مایکروسافت: برنامه ای برای کاهش قیمت نداریم

Nathan Drake

Evanescence
کاربر سایت
xbox-one-thumb.jpg
حال وسط یک چرخش کامل هستیم (البته با این حال کسی اسم دستگاه را Xbox 180 نمی‌خواند) و مایکروسافت به تازگی تغییرات زیادی از جمله حذف DRM را در کنسول جدید خود اعمال کرده است. به علاوه محدود کردن کاربر ها به خرید بازی نو و نیاز به اتصال 24 ساعت یکبار به اینترنت نیز برداشته شده اند و حال شرکت مایکروسافت کمی مرسوم تر و منطقی تر کار می‌کند.
این عوامل موجب شده اند تا فرضیه ای جدید به وجود بیاید؛ همان طور که Michael Pachter نیز اشاره کرده بود، آیا اگر این کنسول در زمان Launch خوب بفروشد، مایکروسات قیمت را کاهش خواهد داد؟
معلوم نیست که این اتفاق در آینده رخ دهد یا خیر، اما در حال حاضر آقای Marc Whitten از مایکروسافت می‌گوید که فعلا قصد هیچ گونه کاهش قیمتی را ندارند.
Pachter در این باره می‌گوید: "ما واقعا در مورد ارزشی که در روز نخست به دست ما می‌رسد هیجان زده هستیم." لازم به ذکر است که آقای Patcher فکر می‌کند که Xbox One با وجود Kinect ارزش بیشتری را دارد.
رقیب اصلی Xbox One یعنی Play Station 4 با قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.
منبع

ماکروسافت : برنامه ای برای کاهش قیمت نداریم

2 روز بعد مایکروسافت : قیمت X1 به 199 دلار کاهش پیدا کرد :دی

فن ها : ماکروسافت تو یه قهرمانی :دی

می گن از قدیم هر چی به طرف رو بدی بیشتر سوارت میشه.اینا هم دقیقا دارن همین کار را می کنند بعد از قیمت می گن حالا بیا یکسری کنسول مجانی بده دست ملت.:d
p.s امکان نداره قیمتش را بیاره پایین.دقیقا بخاطر وجود Kinect . این وسیله را هم که نمی توان از دستگاه جدا کنه چون باهم ارتباط کاملا مستقیم دارند.درنتیجه خیلی دور از ذهن است مگر این که کل روند سیستم کاربری خودش را بخواهد تغییر بده.

قیمتش با کینکت عالی هست..ماکروسافت به خودش اطمینان داره نه مثل بعضی شرکتها که حاضر هستن از ترس تکرار شکست های گذشته مجبورن کنسولشون رو با ضرر بفروشن..

می گن از قدیم هر چی به طرف رو بدی بیشتر سوارت میشه.اینا هم دقیقا دارن همین کار را می کنند بعد از قیمت می گن حالا بیا یکسری کنسول مجانی بده دست ملت.

الان این قضیه سوار شدن رو در مورد PS3 و قیمت 600 دلاریش برای ما بشگاف ببینیم..!

قیمتش با کینکت عالی هست..ماکروسافت به خودش اطمینان داره نه مثل بعضی شرکتها که حاضر هستن از ترس تکرار شکست های گذشته مجبورن کنسولشون رو با ضرر بفروشن..

سونی ضرر می‌کنه، شما چرا ناراحتی؟! :-/

من اصلا حرفی از سونی زدم؟!من گفتم سونی این حرف را زده؟!شما Xbox فن ها دنبال شر می گردین انگار :dمن دارم به طرف داری از شرکت محبوب شما این حرف را می زنم.اصلا چی کار به ضرر و زیان این دو تا دارم.منظورم به Gamer ها و دنیا مطبوعات بود که ماکروسافت را تحت فشار قرار داده اند و باعث تغییرات شدند.وهمچنان دوست دارند که این تغییرات ادامه داشته باشه.حالا من کدام قیمت 600 دلاری را برات بشکافم؟
خوب فراموش نکنیم که سونی یکسال دیرتر کنسولش را عرضه کرد و زمانی که PS3 به بازار اومد Xbox همه جا را قبضه کرده بود.اما بازهم خوب فراموش نکنیم که خودش را به کجا رساند و الان توی Store بازی کدام پلتفورم است که بالاترین فروش را داشته و خیلی ها به خاطر همین بازی آخره نسل دارن می رن کنسول بخرند.
من هر جا از شما کامنت دیدم دنبال این است که با طرف بحث کنی.چون یک نفر نظرش را گفته در مورد کنسول محبوب شما.دلیل نمیشه چون شما شیفته این کنسول هستی همه دنیا مثل شما فکر کنند.

1-حالا راست یا دروغ!! الان ناراحتی یه شرکت میخواد کنسولش رو با ضرر بفروشه؟مشکلی داری با این قضیه؟
2-اطمینان؟؟مطمئنی؟؟؟پس چرا الان این همه داره سر این 100 دلار بحث میشه؟یا اینکه قفط شما از ارزش کینکت مطلع هستی و بقیه خبر ندارند.
اصولا در مورد یه موضوع بحثی نمیشه که اصلا و ابدا مهم نیست و هیچ کس،به هیچ وجه در موردش نگرانی نداره

آخرین ویرایش:
نبایدم بده حالا چون ps4 بدون خلاقیت 400 دلاره اینم باید 400 دلار بده همین ps4 بخوای یه اکانت یهی دوربین بگیری براش که اصلا در حد X1 هم نمی شه بازم می شه 500 دلار دیگه توی این مورد دارید بی انصافی می کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or