مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
ps4xboxone.jpg

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox آقای Albert Penello معتقد است که آنالیز سخت افزارها بی معنی است زیرا این بازی ها هستند که اهمیت دارد.
طی مصاحبه در OXM اشان گفته اند که تعداد بسیار کمی از گیمرها کنسول های نسل بعد را فقط به خاطر سخت افزار می خرند.هیچ دلیلی برای مقایسه XBOX ONE با PS4 وجود ندارد.
سخنان ایشان :
"مشکل این است که سونی رفته و تعداری آمار و عدد تهیه کرده است که از بعضی جهات بی معنی می باشد.زیرا دیگر مانند سال 1990 و تفاوت 16-bit و 32-bit نیست.حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است) .اما افراد ما می گویند از هر نظر قطعات box در نظر گرفته شده تا عملکردی بهینه داشته باشد.من اصلا سعی میکنم چنین بحثی را نداشته باشم چون اهمیتی ندارم.box معرکه خواهد شد.گیمرها شگفت زده خواهند شد.همین بحث را نیز در نسل گذشته داشتیم و به کلی بی هدف و بی معنی می باشد زیرا باعث می شود مردم درباره چیزی که نمی دانند بحث کنند.آنها Nick Baker نیستند و من هم Mark Cerny نیستم پس چرا چنین مکالمه ای را داریم؟"
آقای Penello گفته اند که گیمرها کنسول را به خاطر بازی میخرند و این چیزی است که به آن اهمیت می دهند :
"بله من به صورت آنلاین این بازی اعداد را دنبال می کردم و قبلا هم چنین بحثی داشتیم.می خواهیم درباره HDMI 1.3 یا 1.4 صحبت کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"
نظر شما چیست؟

VG247

آخرین ویرایش:
They’re not [head silicon engineer] Nick Baker or [corporate vice president of IEB hardware Todd Holmdahl], and I’m not [lead PS4 architect] Mark Cerny
کاری به بقیه صحبت هاش ندارم ولی اینجا رو راست گفته بنده خدا :دی خیلی ها (من جمله خودم) واقعا اطلاعات سخت افزاریشون در حدی نیست که بخوان بگن قدرت هر کدوم از کنسول ها چقدره، پس واقعا اهمیتی هم نداره که بگیم کدوم کنسول قویتره، البته به شرط اینکه اختلاف واقعا چشم گیر نباشه که با توجه به صحبت های سازنده ها و بازی های نمایش داده شده تا الان اختلاف چشم گیری من ندیدم :دی

خوب خودش تلمیحا قبول کرده که ps4 قویتره از اونجایی میشه این رو نتیجه گرفت که موضع رسمی گرفته. اما یه چیزی رو واقعا داره درست میگه و اونم اینه که سخت افزار قدرتمندتر به معنای کنسول بهتر نیست این بازی ها هستن که مهمه ولی تا به حال در زمینه بازی هم مایکرو خیلی خوب عمل نکرده و مثل همیشه بازیاش همه مثل هم و اکشن خالیه البته این نظر شخصیه تو رو جان اون بچتون بحث راه نندازید

من باهاش موافقم عملکرد مهمه و مهم اینه که چه بازی هایی روی کنسولت داشته باشی تا موفق بشی
Penello feels consumers will pick a
console for the games
وگرنه اکثر مردم که کنسول میخرن سر از سخت افزار در نمیارن

کنیم؟اه ه ه آن را ول کنید اهمیت ندارد.Call of Duty جدید را دیده اید؟معرکه خواهد شد.پس ارزش بحث را ندارد"

اه ه ه ه ه ه ه .. اهمیت نداره کنسول ما ضعیف تره ... اهمیت نداشته دیگه برای همین هم ما هیچی از سخت افزارمون برای مخاطب ها اعلام نکردیم ... اه ه ه ه ه ه اهمیت نداره دیگه ... فوتبال هفته پیش رو دیدی ... قوچان نژاد چه گلی زد به کره ... خدا وکیلی

حقیقت این است که آنها رفته اند و به سخت افزار خود می بالند و می گویند کار ما در بازار نیست (تک است)
رجوع شود
به سخت افزار قوی تر با حجم و اندازه کوچکتر
سخت افزار ضعیف تر ONE با حجم اندازه عجیب

مسئول برنامه ریزی محصولات Xbox : آنالیز سخت افزاری بین کنسول ها بی معنی است
کالاً چیزهای زیادی برای ماکروسافت "بی‌معنی" هست مثل نظر گیمر، قدرت خرید گیمر، علاقه گیمر، نظر سازنده، قدرت مالی سازنده و... .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or