سازنده Infinity Blade III از قدرت iPhone 5s شگفت‌زده شده است

.:Metallica:.

Loyal Member

infinblade3_610.jpg

در مصاحبه‌ای که Donald Mustard از Chair با Polygon داشته، اعلام کرد که بسیار از قدرت iPhone 5s شگفت زده و متحیر شده است.
وقتی Mustard و تیمش در Chair گوشی جدید اپل را دریافت کردند. تا آن‌جا که می‌توانستند افکت‌های سنگین که نیاز به پردازش سخت و سنگین دارد به بازی اضافه کردند. آن‌ها از قدرت دستگاه تحت تاثییر قرار گرفتند.

Mustard گفت: "من نمی‌خواهم کلمه ای را تغییر بدهم. این واقعا برای من 'شوکه' کننده بود."

او گفت تعداد Polycountهای مدل اژدها در بازی 4برابر بیشتر از هر شخصیتی است که در بازی های کنسولی قبلی این شرکت (Chair) و Epic دیده شده است، که این شامل Gears of War هم می‌شود و iPhone 5s هیچ مشکلی در اجرای آن ندارد.

او همچنین اضافه کرد: "من واقعا فکر می‌کنم که این یک تغییر عظیم و بزرگ است، این تغییر عظیم نشان می‌دهد که این چیزی که در جیب‌های ما قرار دارد چه ابر کامپیوتری است."

iPhone 5s و Infinity Blade III هر دو در هفته‌ی آینده عرضه خواهند شد.

منبع

اولین گوشی که پردازنده ی 64 بیتی داره !!!
البته اینم باید گفت که این پردازنده 64 بیت ( در ایفون ) زیاد تفاوتی با 32 بیت نداره :p

من الان روی ایفون 5 تا حالا کوچکترین افت فریم یا لگی حتی هنگام اجرای بازی های سنگین ندیم !! این دیگه میخواد چیکار کنه خدا میدونه !
البته از مزیت های سیستم عامل ios اینه که هیچ بازی ای افت فریم نداره و فریم ها کاملا ثابته !!!
مثلا بازی ادونچر Egypt روی ایفون 4s روی 15 فریم قفله ! در ایفون 5 روی 29 فریم قفله ! و در ایفون 5اس روی 56 فریم قفله !
همین . ایفون رو از گوشی های اندرویدی مجزا میکنه

iphone_5s_5_gfxbench1.jpg

آخرین ویرایش:
^ پردازنده 64 بیتی صرفا تبلیغاتی است و تاثیری بر عملکرد ندارد

منبع: The iPhone 5S' 64-bit processor is for marketing not performance benefits

" تنها سود پردازنده 64 بیتی رفع محدودیت اندازه رم ( 4 گیگ ) هست. بیشترین رم استفاده شده در یک گوشی مربوط به Samsung GALAXY Note III است که 3 گیگ است. آیفون 5 فقط 1 گیگ رم دارد "

و در خبر دیگر:

Samsung Exynos 5410 could get software update to become true octa-core chip

چیپست Exynos 5410 که در Samsung GALAXY SIV بکار رفته، با یک آپدیت نرم افزاری به یک چیپست 8 هسته‌ای حقیقی تبدیل می‌شود

اما در مورد خبر: کاملا قبول دارم که در بحث GPU و توان پردازش گرافیکی، اپل تا حدودی جلوتره

تشکر بابت خبر

همینکه گفته 64 بیت ملت فکر کردن قدرت پردازش یهو شده 2برابر! حداقل نمیرن بخونن پردازنده 64بیت یعنی چی!! روش اپلی برای بازاریابی!!
همین الان cpu و gpu که روی سیستم های اندرویدی رده بالا قرار داره خیلی از این قویتره اما بخاطر تنوع بالای cpu و gpu در اندروید سازندها نمیتونن روی یک مدل تمرکز کنن یا کمپانی هم نمیاد رو یک مدل سرمایه گذاری برای ساخت بازی کنه و کیفیت بازیهایی که روش منتشر میشه در سطحی که باید باشه نیست

^ پردازنده 64 بیتی صرفا تبلیغاتی است و تاثیری بر عملکرد ندارد

منبع: The iPhone 5S' 64-bit processor is for marketing not performance benefits

" تنها سود پردازنده 64 بیتی رفع محدودیت اندازه رم ( 4 گیگ ) هست. بیشترین رم استفاده شده در یک گوشی مربوط به Samsung GALAXY Note III است که 3 گیگ است. آیفون 5 فقط 1 گیگ رم دارد "

و در خبر دیگر:

Samsung Exynos 5410 could get software update to become true octa-core chip

چیپست Exynos 5410 که در Samsung GALAXY SIV بکار رفته، با یک آپدیت نرم افزاری به یک چیپست 8 هسته‌ای حقیقی تبدیل می‌شود

اما در مورد خبر: کاملا قبول دارم که در بحث GPU و توان پردازش گرافیکی، اپل تا حدودی جلوتره

تشکر بابت خبر
چی میگی داداش اگه کنفرانس رو میدیدی متوجه می شدی که فیل شیلر گفت "انتقال از 32bit به 64bit در کامپیوتر ۱ سال زمان می برد اما برای iOS 7 فقط ۱ روز". یعنی تنها کاری که برنامه نویس باید بکنه باید با 64bit بیلد کنه. همین Infinity Blade به گفته سازنده هاش فقط ۲ ساعت زمان برد واسه 64bit سازگار بشه.
-- پ.ن :
تریلر بازی و چندتا اسکرین شات هم در این تاپیک گذاشتم :‌http://forum.bazicenter.com/thread81948/
اندروید با ۱۰ گیگ رم هم نمیتونه اینو اجرا کنه همینطور که کامپیوتر من با ۱۰ گیگ رم از ps3 با ۲۵۶ مگ رم توی gaming کند تره.

آخرین ویرایش:
لطفا فقط الان رو نگاه نکنید و یک قدم جلوتر رو ببینید
شاید الان 64 بیتی به کار آنچنان نیاد ولی در آینده چرا!
این سی پی یو و قدرت گرافیک رو باید در ایپد 5 دید که با اون صفحه نمایش بزرگ چه خواهد کرد واقعا دیوانه کننده است این اپل.

روصحفه4اینچی چه فایده
باید صبرکرد ایپد5بیاد
ولی درکل64بیتی فقط تبلیغاته برا عملکرد بالانیاز به4گیگ رم هست اپل قبلا اینجوری نبود ولی الان عوض شده و رو سخت افزار زیادی مانور میده.
سامسونگ اعلام کرده تو محصولات اینده از64بیتی استفاده میکنه و100درصد با4گیگ رم:دی منتظر اس5 یا نوت4 باشین

تمام کارشناس ها گفتن 64 بیتی برای گوشی های موبایل فقط جنبه تبلیغاتی داره و هیچ تاثیری تو کارایی گوشی نداره اکثر شرکتهای بزرگ مثل نوکیا و سامسونگ و موتورولا و HTC هم تو تویتر شروع کردن به مسخره کردن اپل

سهام اپل هم 8 درصد افت کرد بعد کنفرانس

چیزی که توی این پردازنده مهم هست 64-بیت بودنش نیست، پشتیبانی از ARM v8 ISA هست که کاربردهای عملی بسیار زیادی داره و فقط در پردازنده های 64-بیت ممکنه ( سرچ کنید لطفا )
اون جریان سقوط سهام اپل هم تکراریه .. بعد از همه ی کنفرانس ها این اتفاق میفته چون همه از اپل انتظار یه چیزی دارن در حد « عصای حضرت موسی » !!

چی میگی داداش اگه کنفرانس رو میدیدی متوجه می شدی که فیل شیلر گفت "انتقال از 32bit به 64bit در کامپیوتر ۱ سال زمان می برد اما برای iOS 7 فقط ۱ روز". یعنی تنها کاری که برنامه نویس باید بکنه باید با 64bit بیلد کنه. همین Infinity Blade به گفته سازنده هاش فقط ۲ ساعت زمان برد واسه 64bit سازگار بشه.
-- پ.ن :
تریلر بازی و چندتا اسکرین شات هم در این تاپیک گذاشتم :‌http://forum.bazicenter.com/thread81948/
اندروید با ۱۰ گیگ رم هم نمیتونه اینو اجرا کنه همینطور که کامپیوتر من با ۱۰ گیگ رم از ps3 با ۲۵۶ مگ رم توی gaming کند تره.

متاسفانه متوجه نشدم شما با کدام قسمت حرف بنده مخالفید. خوشحال میشم بیشتر توضیح بدید
اما همینطور که در منبع سخنم هم ذکر شده، چیپست A7 حتما و قطعا و قاعدتا باید از A6 سریعتر و قویتر باشه، اما این افزایش توان به خاطر 64 بیت بودن نیست

اندروید هم اکنون بازی‌هایی که سطح گرافیک بسیار پیشرفته‌ای دارند رو به آسانی اجرا می‌کنه. دلیل عرضه نشدن IB برای گوشی‌های اندروید همانطور که بارها گفته شده، تنوع بسیار زیاد گوشی‌های اندروید و تنوع سخت‌افزارهای مورد استفاده است. گرچه شخصا قبول دارم GPU های مورد استفاده در iPhone ها و iPad ها جلوتر از رقبای اندرویدی است

الان این شخصیت های گیرز Polycountهاشون کمه یا اینکه 5s خیلی قویه!؟:d
سامسونگ اعلام کرده تو محصولات اینده از64بیتی استفاده میکنه و100درصد با4گیگ رم:دی منتظر اس5 یا نوت4 باشین
نکته همینجاست
میشه پیشرو بودن و پرچم داری اپل تو این صنعت رو به وضوح دید
به نظرت سامسونگ نمیتونست قبل از این از پردازنده های 64 بیتی استفاده کنه!؟همین شرکت چند روز بعد مطمئن باش محصولاتی رو معرفی میکنه که حسگر اثر انگشت هم داشته باشه!همین چیزاس که به اپل کلاس و مشتری وفادار میده و به سامسونگ یه دید اسکی بورو و غیر خلاق!

لطفا فقط الان رو نگاه نکنید و یک قدم جلوتر رو ببینید
شاید الان 64 بیتی به کار آنچنان نیاد ولی در آینده چرا!
این سی پی یو و قدرت گرافیک رو باید در ایپد 5 دید که با اون صفحه نمایش بزرگ چه خواهد کرد واقعا دیوانه کننده است این اپل.

اگر در iPhone 5S و iPad Next Gen، بیشتر از 4 گیگ رم به کار رفته باشه ( که احتمالش تقریبا صفر هست ) بله کاملا منطقی است، در غیر اینصورت، خیر فقط یک عدد بی‌خاصیت محسوب میشه

- - -ویرایش - - -

الان این شخصیت های گیرز Polycountهاشون کمه یا اینکه 5s خیلی قویه!؟:d

نکته همینجاست
میشه پیشرو بودن و پرچم داری اپل تو این صنعت رو به وضوح دید
به نظرت سامسونگ نمیتونست قبل از این از پردازنده های 64 بیتی استفاده کنه!؟همین شرکت چند روز بعد مطمئن باش محصولاتی رو معرفی میکنه که حسگر اثر انگشت هم داشته باشه!همین چیزاس که به اپل کلاس و مشتری وفادار میده و به سامسونگ یه دید اسکی بورو و غیر خلاق!

هم اکنون گوشی‌های اندرویدی با 2 گیگ رم و GNIII با 3 گیگ رم DDR3 عرضه شدند. معرفی قابلیتی که به احتمال زیاد بی‌استفاده است چطور بیانگر پرچم دار بودنه؟

Motorola ATRIX 4G
محصول سال 2011 - دارای حسگر اثر انگشت

نهایتا روی گوشی های موبایل میشه از P vs. Z لذت برد که اونم گرافیک آنچنانی نیاز نداره ... اصلا رو گوشی و ... چه شکلی میتونید بازی کنید ؟

اپل اول از همه سیستم عاملشو انعطاف پذیر کنه برای من یکی خیلی جذابتر از فرمولهای گیمینگشه . این تکنولوژیا بدرد زمانی میخورد که رقابتی بین آیپدها و کنسولها و اسمارت فونها وجود نداشت و خرید گوشی با این قابلیتها به صرفه بود . الان جریان فرق کرده کدوم گیمره با صفحه کوچک گوشی حتی با گرافیک خوب راضی بشه . دیر یا زود خستش میکنه و به دنبال آی پد یا کنسول دستی میره .

مانور گوشی اپل شده روی سخت افزار ، دقت کنیم میبینیم به جز گیم از لحاظ انعطاف پذیری گوشیهای سامسونگ خیلی جلوتر از اپل دارن حرکت میکنن . گوشی در آخر گوشیه . کنسول نیست . وسیله گیمینگ نیست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or