Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

snatch 2000
فیلم چرتی نبود ولی خیلی خوب هم نبود. خیلی بی منطق و یه جاهایی بی مزه بود.ولی ارزش یه بار دیدن رو داشت.
6.5/10

چطور دلت میاد ؟!! واقعا زیبا بوود

خدایی با , بامزه بودن جدی بودن خنده هاش گریه هاش , عجیب بودنش و از همه مهمتر فیلمبرداریش حال نکردی ؟!! :d

Barry Lyndon
10/10

13341716511.jpg

It was in the reign of George III that the aforesaid personages lived and quarreled; good or bad, handsome or ugly, rich or poor they are all equal now

همه چیز عالی بود اما به نظرم میتونست در اوائل بخش دوم فیلم یه سری اتفاقات که عواقب مهمی رو در پی داشت رو با عجله کمتری روایت کنه.

braveheart 1995
از یک طرف فیلم خیلی خوش ساختی بود از نظر فنی ولی از طرف دیگه به علت اغراق های فوق العاده زیاد کارگردان که خودشخصیت اصلی هم هست خیلی مزخرف هم بود!!!!
آدم وقتی فیلم رو میبینه تازه متوجه میشه چرا نمره منتقدها به فیلم 68/100 بوده.البته با وجود همه اغراق ها بازم فیلم خیلی خوب بود.
:d ولی ازنظر کیفیت حتی نمیتونه به فیلم هایی مثل ارباب حلقه ها نزدیک بشه!
نمره من 7.25/10

The Grey

attachment.php

9 از 10

دیگه گریه و زاری کافیه، مثل تمام جنگجوهای خوبی که میشناسم، زنده بمون، یا بمیر در این روز، زنده بمون، یا بمیر

شاهکاری دیگه از لیام نیسون. ترس رو توی این فیلم حس خواهید کرد. این فیلم رو به هیچ وجه از دست ندین.
خاطرات شخصی هر فرد توی زندگیش، بسیار زیبا و بجا توی حوادثی که در طی فیلم براشون پیش میاد به تصویر کشیده میشه.
حس دوری از وطن و عشق خود توی این فیلم فوق العاده زیبا القا میشه.

The Darkest Hour

attachment.php

2 از 10

یکی از مسخره ترین و بی معنی ترین فیلم هایی که تا بحال دیدم.
شخصیت پردازی، مکالکه ها و فیلم نامه بسیار مضحک هستش.
پیشنهاد میکنم به هیچ وجه وقت خودتون رو صرف این فیلم نکنید.

The Divide

attachment.php

7.5 از 10

فیلم بسیار عجیبی بود.
شخصیت های این فیلم در حین عالی نقش بازی کردنشون، یکم گنگ بودن. اما در کل فوق العاده جو خاصی داشت.
این فیلم براحتی میشه گفت پتانسیل ادامه دادن رو داره. من رو یاد اویل نسخه اولش مینداخت. توی فیلم کمی زود جریانات اتفاق میفتاد.

Attachments

• 215px-The_Darkest_Hour_Theatrical_Poster.jpg
    215px-The_Darkest_Hour_Theatrical_Poster.jpg
    24 KB · مشاهده: 153
  • 220px-The_Divide_Poster.jpg
    220px-The_Divide_Poster.jpg
    21.4 KB · مشاهده: 158
آخرین ویرایش:
Mission : Impossible - Ghost Protocol

بهترین قسمت در کل سری . ضرباهنگ عالی ، با داستانی هیجان انگیز ، خاطره خوب ِ MI : III رو تکرار کرد . در کل یه اکشن بسیار خوش ساخت . فقط کاش جاش هالووی بیشتر توش بازی میکرد ، دلم براش تنگ شده بود :دی در اخر اینکه اینا یه تکنولوژی هایی رو نشون میدن ادم بیشتر یاد فیلمهای علمی / تخیلی میافته !!

8.5 / 10

Transformers dark of the moon 3d
واقعا ساختن همچین مزخرفی هنر میخواد یعنی کشکی ترین فیلم پرفروش تاریخ همینه
0/10

Drive Angry 3d
اینم یه افتضاح دیگه فقط برای 3d بودن ساختنش فکر کنم
1/10

the boy in striped pyjamas:8.5/10

واقعا یکی از بهترین فیلمای بود که دیدم.حتی تا اخرین لحظه هم نمیشد پایان رو حدس زد.
اسپویلر اخر فیلم
اونجا که برونو و اشمول رفتن تو اون اتاق بزرگ اونارو اتیش زدن؟راستی چرا تو اون زمان اینقد ضد یهودیت بودن؟

Mission Impossible 4 .داستان گنگ و ابکی وخیال پردازی بیش از حد از نکات منفی این فیلمه.5از10
ا
البته نمیدونم شاید همچین امکاناتی واقعا وجود داشته باشه ولی تا این حد نه

requiem for a dream 2000
مرثیه ای برای یک رویا 9.5/10

انصافا عجب فیلمی بود!
داستان شاهکار
موسیقی بینظیر
فیلم برداری جالب و ابتکاری
بازی خیلی خوب بازیگرها
و مهم تر از همه دارن آرنوفسکی:x
یه چیز تو فیلمای آرنوفسکی خیلی خوبه اونم اینکه اولا موضوعاتش همه واقعی هستن و دوم توی فیلم شما فقط شخصیتها رو نمیبینین بلکه باهاشون زندگی می کنین.موسیقی فیلم هاشم همیشه بی نظیره
انصافا خیلی فیلم متمایز و خلاقانه ای هست حتما تماشا کنیدش.

BIG FISH 2003
فیلم ماهی بزرگ ساخته تیم برتون. فیلم خیلی عجیب و در عین حال جالبی هست. مخلوط افسانه و واقعیت و افسانه هایی که واقعی میشن(!).فیلم طوری هست که با وجود حالت عجیب غریبش به دل آدم میشینه.فیلمی مثل این خیلی کم گیر میاد.
نمره من: 8/10

the grey:8.5/10
فیلم خوبی بود.کلا من از فیلمای survival خیلی خوشم میاد اینم یکی از بهترین ها بود.البته بعضی چیزا گنگ بودن.مثلا

اوتوی کجا میخواست بره چرا صالا سوار هواپیما شد چرا میخواست خودکشی کنه چرا خودکشی نکرد و...

Rise of the Planet of the Apes:6/10
داستانش یه مقدار احمقانه بود پایانش جالب نبود.

آخرین ویرایش:
این فیلم Shame یک کم ابهام داشت
اگه هر روز با یکی هست پس چرا تو حموم تحت الهندی میزد :دی ، چرا اون زن سیاه پوسته رو نتونست ترتیب بده
ولی چیزی که فیلم رو مستثنی میکنه بازی خوب و عالی و تاثیر گذار مایکل فسبندر بود با موضوع دست نخورده برای ایجاد تجربه ای متفاوت
My score
7/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or