Joystiq:عنوان Call of Duty: Ghosts در نسخه PS4 دارای افت فریم می باشد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
"یکی از مهم ترین مشخصه های Call of Duty ی 60 فریم بودن ان می باشد و فریم بالاتر از اهمیت بیشتری
نسبت به resolutions برخوردار است" این ها رو Mark Rubin قبل ها گفته بود.

با این حال با توجه به نقد Joystiq به نظر می رسد نسخه PS4 این عنوان فریم ثابتی ندارد:

یکی از مشخصه های اصلی Call of Duty تجربه ان در 60 فریم است,همانطور که Call of Duty: Ghosts
در نسخه XBOX 360 اینگونه می باشد اما نسخه PS4 دارای مشکلات فنی می باشد.گاهی اوقات بازی کند می شود مخصوصا در حین set pieceهایی که دارای افکت های مختلفی باشند.
برای مثال یکی از صحنه ها که دارای افکت دود و اتش بود ,به روانی در XBOX 360 و PS3 اجرا می شد
ولی در نسخه PS4 اینگونه نبود.این افت فریم ها در بخش داستانی دیده می شدند. Call of Duty به
دارا بودن صحنه های هیجان انگیز هالیوودی مشهور است ولی این افت فریم ها از لذت بازی کاسته بودند.

رو PC هم گزارش شده مشکل فریم ریت داره..کلا رو PS4 و PC خوب اپتیمایز نشده...مشکل از بازی هست نه نداشتن قدرت لازم برای فریم پایدار..بعضی ها خوشحال نشن.

همینطور که معلوم هست بازی های لانچ کمی مشکل دارن:|.

دوباره مشکل از بازی شد!! (فن بوی های عزیز جاتون رو عوض کنید):d

دوباره مشکل از بازی شد!! (فن بوی های عزیز جاتون رو عوض کنید):d
نخیر مشکل از بازی نیست .شما صبر کن نقد نسخه X1 بیاد نتیجه رو مقایسه میکنیم . روی بتل 4 هم هر دو افت فریم داشتن ولی این کجا و ان کجا

سقوط از 60 به 30 هم افته فریمه .
از 60 به 50 هم افته

فعلا واسه مقایسه اینارو داریم : 720p Vs 1080p

آخرین ویرایش:
نخیر مشکل از بازی نیست .شما صبر کن نقد نسخه X1 بیاد نتیجه رو مقایسه میکنیم . روی بتل 4 هم هر دو افت فریم داشتن ولی این کجا و ان کجا

سقوط از 60 به 30 هم افته فریمه .
از 60 به 50 هم افته
آها از اون لحاظ میگی خوش باش با بازیه فول اچدیت:))

رو PC هم گزارش شده مشکل فریم ریت داره..کلا رو PS4 و PC خوب اپتیمایز نشده...مشکل از بازی هست نه نداشتن قدرت لازم برای فریم پایدار..بعضی ها خوشحال نشن.

من همش این مدت داشتم داد میزدم فریاد میزدم که بابا نمیشه رو بازیهای لانچ دو کنسول حساب کرد دوستان میومدن لطف میکردن میگفتن چرا چرند میگی تو؟:d حالا آخرش ما نفهمیدیم مشکل از سازنده هستش یا قدرت کنسول؟اگر سازنده پس چرا اینقدر XO در این چند مدت مورد عنایت شما عزیزان قرار گرفت و اگر مشکل از قدرت کنسوله که دیگر هیچ:|

آها از اون لحاظ میگی خوش باش با بازیه فول اچدیت:))
شما هم با بازيه 720p حال كن :-j

رو bf4 كه ps4 هم رزولوشن بالاتري ميداد و هم فريم بهتري
در مورد cod هم هرموقع مايكرو جرات كرد وأجازه داد بررسي ها منتشر شن مي فهميم كه ps4 علاوه بر رزولوشن بالاتر ايا فريم بهتري در اين بازي نسبت به x720 داره يانه ??!!

آخرین ویرایش:
من همش این مدت داشتم داد میزدم فریاد میزدم که بابا نمیشه رو بازیهای لانچ دو کنسول حساب کرد دوستان میومدن لطف میکردن میگفتن چرا چرند میگی تو؟:d حالا آخرش ما نفهمیدیم مشکل از سازنده هستش یا قدرت کنسول؟اگر سازنده پس چرا اینقدر XO در این چند مدت مورد عنایت شما عزیزان قرار گرفت و اگر مشکل از قدرت کنسوله که دیگر هیچ:|
در این که مشکل از کنسوله یا نه فعلا نمیشه گفت . چون باید بازیایه بیشتری بیان ولی در همین حد هم بعضی چیزا مشخصه . مثلا همین IW رو 8 تا پلتفرم هم زمان بازی رو ساخته . درسته نمیتونه هر نسخه رو به کیفیت مورد نظرش برسونه ولی بلاخره روی هر کدوم یه زمانی سپری شده واسه ساختش .و یه نسخش تو این مدت بهتر عمل کرده. حالا مقایسه های به قول شما روی کاغد چند وقت پیش هم به کنار:d

اگه بتل 4 هم مثله این بازی میشد . یعنی نسخه PS4 زودتر ز نسخه x1 میومد همه میگفتن افت فریم داره و مشکل داره .. ولی وقتی باهم اومدن دیگه کسی از افت فریم رو PS4 حرفی نزد . چون تپل ترش بود:d

در این که مشکل از کنسوله یا نه فعلا نمیشه گفت . چون باید بازیایه بیشتری بیان ولی در همین حد هم بعضی چیزا مشخصه . مثلا همین IW رو 8 تا پلتفرم هم زمان بازی رو ساخته . درسته نمیتونه هر نسخه رو به کیفیت مورد نظرش برسونه ولی بلاخره روی هر کدوم یه زمانی سپری شده واسه ساختش . حالا مقایسه های به قول شما روی کاغد چند وقت پیش هم به کنار:d

مطمئن صد در صد باش مشکل از کنسول نیست نه PS4 نه XO هیچکدوم مشکلی ندارند.دوست گلم خودت یه لحظه دو دو تا 4 تا کن کجای کانفیگ PS4 و XO ضعیفه که نتونه بازی با گرافیک متوسط CoD رو به صورت کامل و بدون نقص اجرا کنه؟اصلا در آینده بازیهایی میان که بازی مثل CoD:ghosts پیشش عددی نیست . بحث من اینه که به هیچ وجه بازم تاکید میکنم به هیچ وجه نمیشه رو بازیهای لانچ هر دو کنسول حساب کرد

Joystiq:عنوان Call of Duty: Ghosts در نسخه PS4 دارای افت فریم می باشد.
وقتی بتلفیلد رو وان اونجوری اجرا شد ایراد از وان بود اما الان ایراد از بازیو سازندست چه منطق شناور و دوست داشتنی 8-|

مطمئن صد در صد باش مشکل از کنسول نیست نه PS4 نه XO هیچکدوم مشکلی ندارند.دوست گلم خودت یه لحظه دو دو تا 4 تا کن کجای کانفیگ PS4 و XO ضعیفه که نتونه بازی با گرافیک متوسط CoD رو به صورت کامل و بدون نقص اجرا کنه؟اصلا در آینده بازیهایی میان که بازی مثل CoD:ghosts پیشش عددی نیست . بحث من اینه که به هیچ وجه بازم تاکید میکنم به هیچ وجه نمیشه رو بازیهای لانچ هر دو کنسول حساب کرد
منظور من این نیست که کنسولا نمیتونن . همین الانش واسه لانچ خیلی از بازیا از COD هزار بار بهترن و فول اچ دی هم هستن . میگم وقتی رو 8 تا پلتفرم هم زمان بازی بسازن خب از یه چیزایی باید زد . تو این مدت محدودی که واسه هر کدوم داشتن یه نسخه بهتر عمل کرده . ولی قبول دارم این پایان کار نیست

1080 PS4افت فریم داره پس خدا رحم کنه به نسخه 720 XONE

اگر از لحاظ قدرت منظورته که ترول خوبی بود:d اما اگر به خاطر پیچیدگی و ساختار خاص XO و با توجه به حرف مارک روبین که اعتراف کرده با سیستم XO آشنایی زیادی نداشتند منظورته که کاملا باهات موافقم;)

وقتی بتلفیلد رو وان اونجوری اجرا شد ایراد از وان بود اما الان ایراد از بازیو سازندست چه منطق شناور و دوست داشتنی 8-|
بحث اين نيست كه بازي هاي لانچ فلان مشكل رو دارن يا سازنده فلانن بحث سر مقايسه هست بين دو كنسول.... ميبينيد بازي هاي مشترك با سازنده هاي مشترك در بازه زماني يكسان اما رو ps4 بهترن در ضمينه هاي مختلف حالا مشكل از كجاست ؟؟
خب اگر منطقي باشيد متوجه ميشيد مشكل از سخت افزار هست چون ضعف سازنده كه براي هر دو كنسول يكسان وتنها دليلي كه باعث اختلاف ميشه سخت افزار.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or