شایعه Gears Of War 4 برای Xbox One

T1SHTΛЯ

کاربر سایت
57069356965834572303.jpg

من معتقدم که ما و Epic احتیاج داریم تا یک گام به عقب برداریم و درباره آن فکر کنیم...... من آنرا یک ریبوت نمی نامم زیرا دوره ای است که از آن (ریبوت) بسیار استفاده می شود اما به مقصدی که این فرانچایز می رسد و چگونه گسترش دادن آن می اندیشم.
این سخنان آقای Phil Spencer است که تمایل دارد نسخه های جدیدی از سری بازی Gears of War ساخته شود.
ایشان در ادمه افزوده است:
من به گفت و گو علاقه مند هستم و اغلب مذاکراتی با مسئولان Epic دارم. در حال حاضر مشغله آنها زیاد است و فکر می کنم آنها گفته اند که بازی Gears of War پروژه نیمه فعالی در آینده برای آنها است. بنابراین من فکر می کنم که این امر باعث شود تا در زمان مناسبی آنقدر مهم شود تا جلسه ای با آنها داشته باشیم.
آنها، دوباره، بهترین تیم برای کار روی این بازی هستند. تلاش برای پیدا کردن تیم دیگری که بر روی این بازی کار کند، امکان پذیر است. من فکر می کنم که فرانچایز احتیاج به دوباره سازی ندارد اما شما احتیاج دارید که درباره چگونگی گسترش دنیا و آنچه که مردم انجام می دهند فکر کنید.
در ادامه این سخنان آمده است:
شاید ساخت آن خیلی دردسر داشته باشد، من نمی دانم.
می خواهم یک نسخه بزرگ از Gears Of War را ببینم و عقیده دارم که ما دوره خوبی با Gears Of War: Judgment داشتیم اما فکر نمی کنم که آن نتیجه خوبی از کیفیتی که ما از نسخه های قبل داشتیم را نشان داد.امتیاز ها و فروش این دیدگاه را ثابت کرد.

1

اگر Gears of War انحصاری Wii U بشه من این کنسول رو میخرم :d

این بازی واقعا یک نسل منو سرگرم کرد هنوزم دارم آنلاین میزنیم

بهترین سه گانه بود و امیدوارم اگه میخوان کاراکتری بردارن بجز مارکوس اون شخص دام باشه !
و همچنین اگه میخوان یه تیریپ مثل متالگیر 4 پیاده کنن ( تیریپ بازنشستگی و get back in work ) خیلی حماسی تر باشه !
اصلا یکی از دلایل خرید 360 ـم تو 2008 ( اون موقع که 360 , دویست تومن بود :| ) همین بازی بود !

سری gears of war میشه گفت بهترین اتفاق ممکن برای xbox360 بود که همین بازی دلیل اصلی من برای خرید این کنسول بود انلاین این بازی به صورت دیوانه واری جذاب بود تو این نسل تنها بازی که 6 سال تمام انلاینشو بازی کردم همین بازی بود بهترین خاطرات از این بازی شروع شد چه از تورنومنت های عالی بگیر تا شب نشینی های 5 ساعت blood drive حیف که دیگه اونقدر وقت نداریم, من چند پیش یه 12 صفحه تمام feedback به عنوان اعضا سابق gears con برای fl4k و raczilla فرستادم و تمامی نکات مثبت ومنفی هر 4 شماره براشون فرستادم به اضافه یک نتیجه گیری کلی و البته ازشون عاجزانه درخواست کردم که لطفا اگر gears of war برای نسل بعدی وجود داره تیم اصلی بازی بسازه نه people can fly چون نسخه اخر اصلا جالب نبود متاسفانه از شماره 2 به بعد بازی از حالت hardcore بودنش افتاد ولی شماره 3 این بازی تا حدودی مهارت میخواست,خلاصه اینکه امین جان دوران بسیار خوبی داشتیم به امید gears of war جدید بر روی نسل جدید...

با كدوم گيمرتگت انلاين ميشي بازي ميكني شيطون ؟! :d
واقعا براي من بهترين و پر هيجانترين بازي انلاين اين نسل بود . سرعت و هيجان گيم پليش بي نظير بود . هركسي هم نميتونست داخلش حرفه اي بشه و بازي در مقابل حرفه هاشم خيلي سخت بود البته غير از فاجعه ي جاجمنت كه لكه ي ننگ بود . نهايت اين بازي هم كه مهرداد عزيز بوده و هست :d
كلا جزء بهترين آي پي هاي اين نسل بود و اميدوارم اپيك بازم يه بازي شاخ رو كنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or