عالی و ترجمه روان مثل همیشه :bighug:

از لحاظ کمیت بنظر من سال 2011 همچنان بی‌رقیبه ولی از لحاظ کیفیت، و بخصوص معرفی نسل جدید، امسال عالی بود

تعداد انحصاری‌های خوب PC هم :-o

این لیستی که هر سال متا میده خیلی خوب خل وضعی منتقدا رو نشون میده هر بازی که بیشترین متارو میاره هر سال اصلا تو بخش big goty برنده نمیشه :))

Great Games و Good Exclusive تعداد بازی های PC از همه پلتفرم ها بیشتره، من برم اینو بوکمارک کنم:lol:

تصاویر کاملا گویاست که ایکس باکس یک سر و گردن بالاتر از سایر پلتفرم هاست :p

عملکرد پلتفرم pc امسال فوق العاده بود.بیشترین بازی با متای بالای 90 و بیشترین بازی انحصاری با متای بالای 75 چیزایی نیست که بشه به راحتی از کنارش گذشت میانگین امتیاز متا هم با توجه به اینکه بازیهای PC تقریبا دو برابر دو کنسول رقیبه قابله توجه هست .و این وضعیت سال به سال هم بهتر میشه.از نظر متا هم حرف اول و اخر رو GTAV میزنه احتمالا اگه سال دیگه برای PC و کنسولهای نسل بعدی بییاد دوباره یه گرد خاکی به پا میکنه و همه امتیازها رو هم درو..:d

والا من هرچي ميشمرم فقط Dota ست شما با چه مكانيزمي ميشمري؟
با این مکانیزم:
91866487260025639285.jpg

;)
خوشم میاد انحصاری های کل پلتفرم ها رو جمع کنی بعد تقسیم بر تعداد انحصاری های PC کنی جواب میشه این: 22/46
یعنی انحصاری های PC از دو برابر انحصاری های پلتفرم های دیگه 2 تا بیشتره:lol:

عناوین با متای بیشتر از 90
بازی های مولتی...مولتی...پلتفرم...بیشتر...متا...امتیاز...

:d
PS3
360
PS3
PS3

از لحاظ تعداد بازی PC از همه سر تره، از لحاظ تعداد بازی های بالای 90 PC از هم سرتره، از لحاظ تعداد انحصاری های بالای 75 با اختلاف خفنی PC سرتره!
با این که دو برابر PS3 بازی داره فقط میانگین امتیازاش یه نمره کمتره!
باز بگین PC پلتفورم برتر نیست!!:lol:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or