Phil Spencer: رقابت اصلی در تعطیلات سال آینده شروع می‌شود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
xbox_one_logo.jpg

درود.

تا عرضه دو کنسول PS4 و X1 فقط هفته‌ها بافی‌یست. این دو پلتفرم که با اختلاف بسیار کمی نسبت به یکدیگر در سرتاسر جهان عرضه خواهند شد، به طور رسمی رقابت خود را آغاز خواهند کرد. در همین راستا آقای Phil Spencer رییس بخش Microsoft Game Studios در مصاحبه‌ای که با IGN داشت اذعان کرد، از نطر من، رقابت برای بازی کردن در اصل در تعطیلات سال آینده و بعد از آن شروع خواهد شد. وی در ادامه پیرامون فروش دستگاه X1 سخن گفت و افزود: وقتی به تعداد پیش فروش‌ها و پیش‌بینی‌هایی که در بازار خرده فروشان نگاه می‌کنیم به این نتیجه می‌رسیم که می‌توانیم هر قطعه دستگاهی را که ساختیم را بفروشیم. وی در ادامه نیز بیان کرد:

"وقتی در جلوتر شروع به بازی کردن کردی پیش خود خواهی گفت: در تعطیلات دوم چه اتفاقی می افتد؟" و وقتی فرانچایزها دیگر بیایند، شما سخت‌افزارهای بسیاری در بازار خواهید داشت که این بسیار عالی خواهد بود."

"در حال حاضر تمام تمرکزمان بر روی لانچ دستگاه و بازی‌هایمان است که به زودی این تمرکز را برای سال آینده خواهیم داشت؛ چون به شخصه به نمونه کارهای که در سال بعد هست احساس بسیار خوبی دارم. دارای ترکیبی بزرگ از IPهای اصیل، عناوین ادامه دار که برخی از آن‌ها بزرگ و برخی کوچک هستند هستیم که فکر می‌کنم با انتشار این‌ها در دوازده ماه آینده مردم از اتچه هست هیجان زده خواهند شد."

اوایل نسل فعلی که بازیها رو میخریدیم بازیها 60$ رو اول کار زیر 100 هزار تومن میگرفتیم و اگر کمی صبر میکردیم براحتی بازیها 50-60 هزار تومن گیرت میومد.
توی تسل بعد احتمالا بازی 60$ رو باید اول حدود 300 هزار تومن و بعد از مدتی 200 هزار تومن بگیریم.

دار که درست شدنی نیست خدا کنه کنسولها خصوصا PS4 زودتر کپی خور بشه.

اره خب فقط یه مشکلی هست اونم اینه که ماکروسافت خیلی عنوان معرفی کرد که شاید خیلیهاش حتی به سال مالی 2014 هم نرسه !!!!
دیگه چیو میخواد معرفی کنه من موندم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or