Phil Spencer مجری برنامه های Microsoft در گیمزکام خواهد بود

HosseinBrusli

کاربر سایت
Phil-Spencer-happy.jpg

آپدیت خبر : سخنرانی Spencer به صورت رسمی توسط CVG تایید شد . البته هنوز تاریخ و زمان آن مشخص نشده .

هفته آینده مراسم گیمز کام شروع خواهد شد و Phil Spencer مجری برنامه های مایکروسافت در این مراسم خواهد بود . طی بیانیه ای مطبوعاتی که Microsoft برای رسانه های آلمانی فرستاده ، نام Phil Spencer مطرح شده و به نظر میرسد که آدرس فوق مربوط به مراسم GDC است . سایت 4Gamers گزارشی در باره بیانیه مایکروسافت و نام اسپنسر منتشر کرده و در این باره نوشته است :
" ما بیانیه مایکروسافت را با گوگل ترجمه کردیم ، بنابراین در باره عدم صحت این بیاینه تا زمانی که نسخه کامل انگلیسی به دست ما نرسد ، اظهار نظری نمیکنیم . جستجوی ساده ای درگوگل شنان میدهد دیگر سایت های آلمانی نیز ، این بیانیه را پوشش داده اند . این سایت در ادامه توضیح میدهد که Phil Spencer در این مراسم در باره تاثیر سخت افزار جدید مایکروسافت ، لوازم جانبی و نرم افزارهای نسل بعدی صحبت میکند و این بهترین زمان برای این نسل است تا ببینید توسعه دهندگان و نویسندگان چه طور از فرصت های جدید برای خلق بازیهای جدید و هیجان انگیز استفاده میکنند . "

هنوز مایکروسافت در باره این بیانیه اظهارنظری نکرده و سایت آلمانی نیز طی مکاتبه ای که با مایکروسافت داشته ، هنوز پاسخی دریافت نکرده .

منبع

آخرین ویرایش:
من عاشق فیل هستم :x مخصوصا حرف زدنش :bighug:
پ.ن: فکر کنم خبر تایید شد.
تو که تا چند وقت پیش مسبب همه ی مشکلات اخیر رو همین فیل اسپنسر می دونستی و از خدات بود از مایکرو جدا بشه :d
---------------
دان متریک چیز دیگری بود که حیف شد :d

تو کنفرانس E3 هو شد فحش خورد مسخره شد. اصلاٌ دوست ندارم این یکی رو از دست بدم :دی.
میشه دقیقا بگی کجای کنفرانس....من که 100 دفعه کنفرانس مایکرو رو دیدم غیر از دست و هورا چیزی نشنیدم
شباهت این با gabriel garko بازیگر ایتالیاییم تو حلقم:d
Gabriel-Garko-pazzo-di-una-collega-Non-riveler%C3%B2-mai-chi-%C3%A8-638x425.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or