Spencer:فعلا درباره ی اجرای بازی های PC و One روی یکدیگر حرفی نمیزنم

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
20130904_xbox_one.jpg

در طی چند هفته ی اخیر اخباری منتشر شد مبنی بر امکان Cross platform بین X1 و PC, اما حالا در طی سوالی که از آقای اسپنسر دراین باره پرسیده شده به نظر میرسد که موضوع ابعاد وسیع تری دارد.
او در جواب این سوال گفته است که:
فعلا من نمیتوانم درباره آن صحبت کنم
در طی مصاحبه ای که آقای اسپنسر با AusGamers داشته است از او پرسیده شد که به دلیل تشابه ساختار کنسول به PC و همچنین بهره وری از Cloud و Windoes 8 آیا ما شاهد بازی های این کنسول بر روی PC خواهیم بود؟که او جواب داد:
من فعلا اجازه ندارم درباره آن صحبت کنم(با لبخند)اما کار نحوه بازی با یک بازی کنسولی با یک بازی برای کامپیوتر تفاوت دارد... به عنوان مثال Shadowrun که بر روی Xbox360 منتشر شد و ما در آن بازی شاهد تقابل بازیکنان این دو بودیم هر چند که موفقیت زیادی دست پیدا نکرد اما ما از آن چیز های زیادی یاد گرفتیم.اما بعد ما بازی Skull of shogun رو داشتیم که همزمان بر روی 3 پلتفورم عرضه شد و شما میتوانستید بازی رو بر روی یک پلتفرم تا قسمتی پیش ببرید و بر روی یک پلتفروم دیگه به وسیله ی Cloud سیو رو منتقل کرده و ادامه دهید.اما حالا Halo: Spartan Assault رو داریم که در ارتباط با Halo4 است هرچند که بازی های کاملا متفاوتی هستند.این ارتباط بین پلتفرم ها به نظرم آینده صنعت گیم است هر چند که سازنده ها اجباری از استفاده از اون رو ندارن اما به نظرم Xbox Live بستر بسیار خوبی رو برای این کار در بین پلتفورم ها میتونه پدید بیاره
چندی پیش نیز Major nelson درباره امکان پشتیبانی XOne از کیبورد و موس صحبت کرده بود.

نظر شما چیست؟

وای چه حالی میده..

با این PC فن ها شاخ به شاخ مولتی بزنیم ببینیم اینها با وجود موس که کارو بسیار ساده می کنه آیا حریف ما میشن یا نه..؟ :d

از این کار بشدت استقبال میکنم. ولی امیدوارم منظورش این هم باشه که دیگه چیزی بنام انحصاری هم نداشته باشیم. >:) (البته اونوقت دیگه فاتحه کنسول ها خونده میشه!)

وای چه حالی میده..

با این PC فن ها شاخ به شاخ مولتی بزنیم ببینیم اینها با وجود موس که کارو بسیار ساده می کنه آیا حریف ما میشن یا نه..؟ :d

معلومه حریف ما نمی شن :d

برید بازی حرفه ای ها رو تو بتل با PC ببینید میفهمید که تا دستتون بخواد آنالوگ رو بچرخونه هد شات شدید:d

وای چه حالی میده..

کاری نداره که عامو:-"
برو BF: BC2 رو مولتی شو کرک کن بعد با دسته بازی کن ببین حریفمون میشی یا نه:>:دی

اگر هم آنلاین بخواد مشترک باشه بین این دو پلتفورم، باید ماوس و کیبورد هم واسه XBox 1 قابل استفاده باشه، در غیر این صورت اونایی که با گیم‌پد بازی می‌کنن قیمه قیمه خواهند شد :d

خب sensitive رو بزارییم رو 12 یا 13 ثواب موس رو میده !

در ضمن شما ها تا انگشتتون رو رو w - s - d بچرخونین بعدش با c بشینین پاشین و shift و کوفت و زهر مار دیگه

داریین لود میشین از اون ور مپ :))

خب sensitive رو بزارییم رو 12 یا 13 ثواب موس رو میده !
ششششششش
در ضمن شما ها تا انگشتتون رو رو w - s - d بچرخونین بعدش با c بشینین پاشین و shift و کوفت و زهر مار دیگه
داریین لود میشین از اون ور مپ :))
با موس و کیبورد بازی کردی تا حالا؟:دی

وای چه حالی میده..

خدا وکیلی الویس پریسلی اگه بود اینقدر رو نداشت واسه شوتر باز پی سی شاخ شونه بکشه:d یه سر gamenet های شهرتون بزنی دیگه از این حرفا نمیزنی;)

بازی Action Fps 1st person با موس و کیبورد واقعا دنیای دیگست و خیلی راحت میشه بازی کرد توی کنسول ها همیشه شرکت های بازی سازی Auto Aim قرار میدن برای جلوگیری از اشتباه مثلا توی Red Dead Redemtion اگه یاتون باشه چون فاصله ها دور بود.اگه به Xbone موس و کیبرد وصل بشه حرف نداره خیلی از فن های pc که هیچی رو با موس عوض نمیکنن میرن سمت این کنسول.البته باید صبر کنیم تا کنسول استیم و اون دسته عجیبشم بیاد ببینیم اون چجوریه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or