WB Montreal: بدبینی طرفداران در مورد Batman: Arkham Origins معقول است

Asmodeus

Dark is the path in the absence of light
کاربر سایت
batman-arkham-origins-boxart.jpg

آقای Eric Holmes، کارگردان هنری Batman: Arkham Origins به تازگی اعلام کرده است که این قسمت از سری Batman Arkham، دارای داستان عالی خواهد بود که مطمئناً بازیکنان عاشق آن خواهند شد.

بر اساس مصاحبه‌ای که او با Gamespot داشت، گفت: "بدبینی طرفداران سری Arkham و Rocksteady نسبت به Arkham Origins، معقولانه است. البته من فکر می‌کنم که با نمایش این بازی و منتشر شدن اطلاعات آن، نظر طرفداران تا حدودی تغییر کرده است."
وی افزود: "من از شما دعوت می‌کنم که به نمایشگاهی که ما در آن حضور داریم نیز بیایید و این بازی را تجربه کنید. هنگام بازی کردن، شما متوجه خواهید شد که این نسخه کاملاً به نسخه‌های گذشته‌ی خود وفادار است و البته ویژگی‌های جدیدی هم به آن اضافه شده است که شما را با خود درگیر می‌کند."
وی تصریح کرد: "من می‌توانم بگویم که داستان این بازی بسیار عالی است. متأسفانه من قادر نیستم که جزئیات آن را فاش کنم اما باید بگویم که از داستان Arkham Origins بسیار هیجان زده هستم. در این نسخه، ما شاهد یک روایت مهم از بتمن هستیم که من فکر می‌کنم بازیکنان و طرفداران عاشق آن خواهند شد و بیش از گذشته آن را می‌پسندند."
لازم به ذکر است که Batman: Arkham Origins در 25 October سال جاری بر روی پلتفرم‌های PC، PS3، Xbox 360 و Wii U عرضه خواهد شد.

منبع

گیم پلی بازی رو دیدم زیاد تغییر خاصی ندیدم ! یعنی دقیقا همون گیم پلی Arkham City بود ! شاید یه خورده فقط تم بازی و یه خورده مبارزاتش فرق کرده باشه که بازم من فرقی ندیدم !

امیدوارم مثل Arkham Asylum به Arkham City نوآوری و پیشرفت داشته باشه ! گر چه بعید میدونم !

ممنون بابت خبر
اما برعکس تا اینجا من این بازی رو از Arkham City بیشتر میپسندم.از نظر بنده Arkham City دو تامشکل اساسی داشت و حداقل برای من، نسبت به AA پسرفت بود.یکی داستانش که اصلا در اندازه AA در نیومد و دومی هم ضعف شدید طراحی محیط.
AO تا اینجا فعلا مشکل کوچک بودن نقشه رو تا حدود زیادی رفع کرده.اتمسفرش هم به نظر میاد مثل AA گیراست (گرچه متفاوته)

چیزی که منو یکم نا امید کرد اینه که خیلی از انیمیشن‌های Arkham City در این بازی دوباره استفاده شده به خصوص سیستم مبارزه‌ی بازی که انگار به ندرت انیمیشن‌های جدید داشت. UI بازی و دید کاراگاهی هم اصلا تغییر نکرده. توی المان‌های گیم‌پلی زیادی دارن محافظه کاری میکنند اما من دوست ندارم یه دنباله دقیقا احساس نسخه‌ی قبلیش رو داشته باشه، اینجوری احساس میکنم که دارم یه DLC بازی می‌کنم نه یه بازی جدید...

ممنون بابت خبر
اما برعکس تا اینجا من این بازی رو از Arkham City بیشتر میپسندم.از نظر بنده Arkham City دو تامشکل اساسی داشت و حداقل برای من، نسبت به AA پسرفت بود.یکی داستانش که اصلا در اندازه AA در نیومد و دومی هم ضعف شدید طراحی محیط.
AO تا اینجا فعلا مشکل کوچک بودن نقشه رو تا حدود زیادی رفع کرده.اتمسفرش هم به نظر میاد مثل AA گیراست (گرچه متفاوته)

دو نقطه قوت اساسیش رو ضعفش معرفی کردی!!!!!

حالا داستان یک امر سلیقه ای اما اینکه کل نقشه ی بازی در کمتر از 2 دقیقه قابل طی شدن بود نکته ی مثبته؟

این از پیشرفت فاحش سیستم پلتفرمینگ بازی ناشی شده بود که اینقدر گردش در محیط کاملا sandbox لذت بخش و سریع شده بود در مورد داستان و وسعت نقشه هم دیگه لازم به توضیح نیست.

به دلیل نداشتن لودینگ ه که توی AA بیشتر طول میکشه بگردی محیط رو. وگرنه محیط AC خیلی بزرگتره از AA.

مشکل بنده بزرگی و کوچکی محیط نیست.تناسب قدرت های بتمن با محیطه.خود شهر آرکهام، نسبت به استاندارد بازی های OW کوچیکه.مسئله ای که باعث میشه بدتر بشه، اینه که بتمن قابلیت هایی داره(من جمله حرکت شیرجه و گلاید متوالی و prototype Grapnel Boost ) که باعث میشه باز هم محیط کوچکتر از چیزی که هست به نظر بیاد

حالا از اینکه بگذریم.داخل محیط ها از خارجشون بزرگتر بود.جدا نسبت داخل موزه به خارجش مضحکه

- - -ویرایش - - -

این از پیشرفت فاحش سیستم پلتفرمینگ بازی ناشی شده بود که اینقدر گردش در محیط کاملا sandbox لذت بخش و سریع شده بود در مورد داستان و وسعت نقشه هم دیگه لازم به توضیح نیست.

استفاده از این ویژگی ها واقعا لذت بخش بودند و هستند و من هم منکر این قضیه نیستم.امیدوارم پیشرفت های بیشتری شاهد باشیم.اما این پیشرفت ها باعث آسیب هم شدند.در بازی مانند Prototype، با وجود اینکه بسیار سریعتر از بتمن میشه منتقل شد، هیچگاه احساس نمیکنید محیط بازی بسته است.من هم انتقادم به این نکته است.اندازه ی محیط با قابلیت های بتمن متناسب نیست

این نکته رو هم ذکر کنم که برداشت بد نفرمایید.من خودم طرفدار سرسخت B:AA هستم.فقط انتظارات بنده به عنوان یک فن از بازی رو فقط 70 درصد برآورده کرد

مشکل بنده بزرگی و کوچکی محیط نیست.تناسب قدرت های بتمن با محیطه.خود شهر آرکهام، نسبت به استاندارد بازی های OW کوچیکه.مسئله ای که باعث میشه بدتر بشه، اینه که بتمن قابلیت هایی داره(من جمله حرکت شیرجه و گلاید متوالی و prototype Grapnel Boost ) که باعث میشه باز هم محیط کوچکتر از چیزی که هست به نظر بیاد

حالا از اینکه بگذریم.داخل محیط ها از خارجشون بزرگتر بود.جدا نسبت داخل موزه به خارجش مضحکه

- - -ویرایش - - -

استفاده از این ویژگی ها واقعا لذت بخش بودند و هستند و من هم منکر این قضیه نیستم.امیدوارم پیشرفت های بیشتری شاهد باشیم.اما این پیشرفت ها باعث آسیب هم شدند.در بازی مانند Prototype، با وجود اینکه بسیار سریعتر از بتمن میشه منتقل شد، هیچگاه احساس نمیکنید محیط بازی بسته است.من هم انتقادم به این نکته است.اندازه ی محیط با قابلیت های بتمن متناسب نیست

این نکته رو هم ذکر کنم که برداشت بد نفرمایید.من خودم طرفدار سرسخت B:AA هستم.فقط انتظارات بنده به عنوان یک فن از بازی رو فقط 70 درصد برآورده کرد
من نگفتم که شما هیتری(وجود داره اصلا؟:دی)
اومدی گفتی AC از AA بدتر بود به دو دلیل. منم اومدم یکی از دلایلتون رو نقص کردم:دی
اگه محیط رو از این بزرگتر میساختن بازی واقعا خسته کننده میشد! از اونجایی که Fast Travel نداره, کلی راه باید بری. بعد یه مدت خیلی رو اعصاب میشه.

من نگفتم که شما هیتری(وجود داره اصلا؟:دی)
اومدی گفتی AC از AA بدتر بود به دو دلیل. منم اومدم یکی از دلایلتون رو نقص کردم:دی
اگه محیط رو از این بزرگتر میساختن بازی واقعا خسته کننده میشد! از اونجایی که Fast Travel نداره, کلی راه باید بری. بعد یه مدت خیلی رو اعصاب میشه.

^البته در اونصورت میتونستند محیط های متنوع تر و مراحل فرعی بیشتری در جای جای نقشه قرار بدهند

^البته در اونصورت میتونستند محیط های متنوع تر و مراحل فرعی بیشتری در جای جای نقشه قرار بدهند

برای هر boss یه لوکیشن منحصر به فرد وجود داشت و side quest هم به قدری عمیق بود که با مراحل اصلی عملا فرقی نداشت معماهای riddler هم به اندازه کافی متنوع پرتعداد بود.
دیگه از این متنوع تر و بیشتر!!!!
واقعا دیگه نمیشد بهتر از این یه sequel ساخت به جز کوتاه بودن هیچ ضعف دیگه ای نداشت یا حداقل من متوجه نشدم.

برای هر boss یه لوکیشن منحصر به فرد وجود داشت و side quest هم به قدری عمیق بود که با مراحل اصلی عملا فرقی نداشت معماهای riddler هم به اندازه کافی متنوع پرتعداد بود.
دیگه از این متنوع تر و بیشتر!!!!
واقعا دیگه نمیشد بهتر از این یه sequel ساخت به جز کوتاه بودن هیچ ضعف دیگه ای نداشت یا حداقل من متوجه نشدم.

دوست عزیز جدا مراحل جانبی عمیق بودند؟
دقیقا قسمت قرمز رنگ مشکل اساسی بخش معماها بود.هر 2 قدم، 4 تا تروفی قرار گرفته بودند
کوتاه بودن رو هم قبول دارم.گرچه به نظر بنده مشکل اصلی داستان بود.یعنی اجازه ی گسترش بیشتر نمیداد

نصف نگرانی و بدبینی من نسبت به AO به خاطر همین Eric Holmes با این کارنامه ی درخشانشه
واقعا چرا این رو انتخاب کردن به عنوان کارگردان بازی؟کمیک باز بودن دلیل بر گیم خوب ساختن از روی کمیک نیست!همون طور که Zack snyder همه ی پروژه های کمیکیش وضعشون اسف بازه!

مطمئن باشید بتمن حرکات جدید زیادی داخل مبارزه داره که توی دمو زیاد نشون ندادن و همینطور گجت های جدید هم داره
داستانش هم خیلی امیدوار کننده هست
توی گجت ها هم یک نکته هست که زیر پا گذاشتن
قلاب بتمن توی ارخام سیتی با انجام یک سری تمرین های ar اپگرید می شد
که بتمن به الفرد می گه برام نسخه جدید رو بفرست بعد الفرد می گه اقای فاکس گفتن هنوز نسخه ازمایشی هست
بعد چطوری توی ارخام اورجینز استفاده کردن ازش:|وفاداریشون بیش از حد شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or