Naughty Dog: سال 2014 زمانی بسیار ویژه برای ما می‌باشد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین عنوان ساخته شده توسط Naughty Dog ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    316

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
Naughty-Dog-2014-Special-Time.jpg

درود.

استودیو موفق Naughty Dog، در جدیدترین خبری که در سایت خود داد طرفداران خود را بسیار به وجد آورد. در پیام که نوید عناوین مهم در سال پیش رو را می‌دهد آمده است:

"2014 سالی بسیار ویژه در تاریخ استودیو Naughty Dog می‌باشد و اطلاعات کامل را مبنی بر اینکه معنی حرف‌مان چه چیزی است را در اوایل سال پیش رو ارائه خواهیم کرد." این پیام که از سوی آقای Eric Monacelli منتشر شده است در آخرین سخنان خود میگوید، تازه‌ترین اطلاعات و اخبار پیرامون "همه" پروژهای پیش رو را در سال 2014 بازدید کنید.

این در حالی است که که از همین استودیو اقای Guy Longworth گفته بود برای معرفی عناوین حماسی این شرکت تا E3 صبر کنید. استودیو ND در حال حاضر مشغول ساخت یک Uncharted جدید برای PS4 است. از سوی دیگر نیز باید منتظر اکسپنشن The Last of Us نیز باشیم.

gematsu

ممنون داداش فرهاد از خبر !
خیلی وقت بود نبودی دلم برات تنگ شده بود ! :d

--------------------------

من میخواستم چیزی رو بگم که یاسر END_BOY# گفت !
ولب بنظر من حتما دو تا پروژه رو امسال در نظر گرفته ناتی داگ که یکیش رو رونمایی کرد و بعدیش میره E3 که خوب خیلی مونده !

(:<

من فکر کنم سال 2014 یه آنچارتد جدید همراه با یه نسخه ویژه از همین "آخرین ما" به همراه DLC و چه میدونم گرافیک بالاتر و....بدن بیرون.شما فکر میکنید این ایده درست باشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or