امکان عرضه TitanFall برای PS4 توسط Respawn Entertainment تایید شد

HosseinBrusli

کاربر سایت
Titanfall-600x300.jpg

TitanFall اولین عنوان ساخته استدیو Respawn Entertainment است که قرار است برای PC, Xbox 360 و Xbox One منتشر شود . این عنوان قرار است به صورت انحصاری با قرار داد مشترک بین مایکروسافت و EA منتشر شود . ( بدین معنا که بازیبازان پلتفرم Playstation ممکن است از تجربه این بازی محروم شوند . )

اما Joel Emslie طراح هنری بازی طی اظهاراتی گفت که اممکان انتشار بازی برای PS4 وجود دارد و در پاسخ خبرنگار Eurogamer مبنی بر انتشار بازی برای PS4 گفته است :

مطمئنا امکان ساخت بازی برای PS4 وجود دارد
او اضافه کرد :
ما مدیون طرفدارانمان هستیم . ما بازی را به همه نشان دادیم و بسیار ناراحتیم ، اما میخواستیم مطمئن شویم همه بازی را دوست دارند . ما عاشق تمام طرفداران خودمان هستیم و برای ما فرقی نداردکه آنها چه کنسولی دارند ، چون ما میخواهیم تمام طرفدارانمان را خوشحال کنیم .
منبع

چطوری اینو بعنوان بهترین show انتخاب میکنن من واقعا نا امید شدم از دیدن بازی انتظار یه شوتر واقع گرایانه خفن در حد mw وbfبرا رقابت داشتم یعنی واقعا نا امید شدم با دیدن تریلر میشه گفتbo همراه با ربات

آخرین ویرایش:
چطوری اینو بعنوان بهترین show انتخاب میکنن من واقعا نا امید شدم از دیدن بازی انتظار یه شوتر واقع گرایانه خفن در حد cod وbfبرا رقابت داشتم یعنی حالم بهم خورد با دیدن تریلر
خب بازی کاملا آنلاین هست، یعنی یه جورایی MMO هست تقریبا :دی من تو سایت های مختلف که چک می کردم اکثرا کف و خون قاطی کرده بودن از نمایش بازی، البته من خودم تا حالا این مدل بازی ها رو انجام ندادم ولی اگه یه روزی خواستم برم سراغشون از این شروع میکنم به همراه Destiny :دی کلا این دو تا بازی جز بهترین های نمایشگاه بودن بنا به نظر اکثر ملت :دی

والا ما که بخیل نیستیم ، سرور هاشم کراس کنن بزنیم برادران پلی باز رو شلغم کنیم :d
مثل اینکه واسه پی سی فقط روی Windows 8 اجرا میشه :d مایکرو چه پولی به جیب بزنه فقط خدا میدونه :))

سونی تو ازاد گذاشتن استودیوهاش زبان زد عام و خاص هست . همین یه چیز مونده بود که ترول کنی که کردی :d
well done

آزادی در انتشار برای پلتفروم های دیگه منظورم بود..
ماکرو خیلی بازی های نسل قبل رو فقط به خواسته خوده بازی ساز اجازه انتشارش رو روی پلتفروم های دیگه داد در حالی که میتونست این کارو نکنه ولی سونی اینقدر سخت گرفت تا آخرش مثل
Insomniac و کوجیما فرار کنن..

خب از اول میگفتن بازی مالتی پلتفرمه دیگه:| الکی دلمونو صابون زدیم:|
مگه دست مایکروسافته؟! مایکرو اگه می تونست از خداش بود چنتا IP درست و حسابی در انحصارش بود.

آخرین ویرایش:
ماکرو همیشه سخاوت منده بوده نه مثل بعضی شرکتها که خنجر میگزار زیر گلو سازنده..

صحبت هاي Dean hall در مورد مايكروسافت و سوني:
I'm sure you're aware, Sony lets you self-publish and they don't make you pay for updates. Microsoft requires you to have a publisher. They have no digital distribution strategy and they require you to pay $10,000, or whatever it is, for updates."
حالا كي چاقو ميزاره زير گلو سازنده؟!

ماکرو خیلی بازی های نسل قبل رو فقط به خواسته خوده بازی ساز اجازه انتشارش رو روی پلتفروم های دیگه داد در حالی که میتونست این کارو نکنه ولی سونی اینقدر سخت گرفت تا آخرش مثل
Insomniac و کوجیما فرار کنن..
خوب یادمون نره که مایکروسافت باید هوای ویندوز رو هم داشته باشه اصلا تنها دلیل اینکه ویندوز الان سلطان سیستم عامل هاست ( از نظر فراگیر بودن و نه کارایی) اینه که بازی روش میاد و لینوکس و مک ووووو از نظر بازی زیر خط فقرن و خونواده ها فقط ویندوز میخرن پس مایکرو باید هوای ویندوز رو هم داشته باشه بخاطر این نیست که عاشق چشم و ابروی ملته

یعنی ماکروسافت خودش رو بترکونه یه بازی نزدیک به inFamous نمیتونه بسازه
یه کرکداون داره مایکروسافت که تو این ژانره! من کلا از این مدل بازیا خوشم میاد:دی! واقعا دوست دارم ببینم کرکداون توی این نسل چه شکلی می شه!
اگه رافین گیمز بسازه البته، میخوام 100 سال سیاه ساخته نشه!

آخرین ویرایش:
صحبت هاي Dean hall در مورد مايكروسافت و سوني:حالا كي چاقو ميزاره زير گلو سازنده؟!
ایشون منظورشون بازیایی هایی که مایکروسافت ناشرشونه نه بازیای indie.مثل الن ویک که به خواسته خود رمدی روی پی سی اومد و مایکرو هم دستشونو باز گذاشت.

خب بازی کاملا آنلاین هست، یعنی یه جورایی MMO هست تقریبا :دی من تو سایت های مختلف که چک می کردم اکثرا کف و خون قاطی کرده بودن از نمایش بازی، البته من خودم تا حالا این مدل بازی ها رو انجام ندادم ولی اگه یه روزی خواستم برم سراغشون از این شروع میکنم به همراه Destiny :دی کلا این دو تا بازی جز بهترین های نمایشگاه بودن بنا به نظر اکثر ملت :دی
MMO که نمیتونه باشه. بیشتر به Arena MP تمایل داره :دی.

MMO که نمیتونه باشه. بیشتر به Arena MP تمایل داره :دی.
والا قدیم ها به اینا میگفتن "شبیه MMO" :دی دقیقا هم مشخصه اومدن بخش داستانی رو با بخش آنلاین تلفیق کردن، یعنی اینجوری نیست هر کی رسید بریزه تو مپ ملت رو ببنده به رگبار، روندش کاملا مشخصه. هر چی هست شدیدا باهاش حال کردن ملت، کلی هم جایزه Best of Show و Best FPS و اینا گرفته.

والا قدیم ها به اینا میگفتن MMO Like :دی
محیطهاش بزرگ هست ولی Massive نیست که بگی MMO ـه. مپ بزرگتر از مپ های BF نداریم با این حال به اونم نمیشه گفت MMO (اگر سینگل پلیرش رو در نظر نگیریم).
شدیدا باهاش حال کردن ملت، کلی هم جایزه Best of Show و Best FPS و اینا گرفته.
مبارکشون باشه :دی.

محیطهاش بزرگ هست ولی Massive نیست که بگی MMO ـه. مپ بزرگتر از مپ های BF نداریم با این حال به اونم نمیشه گفت MMO (اگر سینگل پلیرش رو در نظر نگیریم).
گفتم دیگه :دی MMO کامل نیست ولی مثلا شبیه Left 4 Dead هم نیست، یه چیزی شبیه به MMOـه. این و Destiny دارن یه تجربه جدید از شوتر تو نسل بعد درست میکنن، من خودم نسبت به همچین چیزهایی علاقه ندارم زیاد ولی به نظر میاد مجبور باشیم نسل بعد بریم سراغشون :دی

گفتم دیگه :دی MMO کامل نیست ولی مثلا شبیه Left 4 Dead هم نیست، یه چیزی شبیه به MMOـه. این و Destiny دارن یه تجربه جدید از شوتر تو نسل بعد درست میکنن، من خودم نسبت به همچین چیزهایی علاقه ندارم زیاد ولی به نظر میاد مجبور باشیم نسل بعد بریم سراغشون :دی
امیدواریم دولت تدبیر و امید یه دست اساسی رو سر و روی اینترنت این مملکت بکشه؛ وگر نه مجبوریم با تعداد زیادی از بازیهای شاخ نسل دیگه خداحافظی کنیم. حالا تایتانفال و دستینی اولیاش هستن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or