Mark Cerny : معماری PS4 اجازه شخصی سازی ـه بیشتری نسبت به PC می دهد .

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت

20130506_ps4_controller.jpg

Mark Cerny معمار ـه Playastation 4 در مصاحبه ای با VG در مورد کنسولش گفت و توضیح داد که معماری PC گونه ی کنسول که حتی بهتر از PC هست به سونی و توسعه دهندگان اجازه شخصی سازی و سفارشی سازی ـه بیشتری حتی نسبت به PC می دهد .

و به PS4 کمک میکنه تا در طول نسل قابلیت کشش و پیشرفت ـه بیشتری داشته باشه .

او در صحبتی با Dave Owen در نشست اخیر اشاره کرد که PS4 طراحی شده تا به تمام توسعه دهندگان از بازیسازهای کوچک Indie گرفته تا ابر قدرت های AAA ـساز انعطاف ـه لازم را بدهد تا تجربه های تکنیکی ـه زیبایی خلق کنند .
ما میخاستیم تمرکزمان روی بازیهایی باشد که سازندگان خلاق می خواهند بسازند ینی از Destiny که 700 نفر دارن میسازنش گرفته تا بازی ای که یک نفر همه کار رو انجام میده اونا میخان تا دید خلاقانه ی خود را در بازی جا بدن
همچنین ما با اجزای سخت افزاری ـه غنی این تعادل رو برقرار کردیم که در سال های آینده ی این کنسول از این اجزا استفاده خواهد شد . سخت افزار باید در طی سال ها بهتر شود و من به همین دلیل از PS4 به عنوان معماری ـه برتر از PC نام بردم . چون قابلیت بیشتری نسبت به PC در آن خواهید یافت .
تمام این سفارشی سازی ها مانند چیزی که با GPU و بخش های دیگر کردیم تا تضمینی باشد تا برنامه نویسان بعد از چندین سال از نسل همچنان بتوانند در این سیستم پیشروی کنند.

اون همچنین در مورد ثابت بودن ـه سخت افزار کنسول ها توضیح داد و اشاره کرد که این باعث می شود تا سازندگان از کنسول به بهترین شکل ممکن استفاده کنند چون بعد از چند سال این سخت افزار رو خیلی خوب می شناسند .
سازندگان این فرصت رو دارن تا معماری ـه کنسول رو به طور مفصل بررسی کنن و بشناسن چون چندین سال تغییری در این سخت افزار ایجاد نخواهد شد . آنها می توانند از راز و رمز کنسول سر در بیارن و قابلیت های بهتری از اون بیرون بکشن . کنسول سخت افزار پایدار تری را نسبت به PC ارائه می دهد . بعضی سازندگان 5 سال طول میکشه تا یه بازی رو بسازن و ثابت بودن ـه سخت افزار کنسول باعث میشه که بازی ساخته بشه که در هیچ شرایط دیگری ممکن نیست "اشاره به این شاهکار های کنسولی که این آخر نسلی میاد بیرون
biggrin1.gif
"

نظر شما در مورد این معماری ـه PS4 چیست مخصوصا بعد از این که سازنده Warframe ینی شرکت Digital Extremes هم از شرکت سونی به خاطر این نوع معماری تشکر کرد و اذعان کرد که بازی رو تو 3 ماه واسه PS4 پورت کردن !

آخرین ویرایش:
عزیزان من اگه دقت کنین سرنی فقط نمیگه PS4 خوبـ ـه . داره کلا از کنسول در مقابل PC دفاع و تعریف میکنه و تو اکثر جاها تو مصاحبه به جای اینکه بگه PS4 میگه کنسول ها ;)

===
این رو هم اضافه کنم که سرنی یه مصاحبه مفصل با VG انجام داده که سایتشون بخش بخش کرده مصاحبه رو بعدا اگه دوستان ـه دیگه اومدن بخشای دیگری رو ترجمه کردن و گذاشتن تو بخش اخبار فک نکنین سرنی داره مثل یه نفر زیادی حرف میزنه , همه ی اینا سر جمع یدونه مصاحبه هست ;)

آخرین ویرایش:
شخصی سازی بیشتر از PC؟ نکنه میتونن کاربر ها به جای سیستم عامل PS4 کلا خودشون یه سیستم عامل بنویسن؟ تازه اینطوری تازه درحد PC میشه, بالاتر از PC مگه میشه شخصی سازی کرد اصلا؟ چه قابلیت شخصی سازی ای PC نداره؟

سلام
تا همین الان 20 تایی پست بی ربط و بی محتوا رو پاک کردم . بخواید همینجوری ادامه بدید ، مجبور میشم خودتون رو هم برای چند روز پاک کنم .

ديگه سوني از اين ور پشت بوم افتاده. معماري cell منتقد زياد داشت اومده اشتباهشو جبران كنه زده كل pc رم خوابونده خوشم مياد سوني مرده يا كاري نميكنه يا اگه بكنه مردونه ميكنه:d

والا سونی یه زمانی گذاشت رو ps3 لینوکس نصب کنن اخرش ختم به هک کنسول شد.یعنی جرقه های اولیه از همین اجرای برنامه های مختلف از داخل لینوکس شروع شد .جورج هاتز هم از برنامه هایی که کسای دیگه برای این منظور طراحی کرده بودن استفاده کرد و تونست کلید متا لودر رو پیدا کنه.
در واقع حرکت اولیه برای هک ps3 از اجازه نصب لینوکس شروع شد.
حالا منظور ایشون از شخصی سازه شامل اینم میشه یا نه ؟
بعد چطوری در این زمینه ps4 میخواد بهتر از pc عمل کنه در صورتی که pc کلا پلتفرم بازه و هر کسی میتونه برا خودش برنامه بنویسه یا سیستم عامل درست کنه؟

والا سونی یه زمانی گذاشت رو ps3 لینوکس نصب کنن اخرش ختم به هک کنسول شد.یعنی جرقه های اولیه از همین اجرای برنامه های مختلف از داخل لینوکس شروع شد .جورج هاتز هم از برنامه هایی که کسای دیگه برای این منظور طراحی کرده بودن استفاده کرد و تونست کلید متا لودر رو پیدا کنه.
در واقع حرکت اولیه برای هک ps3 از اجازه نصب لینوکس شروع شد.
حالا منظور ایشون از شخصی سازه شامل اینم میشه یا نه ؟
بعد چطوری در این زمینه ps4 میخواد بهتر از pc عمل کنه در صورتی که pc کلا پلتفرم بازه و هر کسی میتونه برا خودش برنامه بنویسه یا سیستم عامل درست کنه؟
منظورش برتری ـه شخصی سازی از PC تو همه جهات که نیست . منظورش اینه که سازند ها ائم از ثروتمند و تک نفره با توجه به شناختی که از کنسول با سخت افزاره ثابت پیدا میکنن و تمام جیک و پوکشو کشف میکنن و وجود قابلیت شخصی سازی در PS4 میتونن کارای بهتری انجام بدن که با PC که سخت افزارش ثابت نیست هزاران جور config داره شاید امکان پذیر نباشه . وگرنه منظورش قدرت و ... نیست .

==
شما رو نمیگم ولی مشکل اینجاست که PCبازان هر جایی که اسم کنسول و PC با هم میاد فک میکنن داره به PC توهین میشه . در حالی که اصلا اینجوری نیست .

اون كه واقعا بوده همين الان در حالي كه منو شما داريم صحبت ميكنيم در حال كار كردنه و داره به تحقيقات پزشكي سرويس ميده ترول هم ميكنيد با برنامه و زيبا اين كا رو بكنيد.... لطفا:)

نه دوست من قصد ترول ندارم نظرم رو گفتم
تا اونجایی که من یادمه سونی مدعی بود که یک پردازنه سل = ابر رایانه
نگفته بود که چند هزار تا سل رو به هم وصل کنیم میشه ابر رایانه ;)
ملتفتی ؟ ;;)

بعد هم روی pc هزاران بازی ساز مستقل با برنامه های جاوا و ... دارن باز درست میکنن .
منظورش اینه که می خواد به این همه بازی ساز مستقل کیت های ps4 رو بفروشه تا اون ها برای ps4 بازی درست کنن . ؟
من متوجه نمیشم . من تو غار زندگی میکنم .:-/

منظورش برتری ـه شخصی سازی از PC تو همه جهات که نیست . منظورش اینه که سازند ها ائم از ثروتمند و تک نفره با توجه به شناختی که از کنسول با سخت افزاره ثابت پیدا میکنن و تمام جیک و پوکشو کشف میکنن و وجود قابلیت شخصی سازی در PS4 میتونن کارای بهتری انجام بدن که با PC که سخت افزارش ثابت نیست هزاران جور config داره شاید امکان پذیر نباشه . وگرنه منظورش قدرت و ... نیست .

==
شما رو نمیگم ولی مشکل اینجاست که PCبازان هر جایی که اسم کنسول و PC با هم میاد فک میکنن داره به PC توهین میشه . در حالی که اصلا اینجوری نیست .
با NotePad که بازی نمیسازن, یه موتور دارن که به راحتی بازی رو واسه پیسی Executable میکنه. بقیش با سازندس که بتونه خوب اپتیمایز کنه بازی رو. معماری های کارت گرافیک و ... ها هم که یکیه.
الان میپرسین چرا بازی ها رو PC اپتیمایز نیستن. سازنده ها حال ندارن, بازی ای که لید پلتفرمش PC باشه همیشه اپتیمایز ه. بعضی بازی ها که خیلی عالی پورت میشن هم اپتیمایز ان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or