سرنی: عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود

Behrooz

کاربر سایت
ps4-haf-shot.png

معمار ارشد سخت افزار PS4، مارک سرنی، در طی مصاحبه ای با ویسایت خبری The Verg اظهار داشت که عناوین مولتی پلتفرم بر روی PS4 بهتر خواهند بود که این موضوع امری مهم می باشد.

Verg: سازنده های مستقل زیادی هستند که عاشق سونی اند، اما به نظر میرسه شما به اندازه ی ماکروسافت اون تمرکز را بر روی عناوین انحصاری ندارید، آیا این تفسیر صحیح است؟

سرنی: من فکر میکنم یکی از مواردی که به اندازه ی کافی ازش تقدیر نشده، اینه که PlayStation 4 قوی ترین کنسول بازی موجود در جهان می باشد، و این موضوع با گذر زمان و هرچه به جلو برویم بیشتر خودشو نمایان میکنه. حتی در مورد بازی های مولتی پلتفرم [این موضوع صادقه]، اگر بازی تجربه ی تاثیر گذارتری باشد و یا از نظر بصری بیشتر جلب نظر کنه، قطعا میتونه نقشی در موفقیت کلی بازی داشته باشد.

Source

کلا این بشر خیلی عجیبه!! نسل قبل که مولتی پلتفرم معلوم بود که کدوم کنسول بهتر عمل کرد!!

سرنی: من فکر میکنم یکی از مواردی که به اندازه ی کافی ازش تقدیر نشده، اینه که PlayStation 4 قوی ترین کنسول بازی موجود در جهان می باشد

واقعا؟!! تو نگی قوی ترینه کی بگه؟!

سونی تجربه بزرگی از پلی 3 گرفته و فهمیده که ملت بیشتر دنبال گرافیک بالا هستن تا یک سخت افزار قدرتمند و بازی سازان هم به دنبال کنسولی که براحتی بتونند براش بازی بسازند و خودشون رو درگیر پیچیدگی های استفاده از سخت افزار نکنند
برای همین معماری x86 رو انتخاب کرد و برعکس پلی 3 هزینه زیادی برای ساخت پلی 4 نکرد اما تونست نظرات مثبت بسیار زیادی رو به سمت خودش جلب کنه

اخرش همه میخوایم مثل این نسل هر دو تا رو بخریم، دیگه چه فرقی میکنه این همه حرص بخوریم که کدوم بهتره یا فلانه!
ولی خب برای شروع این نسل بر خلاف نسل قبل که با 360 شروع کردم، شخصا PS4 رو ترجیح میدم.

قطعا همینطوره!
دیگه پلی 4 پیچیدگی های سخت افزار پلی 3 رو نداره و همین باعث میشه بهترین تجربه ی بصری ممکن روی یک کنسول فقط رو پلی 4 ایجاد بشه!
سرنی هم که فقط می دونم بهش بگم نابغه :x

- - -ویرایش - - -

4 تا انحصاری بساز
دست از ترول و تیکه انداختن هم بردار سونی
شما حزب بادید؟! :d

کلا این بشر خیلی عجیبه!! نسل قبل که مولتی پلتفرم معلوم بود که کدوم کنسول بهتر عمل کرد!!
این بنده خدا هم حرفی در مورد نسل قبل نزد !! گفت این نسل. چه ربطی به نسل قبل داره ؟!

واقعا؟!! تو نگی قوی ترینه کی بگه؟!

خب وقتی قویتره چی بگه؟! بگه ضعیف تره؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or