دختران گیمر(Women)تقریبا نصف جامعه گیمر ها را تشکیل می دهند!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

amir xboxi

کاربر سایت
1370964110000-AP-Xbox-Showcase-Event-1306111130_x-large.jpg

یک گزارش جدید از گروه ESA بیان می کند که سهم دختران بالغ گیمر بیشتر از جمعیت پسران 17 سال و پایین تر از ان شده است!! بنا به گزارش جدید The Entertainment Software Association حدود 45 درصد از جامعه گیمران را دختران تشکیل میدهند. این امار مربوط به سال 2013 است. دختران بالغ جامعه گیمر حدود 31 درصد و پسران 17 ساله و کمتر 19 درصد از جامعه ما گیمران را تشکیل می دهند.این موضوع طی یک نظرسنجی از خانوداه های بیش از 2000 کشور هم ثابت شده است. همچنین 52 درصد از پدر و مادر ها اعتقاد دارند که گیم بخش موثر و مفیدی از زندگی فرزندانشان است.

منبع

Last edited by a moderator:
همه چی خوبه به شرطی که از حدش نگذره اونایی هم که گفتن "گیم بخش موثر و مفیدی از زندگی فرزندانشان است" سر وقت و به اندازه بازی میکنن ! مث ماها نیستن صبحونه و نهار و شام با گیم مخلوط میکنن یارو شب میخوابه خواب گیم میبینه ! خودشو گذاشته جای Sam Fisher :|

در مورد دختر گیمر هم آره واقعا انتظار همچین جمعیت و درصدی رو میدادم به خصوص در انگلستان توی ایران هم که کلا دختر عروسک رو به گیم ترجیع میده ! البته دختران گیمر انگشت شماری هم داریم !

تو اینجا که دخترا فقط میان دم در گیم نتی ها با حسرت داخل رو نگا میکنن=))

بعید میدونم. توی مراسم امسال که خیلی کم دیده میشدن( نسبت به اقایون)
لااقل میشه گفت که توی ایران خیلی کم هستن.
تازه اگه باهاشون فوتبال بازی کنی. نیمه ی دوم به خودشون گل میزنن! ( شوخی کردم کسی جبهه نگیره)

^با این همه جوک Go and get me a sandwhich که بهشون گفته میشه توقع داری حضور فعال هم داشته باشند؟

بعید میدونم. توی مراسم امسال که خیلی کم دیده میشدن( نسبت به اقایون)
لااقل میشه گفت که توی ایران خیلی کم هستن.
تازه اگه باهاشون فوتبال بازی کنی. نیمه ی دوم به خودشون گل میزنن! ( شوخی کردم کسی جبهه نگیره)
اگه تو لایو هستی بگو یک دختر گیمرو بهت معرفی کنم که تو فوتبال یک کاری کنه خودت به خودت گل بزنی:d

تا تعریفشون از گیمر چی باشه
اونی که که با اندروید و ios و ... سرگرمه، اسم گیمر زیادیشه

اینجا که یه گیم نتی خوب هست ایکس باکسو اینا داره :دی دخترا گیمر کم نیستن! هر وقت میریم باور کنید حداقل 1 دختر هست که داره با دوست پسرش بازی میکنه!:دی :دی بیشترشونم میشینن Blur میزنن :دی

من دخترای گیمر نسبتا زیادی میشناسم ..
نکته جالب اینه که اکثرشون عاشق بازی های ترسناکی مثل رزیدنت اویل و سایلنت هیل هستن!

دوستان خودتون رو کنترل کنید !
ریلکس , ریلکس ... بزارید اون رگ گردن وامونده بخوابه !
این اخبار در مورد گیمر های ایرانی صدق نمیکنه !

بابا من انف انقددختر گیمر دیدم یکیش دختر عمم برات میشینه سایلنت هیل میره خدا چراغم خاموش میکنه من خودم به شخصه میترسم ولی اون انگار نه انگار تو فوتبالم که قشنک من یکی میکنه تو قوطی در میاره

در هر صورت دختر گیمر تو ایران هم زیاد است دوستان ندیدن دلیل نمیشه وجود نداشته باشند

بعضی ها همچین میگن من فلانی رو میشناسم که بلده تنهایی انگری بیردز بازی کنه آدم خیال میکنه میون قوم ـه تارتار داره زندگی میکنه :))

خطاب به دو عزیزی که پستشون پاک شد. بامزه بازی مردسالاری شاید 50 سال پیش مورد قبول بود ولی الان خیر. این مطالب جایی تو بازی سنتر نداره.

دخترای ایرانی ک واقعا نصف عمرشون بر فنا بوده ! البته خیلی هاشون وقتی تو موقعیتش قرار بگیرن علاقه مند می شن مخصوصا بازی های فایتینگ اگه بزاری همش ببرن :))

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or