Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

در حال احساس کردن یک سیب ...

Poetry

میجا، پیرزنی که با نوه اش تو خونه ی کوچیکی زندگی می کنه ، به تازگی خیلی از کلمات رو فراموش می کنه و
متوجه میشه قراره آلزایمر بگیره. حافظه اش ، خاطراتش ، تجربه هاش و همه ی ذهنیاتش ذره ذره در حال پاک شدنه... تا اینکه خبر هولناکی بهش میرسه.
فیلم بی نهایت آروم و با حوصله اس ولی داستان پر پیچ و خمی داره و چه تعابیری که نمی شه از این داستان بیرون کشید...

8/10

خیلی وقته اینجا پست ندادم :دی
The Hangover

یکی از کمدی هایی که بود که نوع داستان پردازیش جدید بود. کمدی به سبک فیلم های رمز آلود و پلیسی که صحنه های مسخره زیادی بوجود میاورد. همین که یه مشت مست میرن که ببینن شب قبل چه غلطی کردن خودش به اندازه کافی خنده داراست. بازی های عالی و موسیقی خوب. یکی از کمدی هایی بود که فکر می کنم صحنه هاش اگه بعدا جلو چشم بیاد بازم برام جالبه
7.5

The Hangover II
دقیقا میلک کردن شماره یک و شبیه ساختن شماره دوم یه بازی بدون هیچ تغییر با همون فرمول و همون گیم پلی منتها مرحله های جدید. از این مدل فیلم ها و بازی ها خوشم نمیاد الا اینکه از شماره اولشون خیلی خوشم بیاد برای همین بدم نیودم ولی اصلا جذابیت شماره اول رو نداشت
6.0

50/50

داستان تکراریه چند ده بار این سناریو رو توی فیلمای مختلف دیدم ولی این یکی با سادگیش و صداقتش کاری می کنه که آدم ازش خسته نشه. بازی های واقعا عالی. بخصوص دو شخصیت اصلی با بازی هاشون توی موفقیت و به بار نشستن فیلم دخیلن . طوری نیست که آدم دلش واسه شخصیت اصلی بسوزه بلکه بیشتر خودش رو جای اون قرار میده.
آخرش هم به نظر من یه ساختار شکنی بود توی فیلم های از این دست که همیشه شخصیت اصلی برای اینکه تاثیرگذاری فیلم بیشتر بشهبه فنا میره . از اولم آدام شخصیتی نبود که مرگش تاثیر گذار باشه .یه انسان معمولی بود که با یه مشکل بزرگ برخورد کرده بود
8.0

The Help

این دیگه خیلی جوات تر از قبلی بود ولی بازم چسبید. شاید بخاطر برانگیختن حس انسان دوستانه و عدالت خواهی باشه که توی وجود تک تک ما آدما است ولی نمیشه از بازی های خوب بازیگر های فیلم گذشت. فیلم نامه هم محشر بود و دیالوگ ها بیادموندنی زیاد داشت.
8.0

Happy Feet Two
خیلی قشنگ بود. یکی از بهترین فیلم های موزیکال که تابحال دیدم با اینکه زیاد بهش امید نداشتم ولی بازم ازش لذت بردم. یه داستان بازم زیبا اینبار در مورد عشق یه پدر به پسر و خانوادش با یه ترکیب خیلی خوب از کاراکتر های قبلی و جدید . کار برد پیت هم بد نبود ( فکر کنم کار اولش بود البته مطمئن نیستم) مت دیمون هم همین طور ولی به نظرم زیاد توی نقششون نرفته بودن و یه مقدار نا هماهنگ بودن. مت دیمون باز به نظرم بهتر بود . شخصیت ویل منو یاده scrat عصر یخی مینداخت.
7.5

Cars 2
با اینکه زیاد پشت این فیلم حرفای خوبی زده نمیشد من ازش لذت بردم. شاید از شماره اولم بیشتر شاید بخاطر مایکل کین و اجرای بی نظیرش باشه. بدجوری صدای McMissile رو قشنگ اجرا میکرد . جیمز باند رو میزاشت جیب بغلش.کاراکتر مورد علاقه من توی فیلم بود. صحنه های اکشن خیلی قشنگی داشت. pure fun

7.5

The Adventures of Tintin

تیتین یه ماجراجویی تمام عیار بود که خیلی شبیه به آنچارتد خودمون بود! LOL از ایندیانا جونز بدم میاد :دی کارتونش رو ندیدم ولی انیمیشن بی نقص بود. sense of hummer فوق العاده ای داشت این کاپیتان مست هادوک و این اندی سرکیس که دست روی هر چیزی میزاره تبدیل میشه به جواهر. واقعا کارش بیسته و همیشه از نقش هاش و بازی هاش و صداش لذت بردم همه مدل نقشی هم بازی می کنه و همه رو هم به بهترین شکل ممکن. استعداد عجیبی داره

8.5
باقی فیلم ها بمونه واسه بعد :دی

آخرین ویرایش:
خب فیلم خیلی خیلی دیدم تو یک ماه ـه گذشته بنا به نظر شخصی میخوام یه چندتایی رو نمره بدم!

Hugo
یه فیلم کاملا ضعیف از لحاظ داستانی
به هیچ وجه نباید فریب لوکشین های زیبایی کامیپوتری رو خورد . داستان سرایی فوق العاده ضعیف و بازیگران فوق آماتور !
بیشتر به درد تماشاخانه کانال پنج میخوره و ....
3/10

Fight Club
داستان غنی ،دیالوگ های محصور کننده،و ...و ...
فوق العاده بود این اثر و میتونست ادامه هم داشته باشه مطمئنا !
9.5/10

Cinema Paradiso
داستان خوب اما کمی کلیشه ای ، بازی فوق العاده یک کودک 10 ساله و سکانس پایانی زیبا که هر فردی رو تحت تاثیر قرار میده !
7.5/10

Edward Scissorha
نمیشه از بازی زیبای شخصیت اصلی گذشت ولی داستان فوق العاده بی سرُ ته است !
فوق العاده فانتزی ، داستان بدون مقدمه ، و پایان بی معنی !
6/10

Rise of the Planet of the Apes
یک پیش مقدمه فوق العاده برای فیلم اصلی ، داستان کاملا بی نقص،استفاده از ایده زندان ، و ...
8/10

TIN TIN :
9.1
اون یک دهم اضافی رو برای پایانش گذاشتم:دی
MI:GP
7.5
خوب بود.خسته نمیشدی حداقل وسط فیلم.
The Descendants:
تا وسطاش دیدم برای همین نمره نمیدم.ولی وسط فیلم اصلا حوصلم بدجوری سر رفت.اتفاق خاص دیگه ای نمیفته یعنی؟اصلا خیلی:
اسپویلر الرت
بد بعضی قسمت های فیلم رو کارگردانی کرده بودن.با اینکه جرج کلونی فوق العاده بازی می کنه ولی قسمت ی که می فهمن زن این مرده(متئو بود اسمش؟در کل همون جرج کلونی)بهش خیانت کرده بوده هیج هیجانی نداشت.یعنی خیلی راحت فهمیدن با کی بوده و ... اصلا اجازه نداد ادم به فکر بیفته ببینه کی اینکارو کرده.

MOV_477d9240_b.jpg

The Avengers
8.5

خب فیلم جای بحث زیادی داره. اول از همه این نمره شاید الان یکم جو گرفته من رو دادم و انقدر نباشه حقش. و یا شایدم وقتی دوباره ببینم نظرم این باشه که حقش بیشتره. به هر حال. فیلم یه فیلم خیلی خوش ساخته. ساختن یه فیلم با چنین روند داستان و شخصیت هایی واقعا سخته. ساختن یه فیلم سوپرهیرویی درست و برپایه کامیک ها به تنهایی خودش سخته. اولین نکته مثبتی که به چشم میاد، تلفیق و حضور طنز توی تک تک و لابلای صحنه هاست. شخصا میگم بهترین نکته فیلم همینه و کارگردان فیلم یعنی Joss Whedon به عالی ترین شکل تونسته اون طنز و روح کامیک بوک هارو توی تک تک صحنه ها به نمایش بذاره. نکته دیگه فیلم که به نظرم میتونه جای بحث داشته باشه شخصیت پردازی داستان و کلا حضور هر شخصیت توی داستانه. الان من اصلا نمیخوام اسپویل کنم ولی قوی ترین شخصیت این فیلم رو هالک ِ رافالو میدونم. توی هر 2 تا هالک قبلی ما یه هالک ناقص رو میبینیم که عملا کوچکترین جذابیتی نداره و تمرکز اصلیش روی شخصیت بروس بنر هست تا هالک اصلی. اینجا با وجود نقش نسبی هالک با وجود باقی شخصیت ها، یه هالک کاملتر نسبت به باقی میبینیم و بازم طنز داستان توی هر صحنه کاملترش کرده.
ولی خب یه سری معدود ایرادات توی فیلم هم هست. یعنی شخصا سره دیدن هیچ تریلری به اندازه دیدن تریلر اونجرز انقدر به نوعی به وجه نیومده بودم. توی فیلم اینطور صحنه ها زیاده ولی نمیدونم چرا ضرب آهنگ داستان میتونست خیلی بهتر و جذاب تر باشه.
با این حال اونجرز یه فیلم خیلی خوش ساخت و فراموش نشدنی واسه همه کامیک فن هاست. خودِ من از بچگی آرزو داشتم بتونم یه روزی یه تلفیقی از کاراکتر های کامیکی رو با هم ببینم واسه همین بود خیلی به بازی های cross over شده علاقه داشتم. مثل اونجرز شاید دیگه پیش نیاد ولی با تمام این ها نمیشه با قاطعیت گفت بهترین فیلم مارول. شاید یه بار دیگه باید فیلم رو ببینم تا نظرم رو بدم ولی به عنوان یه فن شخصیت های سوپرهیرویی، به معنای واقعی لذت بردم. چه از ساختار فیلم، چه از مبارزاتش و...

Ghost Rider 2 Spirit Of Vengeance
یعنی شکنجه میشدم و نگاه می کردم.
2/10

Mission Impossible Ghost Protocol
به نظرم خیلی بهتر از نسخه های قبلی بود. ولی زیادی هندی بود.
5/10

Sherlock Holmes
خوب بود. برای من که فن شرلوک هستم بسیار جذاب بود. فقط داستان بعضی وقت ها گیج کننده پیش می رفت که البته آخر فیلم حل کرد.
7/10

Sherlock Holmes A Game Of Shadows
خیلی خیلی بهتر از نسخه ی قبل. از همه نظر. مخصوصا از لحاظ اکشن.
8/10

The Muppets
تک تک لحظاتی که داشتم این فیلمو میدیدم لذت می بردم. یعنی وحشتناک لذت می بردم.
10/10

Underworld Awakening
خیلی کوتاه بود. همین باعث شده بود تا یک صحنه ی اکشن تموم بشه دوباره یه صحنه ی دیگه شروع بشه.
6.5/10

The Avengers

The-Avengers-Poster_416.jpg

واقعا فکر نمیکردم بتونن فیلمو در این حد در بیارن , تمام شخصیت ها خیلی خوب نمایش داده میشن , اکشن خیلی خوب , شخصیت پردازی عالی, از همه مهمتر طنز مانند بودنش خیلی جذابیت فیلم رو بالا برده .
برای من Captain america , Ironman,Thor سه 4 تا فیلم خیلی معمولی و بدون هیج جذابیتی بودن ولی تو این فیلم در کنار هم و همینطور شخصیت عالی Hulk واقعا دیدنی شدن .
به شخصه من تاحالا از هیچ فیلم superhero ی تا این حد لذت نبرده بودم( به جز TDK ) چون همیشه دوست داشتم همه این شخصیت هارو تو یه فیلم با هم ببینم .

8/10

آخرین ویرایش:
سلام

The Girl with the Dragon Tattoo
یه فیلم فوق العاده . از همون تیتراژ اولش جذاب و گیراست .
کسایی که المشنگه :دی من سر crash رو یادشونه میدونن که به سادگی تا این اندازه جذب فیلمی نمیشم .
این فیلم عالیه .
9.5 از 10 میدم به فیلم .
-----
The Adventures of Tintin The Secret of the Unicorn
نوستالژی خوبی بهم دست داد .
مخصوصاً همون اولش و
نقاشی ای که ازش کشید
داستانشم ، ای ، بدک نبود .
7.5 از 10 بهش میدم .

فیلم عالیی بود البته بعضی چیزاش واقعا کلیشه ای بود مثلا
رابطه جیک با دختره از همون اولش حدث زدم چجوریه.اون نا'وی که قرار بود رییس قبیله بشه که بعدش شد میدونستم با جیک دوست میشه و میدونستمم که میمیره و...

capitan america:first avenger 0.5/10
:-&...

The Artist
زَجر کشیدم تا به انتهای فیلم رسیدم. فقط سعی کردم خودم رو معطوف به بازیای خوب کُنم.
5/10
Extremely Loud and Incredibly blah blah blah
اینجور فیلم ساختن یه جور عوضی‌بازی ریزه که تازگیا مُد شده، انگار یارو گُفته بیاید هرچی سوژه هست که ملت باهاشون سمپاتی دارند رو بریزیم تو یه فیلم بلکه یه چیزی بُردیم.
4/10

War Horse
از شدت کلیشه چشمام خون اومد. انگار اسپیلبرگ دیگه داره قدرت تصویرسازیش رو هم از دست می‌ده.
5/10

I Vitelloni
فلینی تازه شروع می‌کنه به فلینی شدن. ولی چیزی که بیشتر از همه توجهم رو جلب کرد اشارات فرویدی ریزی بود که فیلم رو پُر کرده بود. از نظر کارگردانی هم فلینی ِ تثبیت شده رو میشه توی فیلم کاملا تشخیص داد. یه جور اتوبیوگرافی، نه از خود فلینی فقط، از جامعه‌ای که فلینی داره توش زندگی می‌کنه.
8/10

The Avengers

The-Avengers-Poster_416.jpg

واقعا فکر نمیکردم بتونن فیلمو در این حد در بیارن , تمام شخصیت ها خیلی خوب نمایش داده میشن , اکشن خیلی خوب , شخصیت پردازی عالی, از همه مهمتر طنز مانند بودنش خیلی جذابیت فیلم رو بالا برده .
برای من Captain america , Ironman,Thor سه 4 تا فیلم خیلی معمولی و بدون هیج جذابیتی بودن ولی تو این فیلم در کنار هم و همینطور شخصیت عالی Hulk واقعا دیدنی شدن .
به شخصه من تاحالا از هیچ فیلم superhero ی تا این حد لذت نبرده بودم( به جز TDK ) چون همیشه دوست داشتم همه این شخصیت هارو تو یه فیلم با هم ببینم .
آقا مگه ریلیز شده فیلم؟؟؟
فک کنم 5 May باشه تاریخ اکرانش!
=====
IMDb یه امتیاز ماورایی داده به این فیلم >>> 8.9

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or