Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Dog Soldiers تجربه ای نو در ژانر وحشت هست توصیه میکنم همه نگاه کنن با این که مال ساله 2002 هست.
8/10
Avengers
فیلم بسیار زیبایی بود ( همین امروز نسخه cam فیلم رو دیدم )
اسپویل :
فقط بگم پر از تیکه پرونی بود و واقعا هم تیکه های به جایی بود
تیکه های تونی استارک خدا بودن.:d
هیمنطور باز هم این فرماسونری تو فیلم دیده میشه که اگه بگم یک ذره از داستان لو میره و بعدش ........
9/10
BattleShip
چندان چنگی به دل نمیزنه و فقط پر از جلوه های ویژه است ، فیلم نامه هم که افتضاح بود.
7/10

آخرین ویرایش:

timecrimes

داستان مردی که خیلی تصادفی ، 24 ساعت از زمان عقب می افته و به اندازه ی یک روز به گذشته بر می گرده.
از دور خونه و خانواده اش رو می بینه ، ورژن قبلی خودش رو که داره خوش و خورم زندگی می کنه.
ولی درواقع خوده واقعیش 24 ساعت از زمان عقب افتاده و نمی تونه به خوده قبلیش اجازه بده به همین راحتی خانواده اش رو ازش بگیره.
باید هر طور شده خودش جلوی خودش رو بگیره.

ایده ی خلاقانه ای داره و به شدت با ذهن آدم ور میره.
7.5/10

Old Boy
220px-Oldboykoreanposter.jpg

چندسال بود اینو داشتمو نمیدونستم.بعد که پیداش کردم چند سالی طول کشید ببینمش!در حالی که از اولم میدونستم دارم حماقت میکنم:d
برام خیلی خیلی عجیبه که هالیوود با این کمبود داستان و سوژه چجوریه که هنوز از روی این فیلم ناب نیومده ورژن خودشو بزنه هر چند که همیشه خبرهایی پیرامونش هست.به هر حال مطمئنا جزو بهترین فیلم های آسیایی تاریخه به نظرم.
تو اون سکانس طولانیه درگیری که به سبک بازیای دوبعدی فیلم برداری شده بود داشتم از شدت کف کردن میزدم تو سرم خودم!:d
دیدنش رو به شدت توصیه میکنم.....

Paranormal Activity 3

کلا اکثر فیلم های ترسناکی که ادا در میارن یه اشکال مشترک دارن اونم حماقته شخصیت هاس به حدی که آدم خندش میگیره که کدوم آدم احمقی تو یه همچین موقعیتی همچین عکس العملی داره!
طرف دوربین کار گذاشته تو خونش و تو فیلم میبینه جسمی که زیر ملافه قایم شده یهو غیب میشه مثل دیوید کاپرفیلد ولی فقط میگه WOW و تعجب میکنه!بعد شبش همه جر واجر میشن!
برای خندیدن فیلم خوبیه.....

The Avengers برای بار دوم :دی! حالا که اینبار دقت کردم، فیلم جلوه های ویژه خیلی خوبی نسبت به کارای قبلی پارامونت مثل Captain America داره. ممکنه، ممکنه بره واسه اسکار. به خصوص هالکش. لامصب این هالکش چقدر خوبه :دی!

chronicle
2012
داستان
در مورد 3 نوجوان که به صورت اتفاقی در زیر زمین به یه شی فرازمینی برمیخورن و بعد از اون دارای قدرت های فرابشری میشن
فیلم واقعا خوش ساختی هست....توی هیچ لحظه از فیلم احساس خستگی نمیکنید و ضمانت میکنم از فیلم لذت میبرید......
جالبیه فیلم این بود تا وسطای فیلم من شخصیت خوب و بد رو اشتباه میکردم....خیلی فیلم با حوصله رو به جلو میره و کارگردانش هم سعی کرده از جزئیاتی که برای شخصیت داستان اتفاق میوفته مارو با خبر کنه.....
در کل من واقعا از این فیلم راضی بودم و به همه ی sci-fi فن ها توصیه میکنم این فیلم رو حتما ببینن
امتیازم 8.5/10

سلام
جناب مگاترون از اسپویلر استفاده کن . این بار دومت بود . دفعه سوم تدکر نمیدم .
با همه هستم . از اسپویلر استفاده کنین .
بله بله آقا پرهام اصلا حواسم نبود ممنون بابت تذکر

دوستان اگه توجه کنن همونطور که اشاره شد کیفیت جلوه های فیلم فوق العاده بالاست.
اسپویل:
برای مثال: اون صحنه ای که هالک میاد چکش ثور رو برداره اگه به کیفیت بافت های بدنش توجه بشه متوجه عرض بنده میشین.
در ضمن کیفیت بلوری فیلم اون طور که اعلام شده ماه آگست میاد و کارگردانش اشاره کرده که حدود 30 دقیقه از سکانس های حذف شده فیلم تو نسخه بلوری فیلم گنجونده شده.

آخرین ویرایش:
بله بله آقا پرهام اصلا حواسم نبود ممنون بابت تذکر

دوستان اگه توجه کنن همونطور که اشاره شد کیفیت جلوه های فیلم فوق العاده بالاست.
اسپویل:
برای مثال: اون صحنه ای که هالک میاد چکش ثور رو برداره اگه به کیفیت بافت های بدنش توجه بشه متوجه عرض بنده میشین.
در ضمن کیفیت بلوری فیلم اون طور که اعلام شده ماه آگست میاد و کارگردانش اشاره کرده که حدود 30 دقیقه از سکانس های حذف شده فیلم تو نسخه بلوری فیلم گنجونده شده.

شما از نسخه Cam متوجه کیفیت بافتای بدن Hulk شدی ؟

آخرین ویرایش:
3 ساعت فیلم کامیکی؟ Not Bad :دی!
در مورد بافت بدن هالک، توی تریلر هم اون صحنه ای که همه دور هم جمعن و هالک اربده میکشه هم میشه یه جورایی متوجه شد. کلا روی هالکش خیلی کار کردن. مصاحبه های Joss Whedon رو ببینید بعضی جاها توضیح میده راجب هالک و کارهایی که رافالو کردش.

شما از نسخه Cam متوجه کیفیت بافتای بدن Hulk شدی ؟
داداش این نسخه ای که من دارم با cam حرفه ای هست و 1.6 گیگ حجمشه نه از این cam های داغون که 500 مگه عزیز
بعدش شما اگه همین نسخه cam رو ببینی همین 500 مگیه و بافت بدن هالک رو با بافت بدنش تو The Incredible Hulk مقایسه کنی متوجه عرض بنده میشید.هر چند اون فیلم هم تو سال 2008 نامزد دریافت بهترین جلوه های ویژه بود.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or