Baker: کار با GDDR5 راحت نیست

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

A.R.A.$.H

کاربر سایت
xbox-one-amd.jpg

سازندگان زیادی 8 گیگابایت حافظه GDDR5 کنسول نسل بعدی سونی یعنی PlayStation 4 را تحسین کرده اند. حافظه سریعتر ظاهرا باعث می شود تا سازندگان بافت ها و گرافیک بهتری را ارائه کنند. رقیب این کنسول یعنی Xbox One نیز از 8 گیگابایت حافظه منتهی از نوع DDR3 بهره می برد.
آقای Nick Baker که بر تیم معمار Xbox One نظارت دارند معتقند که کار با GDDR5 راحت نیست و ESRAM به Xbox One تعادل درستی بین پهنای باند و مصرف برق را ارائه می کند. ایشان در مصاحبه با EuroGamer گفته اند:
برای دریافت بهترین ترکیب از کارایی و قدرت، GDDR5 کمی شما را در موقیعت دشواری قرار می دهد. ESRAM قدرت بسیار کمی را مصرف می کند و این موقعیت را به وجود خواهد آورد تا پهنای باند بیشتری را داشته باشید. شما می توانید پهنای باند را بر روی حافظه های خارجی کاهش دهید که همین مورد کاهش مصرف برق را به همراه دارد. همچنین این حافظه ارزان است و شما استطاعت بیشتری را خواهید داشت. نیروی بسیار زیادی در پس آن قرار دارد.شما حق دارید، اگر حافظه زیادی را به همراه مصرف برق کم و پهنای باند زیاد می خواهید راه های فراوانی در جلوی شما قرار ندارد.
شرکت مایکروسافت بارها تاکیید کرده است که دنبال ایجاد تعادل در Xbox One هستند و ESRAM تکاملی بر eDRAM بکار رفته در Xbox 360 می باشد و سازندگان می توانند از قدرت Xbox One بهره بیشتری ببرند. اما به طور کلی همانطور که در این نسل شاهد بودیم، بایستی یک الی دو سال صبر کنیم تا ببینیم واقعا هر دو کنسول چه توانایی هایی دارند. شما چه فکر می کنید؟
GB

آخرین ویرایش:
سازندگان زیادی 8 گیگابایت حافظه GDDR5 کنسول نسل بعدی سونی یعنی PlayStation 4 را تحسین کرده اند.
پس این سازندگان همه شکر خوردن ! البته یادم نبود سونی سیبیل همشون رو چرب کرده ! :|

همین الان بار سبک کنم :
1- این یارو هیچی نمی فهمه
2- هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه
3- عشق است سرنی و سونی و ایندی گیم

بله همیشه قدرت بیشتر به معنی برتری نیست،سازگاری بیشتر قطعات میتونه به راحتی یه کنسول رو از رقیبش جلو بندازه.
بنده اصلا قصد مقایسه دو کنسول رو با هم ندارم و ترجیح میدم تا قبل از انتشار کنسولها و اومدن چندتا بازی درست و حسابی حرفی درباره قدرتشون نزنم.
در ضمن دوستان سونی فن هم خودشون رو کنترل کنن و به جرم اینکه یکی از سازندگان xone هستش طرف رو به توپ نبندن.

سازندگان زیادی 8 گیگابایت حافظه GDDR5 کنسول نسل بعدی سونی یعنی PlayStation 4 را تحسین کرده اند.
آقای Nick Baker که بر تیم معمار Xbox One نظارت دارند معتقند که کار با GDDR5 راحت نیست
معلوم شد سازندگان زیادی دورغ گو تشریف دارن.....:-/

آقای Nick Baker که بر تیم معمار Xbox One نظارت دارند معتقند که کار با GDDR5 راحت نیست و ESRAM به Xbox One تعادل درستی بین پهنای باند و قدرت را ارائه می کند.

82152563200303726241.gif

Nice try, Microsoft

ترجمه مشکل داره.
قدرت کمتر نه، مصرف برق کمتر. لطفا تصحیحش کنید.

پ.ن: عجیبه کسی به این اشاره نمیکنه و باز شروع کردن به مسخره بازی...

همین الان بار سبک کنم :
خب مسلماً هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه و به همین خاطر هم حمله به ایشون- که ازسوی دوستان احتمالاً انجام خواهد پذیرفت- خیلی معقول نیست. به هرحال ایشون حق داره از محصولش دفاع کنه. ما هم در عمل خواهیم دید کدوم کنسول قویتره

باوو خب راس میگه دیگه :d
آخه PS4 ، پنج تا DDR داره اما X1 ، سه تا !! =))
همین باعث میشه راحتر بشه کار باهاش !! :|
جونم مایکرو :-*

این از اون تاپیک هایی ـه که ازش خون خواهد پاچید . بوکمارک کنید . :d

همین الان بار سبک کنم :

به باقیه حرفات کاری ندارم ولی خداوکیلی این تیکه indie game بیخیال شید... یه مقایسه تو ذهنت بینه بازیهای انحصاری تاریخه play station با تمامه کنسولهای همنسلش بکن بعد بیا نمکدونو کامل قورت بده...!

یعنی لازمه یکی یه جمله جدید به کار بره 4 روز بعدش خزمیشه !!

پ ن: این کلمه (خز) دیگه کم کم داره خز میشه :d

آخرین ویرایش:
یعنی انتظار دیگه ای داشتید؟مثلا بیاد بگه ماست ما ترش ماست سونی شیرین!:|

فکر کنم برای سنجش توانایی دو کنسول اولین بازی که خیلی مناسبه bf4 باشه(واسه شروع)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or