سرعت لازم برای بازی آنلاین در PS4

• Thread starter Thread starter bewin
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
داداش میشه واضح تر بگی؟؟ :d
من زیاد در این زمینه تکامل ندارم :|
من 1 مگ نامحدود مخابرات دارم :/
اگر شارژ Plus داری.
مولتی پلیر بازی رو انتخاب کن.
سپس گزینه دوم که Server Browse هست فکر میکنم رو انتخاب کن.
لیست سرورهایی که میشه Join شد رو واست میاره.
آنالوگ سمت راست رو فشار بده واسه ایجاد فیل-تر روی سرورها و سمت راست رو بگیر و از لیست مناطق، اروپا رو انتخاب کن.

اگر پینگ خوبی بهت بده خط هایی که پر میکنه بیشتر هستند. اگر نبود با چندبار DC و کانکت اینترنتت احتمالا میتونی پینگ بهتری هم بگیری.

امیدوارم واضح بوده باشه :دی

اگر شارژ Plus داری.
مولتی پلیر بازی رو انتخاب کن.
سپس گزینه دوم که Server Browse هست فکر میکنم رو انتخاب کن.
لیست سرورهایی که میشه Join شد رو واست میاره.
آنالوگ سمت راست رو فشار بده واسه ایجاد فیل-تر روی سرورها و سمت راست رو بگیر و از لیست مناطق، اروپا رو انتخاب کن.

امیدوارم واضح بوده باشه :دی

نیاز به تلاش بیشتر :d
مرسی ;)

مرسی داداش بابت اطلاعات فقط یه چیزی رو نگرفتم لاست پاکت مثه همون تایم اوت هست یا یه چیز دیگست؟؟؟ :D
ببخشید سوالا زیاد شد :)

راستی منم FPS رو با PC بیشتر میپسندم ولی متاسفانه یا خوشبختانه :| کامپیوترم اونقدر قدرت نداره یه MW3 رو بزور میاورد :d

یه سوال دیگه ام داشتم یه چند وقته ذهنمو مشغول کرده من مثلا اگه اکانتمو us بزنم...نمیتونم با سرور اروپا بازی کنم فقط باید با آمریکا بازی کنم یا نه چون میخواستم بدونم اگه نمیشه از اول کشور رو uk انتخاب کنم که پینگم کمتره :O
مثل تایم اوت نیست ولی بعضی وقتا اون بغل سمت راست بالا عکس 4 تا مانیتور میاد که یکیش انگار قطعه !
وقتی اون میاد یعنی اطلاعاتی درست دریافت نمیشه و باعث لگ و اینا میشه ! ولی نگران نباش !
درمورد سوال بعدی هم میتونی با همه سرورها بازی کنی ! هم uk هم US ! بهترین سرور ها ماله المانه که واقعا پینگ خوبی دارن ;)

این که خوبه من پینگم 240 راحت بازی میکنم

عزیز جدیی ؟؟؟
تایم اوت نداره پینگتون ؟؟
عجیبا ... من کال اف قوست که 12 نفریه هر هاست با پینگ 180 160 لگ میگیرم بعضی اوقات..
عزیز روم های چند نفره راحت بازی میکنی شما ؟؟ 64 ؟؟ 32 ؟؟ این دو هم اوکی هس ؟؟؟ یعنی لگ و دلی ندارین ؟؟ آخه بعضی اوقات لگ نیس ولی دلی ( تاخیر ) هست که خیلی از لگ بدتره ....

عزیز جدیی ؟؟؟
تایم اوت نداره پینگتون ؟؟
عجیبا ... من کال اف قوست که 12 نفریه هر هاست با پینگ 180 160 لگ میگیرم بعضی اوقات..
عزیز روم های چند نفره راحت بازی میکنی شما ؟؟ 64 ؟؟ 32 ؟؟ این دو هم اوکی هس ؟؟؟ یعنی لگ و دلی ندارین ؟؟ آخه بعضی اوقات لگ نیس ولی دلی ( تاخیر ) هست که خیلی از لگ بدتره ....

اره خودم هم تعجب کردم!!! بتل چه 32 چه 64 اصلا لگ نداره ایترنتم هم مبین نته ولی یه ربع بیست دقیقه یه بار میندازتم بیرون که اینم از اینترنت نیست چون یکی دیگه از بچه ها با یه اینترنت دیگه همین مشکل رو داشت.بیشتر موقع ها هم بخاط باگ بازیه.

عالیسیت راحت می تونی بازی کنی البته منم پینگم همینطوره ولی متاسفانه تایم اوت زیاد دارم برا همین نمی تونم بازی کنم ولی شما اگه تایم اوت ندارید می تونید در ضمن همیشه هم سعی کنید کارهاتون رو دستی انجام بدید در ویندوز سون در قسمت استارت بزنید "CMD" و سپس برید ادرس سرور مورد نظرتون رو بزنید تا بفهمید تایم اوت دارید یا نه
خیلی ممنون
داداش یکم بازتر توضیح میدی تایم اوت رو D:

یک سوال: بایذ از سرور لندن بریم؟ میشه یک توضیح کامل بدین؟

مال من این شد. خوبه؟ بده؟ مشکل داره؟ (درضمن نت من 1مگ از شاتل هست)

3412168851.png

یک سوال: بایذ از سرور لندن بریم؟ میشه یک توضیح کامل بدین؟

مال من این شد. خوبه؟ بده؟ مشکل داره؟ (درضمن نت من 1مگ از شاتل هست)

3412168851.png

از سرور لندن گرفتی که دادا درسته همین
مشکل داره عزیز ... 384 فکر نکنم بشه فیفا هم درست و حسابی بازی کرد
به سرعت زیاد ربطی نداره ... پینگت باید حدود بین 120 تا 180 باشه راحت بازی کنی ... فیفا هم حدودا 170 تا 200 خوبه ... ولی هر چی کمتر پینگ یعنی بهتر
برای باتلفیلد هم پینگت باید زیر 150 باشه که راحت بازی کنی و دلی و لگ نداشته باشی ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or