کاربری از NeoGAF که سال پیش اطلاعات مفیدی از پروژههای کنسل شده استدیو Silicon Knights دوباره اطلاعات منتشر کرده آن هم از سری Legacy of Kain.
او ادعا کرده است Legacy of Kain: Dead Sun آخرین بازی در حال توسعه این سری که توسط Climax به مدت 3 سال در حال توسعه بوده و برای لانچ تایل PS4 درنظر گرفته شده بوده است. باید گفت نام آن طبق شایعات War for Nosgoth نام بخش مولتی پلیر این بازی بوده است بود و یک عنوان مولتی پلیر بوده که وابستگی به دیگر نسخههای نداشته است. عنوان Dead Sun به هدف و کیفیت مورد نظر Square-Enix نرسیده و بیسرو صدا کنسل شده است. این نسخه سالهای بعد از اتفاقات سری Soul Reaver در جریان بوده است و خون آشامی به نام Gein از خون انسانی به نام Asher تغذیه میکند. بازی open world بوده و در Nosgoth جریان داشته است.
به همین خاطر میتوان به دادگاه بین Eidos و Silicon Knights اشاره کرد و این عناوین طی سالها در حال ساخت بودند ولی بنا به دلایلی کنسل شدند.
نام استدیوهای سازنده 10 عنوان:"
Crystal Dynamics, Silicon Knights, Climax, AndNow, Activision, Square-Enix, Eidos, Ritual Entertainment, Glyphx, Nixxes به همراه Psyonix."
نام 10 بازی کنسل شده:"
Pillars of Nosgoth
Blood Omen: Legacy of Kain Enhanced
Sirens
Kain 2 (Crystal Dynamics)
Kain 2 (Silicon Knights
Shifter
Soul Reaver 2
Chakan 2: The Forever Man
Legacy of Kain: The Dark Prophecy
Legacy of Kain: Dead Sun
Square-Enix رسما تایید کرد که Legacy of Kain: Dead Sun کنسل شده است.
George Kelion مدیر فروم Square-Enix در پستی در NeoGaf تایید کرد و گفت:"
من فکر میکنم شما اطلاعات بیشتری را بخواهید بدانید. Dead Sun یکی از پروژههایی است که در حال توسعه بود ولی بعد از مدتی کنسل شد. دیدم که جزئیاتی خوبی منتشر شدند ولی همه آنان درست و کامل نیستند. بهتر میدانید که هر پروژهای بنا بر دلایلی کنسل میشود و من میدانم که عکس و تعریف نمیتوانم چیزی را تعریف کنم این کار سختی است. در اخر LoK: Dead Sun نه تنها یک بازی خوب نبود، بلکه در زمانی مناسب... شما باید منظور من را متوجه شده باشید من از گفتنش ترس دارم.
فکر کنم با چند عکس بتوانید در مورد بازی تصمیم بگیرید."
او ادامه داد:"
تصاویری از Legacy of Kain: Dead Sun:همانطور که میدانید ما در حال ساخت یک بازی مولتی پلیر خوب از سری و دنیای Legacy of Kain بودیم و نام آن Nosgoth بود و ما افتخار میکنیم که بروی آن کار کردیم. قطعا در مورد آینده این سری صحبتهای خواهیم کرد. در حال حاضر عنوان تک نفرهای از Legacy of Kain در حال ساخت نداریم. ولی این بدان معنا نیست که برای آینده این سری چیزی در حال ساخت نداشته باشیم."

منبع:
1
2
آخرین ویرایش: