ِDEEP DOWN: سال 2094 و شهر نيويورك

benjohn

کاربر سایت
تهيه كننده كپكام آقاي يوشينوري اونو امروز به استيج كنفرانس سوني آمد تا ضمن معرفي تريلر بازي اطلاعات جديدي را به استحضار علاقه مندان برساند.

معلوم شده است كه اين بازي در سال 2094 ميلادي و در شهر نيويورك اتفاق مي افتد كه كمي باعث تعجبمان شد چرا كه تصاوير قبلي بازي بيشتر به دوران قرون وسطي شباهت داشت. البته گويا بازيكن ميتواند خاطرات گذشته را ببيند كه ما را به يا سري Assassin's Creed مي اندازد.

دمويي از اين بازي در نمايشگاه بازيهاي توكيو كه همين برگزار ميشود قابل بازي خواهد بود.

DEEP DOWN با استفاده از انجين جديد كپكام Panta Rhei توسعه يافته است. اونو همچنين افزود كه اين انجين با كمك مهندسين سوني و براي كار با PS4 طراحي شده است.


deep-down.jpg




نكته ي قابل توجه اينست كه پس از معرفي بازي توسط سوني در چند ماه گذشته بسياري بر اين اعتقاد بودند كه گرافيك بازي آنقدر خوبست كه غير ممكن است PS4 از پس آن بر آيد. اما اونو تاييد كرد كه بازي به صورت ريل تايم و توسط PS4 اجرا ميشود.
حتي براي اثبات حرفش مجبور به نمايش بازي از زواياي گوناگون شد.



deep-down.jpg





 
این سبزه هم تو بازیه ؟ :|
Yoshinori Ono هر وقت عکسی از چیزی میگیره، این عروسک که مال شخصیت Blanka توی Street Fighter هست رو هم با دست چپش میگیره و توی کادر دوربین میاره. یه جورایی امضاش هست.
====
خیلی شباهت به Dark Souls میده. حتی زره یارو هم یه جورایی همونه
 
بهترین خبر در مورد این بازی اینه که روزی کپکام اعلام کنه بخشه سینگلی آفلاین برای کشورهای عقب افتاده ای چون ایران در نظر گرفته...در غیر این صورت فقط آقازاده ها می تونن اینبازی رو تو ایران انجام بدن که اینترنت اختصاصی بهشون می دن
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or