Kojima: نسخه نسل بعد Metal Gear Solid 5 بهتر از تریلر E3 خواهد بود.

Spider-Mαn

کاربر سایت
تریلر Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain در کنفرانس E3 مایکروسافت, یک نمایش قابل توجه از لحاظ تکنیکی را به اجرا در اورد. . با این حال کوجیما اعلام کرد که نسخه Xbox One & PS4 از لحاظ گرافیکی بهتر از تریلر E3 خواهد بود.
Metal-Gear-Solid-5-snake-smoking.jpg
در طی مصاحبه ای که سایت Polygon با Kojima داشت, کوجیما گفت:
ما برای این پروژه از PC استفاده کردیم تا FOX ENGINE را برای بازی خودمان توسعه بدهیم. ما از نسل حاضر به عنوان راهنما استفاده کردیم.
“وقتی ما داشتیم بازی را برای پلتفرم های نسل حاضر اماده می کردیم,نسل بعدی امد. ما واقعا در حال تلاش هستیم تا اوج نسل حاضر(360 و PS3) را نشان بدهیم.
سپس ببنید که چقدر می توانیم ان را بهتر, برای نسل بعد بسازیم.
زمانی که ما توسعه بازی را برای نسل بعد اغاز کردیم. قطعا به دنبال چیزی بهتر از ان چه که امروز نمایش دادیم بودیم.”
همچنین در جای دیگر او اشاره کرد که ما از ویژگی های smartphone و tablet استفاده خواهیم کرد و Kojima Productions در حال تلاش است تا بازی را در 60 فریم اجرا کند.
منبع

بهترین نمایش رو به نظر من همین بازی داشت.
حتی شده بخاطرش میرم پولامو جمع میکنم تا یه PS4 بگیرم تا نهایت لذت رو از بازی استاد ببرم و اصلا چه بازی ای بهتر از بازی استاد برای شروع نسل بعد با کنسول نسل بعدی!
واقعا که خیره کننده بود نمایشش حتی منی که پارسال در بین اون همه بازی TOP بازی Watch Dogs رو بهترین میدونستم اما امسال با این که از نمایش Watch Dogs هم خیلی خوشم اومد، نمیدونم چی شد که یدفه انقدر از MGS خوشم اومد.اصلا تاحالا هم هیچکدوم از MGS هارو بازی نکردم!

من هربار این تریلرو بازیو میبینم باز باورم نمیشه برای این نسل بوده و روی سخت افزار ۳۶۰,ps3 اجرا شده!!!
این گرافیک،فیزیک و جزئیات گیم پلی واقعا نسل بعدی نبود؟ اگه اولش میگفتن PS4 Footage، من محال بود که باور نکنم. تصور نسخه نسل بعدش غیر قابل تصور هست برام.

اتفاقا من و برادرم سر این موضوع کلی بحث کردیم من میگم کلا گرافیک در حد همین نسله برادرم میگه نتنها مال این نسل نیست حتی از کل بازیهایی که نشون دادن سرتره کلا بین علمای شیعه و سونی در این زمینه اختلاف نظر هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or