خداحافظی زیبا با کنسول افسانه‌ای PS2 با بازی FIFA 14

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
nj1f5q6bt6un46zfhbe.png

درود.

بی‌شک کنسول افسانه‌ای PlayStation 2 را می‌توان بهترین کنسول تمام دوران صنعت بازی‌های کامپیوتری خواند. این کنسول ارزشمند که دیگر به خاطرها پیوسته است دیگر عنوانی برایش ساخته نمی‌شود و همین اوایل سال جاری بود که شرکت سونی اعلام کرد که دیگر PS2 جدیدی تولید نمی‌کند و ساخت این دستگاه را متوقف نموده است.

در همین راستا نیز طبق خبری که EA Sports اعلام کرد قرار است آخرین بازی این کنسول یعنی FIFA 14 برای این دستگاه عرضه شود. EA که به مدت 13 سال به حمایت از PS2 پرداخه بود، می‌رود که آخرین بازی این دستگاه را خلق نماید و وداعی زیبا برایش رقم بزند.

کنسول PlayStation 2 آخرین بازیش به مارچ باز می‌گردد که اکسپنشن بازی Final Fantasy XI بود.

آخرین ویرایش:
کنسول PlayStation 2 که پر فروش‌ترین دستگاه تاریخ صنعت گیم را یدک می‌کشد آخرین بازیش به مارچ باز می‌گردد که اکسپنشن بازی Final Fantasy XI بود.
مگه پر فروش ترین دستگاه صنعت گیم Nintendo DS نیست؟؟؟؟:-/

مگه پر فروش ترین دستگاه صنعت گیم Nintendo DS نیست؟؟؟؟:-/

نه! ps2 تا مارچ 2012 حدود 155 میلیون فروخته شده. که فکر کنم آمار سال 2013 به 157.68 رسیده! این آمار برای Ds تا مارچ 2013 چیزی حدود 153.87 دستگاه بوده.
حالا جدا از این ها، بحث کنسول خانگی با کنسول دستی جداست.

تمام خاطرات خوب من
خستگی بره دوران درس و کنکور...
اونیموشا دویل می کرای شادو آو روم متال گیر 2 و 3 وین بک و...
عزیزم
شش بار لنزت خراب شد
باز ازت دست نکشیدم...
نمیگم خداحافظ
فقط میگم
به امید دیدار افسانه ی قرن

نه! ps2 تا مارچ 2012 حدود 155 میلیون فروخته شده. که فکر کنم آمار سال 2013 به 157.68 رسیده! این آمار برای Ds تا مارچ 2013 چیزی حدود 153.87 دستگاه بوده.

تو اون منبعی که بالاتر گذاشتم نوشته تا دسامبر 2012 یعنی بعد از تاریخی که شما گفتین PS2 تعداد 153.68 فروخته و درحالی که DS تعداد 153.69 فروخته و مسلما بعد از اون هم فروش DS بیشتر از PS2 بوده!!!
وقتی منظور دستگاه صنعت گیمه پس کنسول دستی و خانگی تفاوتی نمیکنه!!!

سونی آمار فروش کنسول‌ها رو به صورت تکی اعلام نمی‌کنه فقط میگه 10 میلیون PS3 و PS2 فروختیم همین دیگه تفکیک نمی‌کنه. مهم نیست مهم اینه رکورد پرفروش ترین کنسول شکسته شده داریم میگم کنسول مشخص نکردیم دستی یا خانگی. حالا این رکورد شکسته بعدش زیادتر کمتر بفروشه مهم نیست

واقعا کنسولی بود یادم میاد اولین بازی که کردم توش کشتی کج بود :دی بعد هم که کریتوس کبیر و اون خدای جنگ افسانه ای خیلی خاطره ها باهاش داشتیم و خیلی از لحظات گیم رو مدیونش هستیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or