Xbox Halo 5: Guardians

p8t1wwt9ewmmbrz5alqu.jpg
50t2a1wxmq37vueu15gj.jpg

284608u5cgllfe7y2x4u.png
ttlqhpxr6s9hrn4c8z4g.png

kz9xc86vxmbzr6crging.png

​
byz5_kw0xkrw.png

تاریخ عرضه: ۵ آبان ۱۳۹۴
سازنده: 343 Industries
ناشر: Microsoft Studios
پلتفرم: Xbox One

8ck9drxrllwcuysfnqos.png

​
مسترچیف به دنبال یافتن حقیقت پشت پردهء باورهایش می‌گردد و به همین جهت بدون اطلاع از UNSC خارج می‌شود و با پیوستن دوستان قدیمیش به او و تشکیل مجدد Blue Team به سوی حقیقت می‌رود. اما UNSC وی را تنها نخواهد گذاشت، اسپارتان لاک مامور می‌شود تا مسترچیف را شکار کند و او را بازگرداند، اون نیز در این راه تنها نیست و به همراه سه اسپارتان دیگر ماموریت شکار چیف را پس از ملاقات با آربیتر شروع می کند.

​
اما Blue Team و Fireteam Osiris را چه کسانی تشکیل می‌دهند؟ در ادامه با آنها آشنا می‌شوید.

r5sn9q2pfc27bqqzs07m.png

nvzceq7ppbspgmuzbi15.png
tnlhaty8d3k77ln35fly.png

z84fyf0irp1wytwwafld.png
4awkst7xqi980o9466qe.png

9kw9uh5bmzhv18ij8pqr.png

bt30mg5yp3kcl44wy666.png
1lp9wkv7fteou48r0jkd.png

e5ruah1woy6cf1261cm7.png
j57nnjm3s0zonsk9jnxc.png

​

fymjwrf9c3kq8jgcuv6j.png

​
8w0gqfi3g9p2ih0951in.png
rdzym2gw0u76f0eqtbtp.png
hh39mw8emx5p63z16qln.png

ma45sha4jegako2592h6.png
91hn0bl3jgurqcqxw35w.png
9zp5qxtv522wcn3mkars.png

o4inub7d0w08zlbnlca7.png
pv2mocktyxxxzj110c1n.png
87tcg16zqb94alg0zzh4.png

slhof1na46z3g9gwsz3o.png

​

شما در بخش کمپین هیلو 5 اساساً با 2 ورژن مختلف رو به رو هستید. 1- بخش کمپین تک نفره به مانند گذشته. 2- کو-آپ 4 نفره به همراه دوستان! به گفته 343 این نسخه از پایه بر اساس کو-آپ نهادینه شده و محیط ها و نحوه چینش دشمن ها بر این اساس هست. نگران نباشید، اگر میخواهید به تنهایی کمپین را به پایان برسانید، همراهان شما به اندازه ی کافی باهوش هستند و به دستورات شما عمل میکنند؛ این دستورات را میتوانید با فشردن دکمه بالای D-Pad به همراهان خود بدهید که شامل برداشتن اسلحه , احیای هم تیمی ها، حمله کردن به دشمن مشخص، سوار شدن بر وسیله نقلیه و همچنین کنترل کردن Turretهای مختلف میشود. بخش کمپین همانند بخش مالتی پلیر از سرورهای اختصای استفاده میکند و بدون ذره ای احساس تفوات میتوانید به بازی دوستانتان وارد یا خارج شوید و یا با استفاده از Matchmaking به بازی سایر پلیرها وارد شوید.
شما در بخش کمپین هم مثل بخش مالتی پلیر از همان قابلیت های اسپارتان ها بهره میبرید و هیچ تفاوتی بین آنها نیست به جز Artemis Tracking System که مختص اسپارتان Lock و همراهانش هست که به کمک آن میتوانند مدارک را پیدا و آیتم‌های مخفی مختلف را پیدا کنند.
همچنین تمام اسپارتان ها HUD مخصوص به خود را خواهند داشت که بر اساس نوع Helmet آنها طراحی شده.
پ.ن: لازم به ذکر است که برای اولین بار در تاریخ هیلو، Halo 5 از قابلیت spleet-screen پشتیبانی نخواهد کرد.

Hunt the Truth یک مجموعه تبلیغاتی برای آشنایی بیشتر طرفداران قدیمی و تازه وارد دنیای هیلو با John-117 و دنیای او است، این مجموعه متشکل از 13 قسمت است که به صورت هفتگی و به صورت فایل صوتی منتشر شده است. می‌توانید با گوش کردن به این مجموعه با گذشته John-117 و نقش او در داستان Halo 5: Guardians بیشتر آشنا شوید.

​
651ddfpprybskw9gkclo.png

​

آخرین ویرایش:
Halo Or Halo5 ? :دی
کلا اسم بازی خیلی ها گیج کرده(یکیش خودم :دی ) معلوم هم نیست این Halo 5 هست آخرش یا نه
ولی خب خود تیزر که فوق العاده بود طبق معمول :دی

خودشون گفتن که Halo 5 نیست ولی هنوز اسم کامل بازی رو هنوز مشخص نکردن :دی

این که فکر کنم اسپنسر گفت :دی ولی خب اگه چیف تو بازی پس چرا شماره دار نیست؟ :دی
البته حس میکنم میخواند یه کاری مثل متال گیر 5 کنند
:-/

نمایش e3 این واسه من عجیب ترین نمایش مراسم بود. می گفتم خدایا این کیه با این شنل توی صحرا ؟ 1 هزارم فکر نمی کردم جان باشه:d

بسیار مشتاقم ببینم 343i که توی کار اولش اون گرافیک فوق العاده رو نشون داد با برداشته شدن محدودیت سخت افزاری چه بلایی می خواد سر روح و روان من بیاره:d

این که فکر کنم اسپنسر گفت :دی ولی خب اگه چیف تو بازی پس چرا شماره دار نیست؟ :دی
البته حس میکنم میخواند یه کاری مثل متال گیر 5 کنند
:-/

ign ﻗﺒﻞ اﻳﻨﻜﻪ ﺭﺳﻤﺎ ﺑﮔﻦ ﮔﻔﺖ اﻳﻦ 5 ﻧﻴﺴﺖ و ﻳﻪ ﭼﻴﺰﻱ ﻣﺜﻞ odst. ﻫﺴﺖ اﺣﺘﻤﺎﻻ و ﻳﻪ ﺳﺮﻱ ﺩﻟﻴﻞ و اﻳﻨﺎ ﻫﻢ ﺧﻮﺩﺵ ﮔﻔﺖ,

گفته شده که Halo های جدید دیگه جزیی از یک تریلوژی نیستن ! :دی یعنی بعد از تریلوژی اول که تموم شد و قرار بود یه تریلوژی جدید به نام Reclaimer ساخته بشه (که H4 اولین نسخه ـش بود) دیگه قرار نیست بازی های جدید تریلوژی باشن و Reclaimer به 3 تا بازی محدود نمیشه و فراتر از یک تریلوژی هست.
While we originally said trilogy, we've actually expanded this to more of a saga, so we don't want to limit the Reclaimer story within a trilogy

گفته شده که Halo های جدید دیگه جزیی از یک تریلوژی نیستن ! :دی یعنی بعد از تریلوژی اول که تموم شد و قرار بود یه تریلوژی جدید به نام Reclaimer ساخته بشه (که H4 اولین نسخه ـش بود) دیگه قرار نیست بازی های جدید تریلوژی باشن و Reclaimer به 3 تا بازی محدود نمیشه و فراتر از یک تریلوژی هست.
While we originally said trilogy, we've actually expanded this to more of a saga, so we don't want to limit the Reclaimer story within a trilogy
اینی که بالا گفتم منظورم همین خبر بود:دی
منظورش اینه که نسخه های فرعی زیادی هم در کاره و داستان Reclaimer Trilogy فقط به همون هیلو4 و 5 و 6 خلاصه نمیشه. من حدس میزنم حداقل 3 تا نسخه فرعی اول شخص هم در کار باشه (سبک های دیگه که هیچی) :دی

یعنی میشه arbiter رو دوباره ببینیم 8-|

این didact چه خوابی واسمون دیده خدا میدونه :d

نسخه فرعی در شان مستر چیف نیست بنظرم.اگر قراره اینی که نشون دادن هیلو 5 نباشه،مستر چیف رو هم از توش حذف کنن.

اون halo reach نشون داد یه نسخه فرعی میتونه شان هر کسی رو حتی بالاتر ببره.هیچکس نمیتونه اون 6 تا رو فراموش کنه بخصوص lone wolf کبیر :x شماره فقط نشون دهنده خط اصلی داستانیه و نه چیزه دیگه

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or