Sony: نظرسنجی نشان می‌دهد که 80% مشتریان PS4 ترجیح می‌دهند.

FPS Dᴏug

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

مدیر مالی سونی آقای Masaru Kato اعلام کرد که نزدیک به 80 درصد متقاضیان نسل بعد خواهان کنسول این شرکت هستند. همچنین او کنفرانس E3 را بسیار مثبت خواند و گفت که سونی تمامی تلاش خود را برای عرضه کافی کنسول می‌کند.

اما نکته جالب اینجاست که آقای Kato مشخص نکرد که این نظرسنجی توسط چه کسی صورت گرفته. چون آمارهایی که به عنوان مثال از Amazon تهیه شد تنها تا قبل از تغییرات در سیاست‌های مایکروسافت را نشان می‌دهد.

برای نتیجه نهایی باید منتظر عرضه دو کنسول ماند.

منبع
با تشکر از kam110

آخرین ویرایش:
مردونه رو چه حساب این حرفو زدن؟ اگر به آمار پیش فروش و نظر سنجی سایت باشه از اینا تو سایتا زیاده که خیلی کنسول های دیگه رو به ps4 ترجیح دادن
این ها همش بحث تبلیغاتی هستش

وقتی مدیر مالی همچین حرفی میزنه یعنی اینکه قراره سونی تو نسل آتی 4 برابر مایکروسافت + نینتندو کنسول بفروشه، ادعای بزرگی هست باید دید به واقعیت می پیونده یا نه :دی
البته الان منبع اصلی رو نگاه کردم، بیشتر به نظر میاد منظورش این بوده که نتایج حاصل از نظرسنجی ها اینو میگن و پیش بینی رسمی خود سونی نیست.

فکر کنم بزرگترین ترول ممکن رو ایشون انجام داده..عجب یعنی تو سال اول اگر 20 میلیون کنسول فروش میره 16 میلیونش باید ما PS4 باشه دو میلیون WII U 2 میلیون هم XBOX ONE

همونطور که ملت از خرید ویتا رضایت داشتن بی شک این بار هم همینطوره ;-)

ما که راضی هستیم !

منظورتون کیا هستن ؟ :-/

- - -ویرایش - - -

فکر کنم بزرگترین ترول ممکن رو ایشون انجام داده..عجب یعنی تو سال اول اگر 20 میلیون کنسول فروش میره 16 میلیونش باید ما PS4 باشه دو میلیون WII U 2 میلیون هم XBOX ONE

شک داری ؟

Every PS4 Launch Bundle is Now Sold out on Amazon US

وقتی مدیر مالی همچین حرفی میزنه یعنی اینکه قراره سونی تو نسل آتی 4 برابر مایکروسافت کنسول بفروشه، ادعای بزرگی هست باید دید به واقعیت می پیونده یا نه :دی

نسل قبل 6 برابر رقیب کنسول فروخت ! 4 برابر هم خیلی چیز عجیبی نیست البته که میتونه :d
کلا تو این 2 3 نسل نشون داده این قابلیت رو داره :)

دوستانی که به این تاپیک ایمان نیاوردن فقط کافیه یبار تو همین بازی سنتر خودمون صفحات در مورد قیمت و مسائل مربوط به 2 تا کنسول رو دنبال کنن.

به نظرم این حرف اصلا منطقی نیست . اخه یکی نیست به این سونی بگه بابا الان نصف مردم دنیا پیتزا میخوان نه بازی !
تو کنسول ها 600 درصد ps4 بهتره :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or